Sevgilimin erkek arkadaşları !

canım benimde erkek arkadaşım okuyor arkadaşıyla kalıyor 2 kişiler büssürü okuldan arkadaşı var geliyolar sürekli ev rahat bekarlar diye yok counter yok playstsion derken bir dalıyor dünyayı unutuyor ama zamanlamaları vardır banada vaktini ayırır ama arkadaşlarınada toz kondurmaz böylede olmalı zaten arkadaşlarına değer vermeyen banada değer vermez onların arkasından kötü konuşan benim arkamdanda kötü konuşur çünkü benden önce onlar hayatında vardı ben sonradan girdim hayatına neden bencillik edip hep benle ilgilensinki tamam önemsenmemeye çok kızarım ama arkadaşlarıyken içim rahattır çünkü biliyorum nasıl bir insan olduklarını ben geldiğimde erkek arkadaşım bişeyler yapalım der arkadaşı ise yok oğlum siz gezin takılın başbaşa zaten çok az görüşüyosunuz der işte canım bu durumda biraz işler değişiyor senin erkek arkadaşının biraz arkadaşı sorunlu en başından birbirinizden kıllanmışssınız ki anlattıqın gibi biriyse bende öyle bir insanın sevgilimle arkadaş olmasından pek hoşnut olmazdım patavatsızlıqında bu kadarı eski kız arkadaşlarını muhabbet açıyor senin yanında yapılacak işmi ayıp bikere ya bence oda senden pek hazetmiyor

evet cnm ıstemyo zaten hala onla olmasını ıstyo.:(

!!!! bugunde yaptı yapıcagını ya yarın sınavım var sınırden aglattı benı hala ne msj ne bişe nefret ediyorum ondan ayrılcam cesaret edemyorum bugn aradı okuldan cıkarken almaya gelcem senı dedı 1 saat snra bı aradı arkadası yannda eve gelıolar hayatm yalan oldu bızım bulusmamız babam bana gelcekmıs dıyo yalan söyluyo arkadası gelcek dye evde takılcaklar dye benı boşverdı resmen :'(

canım erkek arkdaşın hastalık derecesinde seviyor arkadaşlarını herhalde ? bende böyle bir duruma katlanamazdım heleki bana buluşalım dicek 1 saat sonra ekicek beni ağır ödetirdim bunu ona

ya sen onun sevdiği kızsın senden önemli ne olabilirrrrr kızdım vallahaaa sıınavı olur ne bileyim öenmli bir nedeni olur tamam buluşmazsınız normaldir olabilir ama arkadaşıyla buluşmak için nasıl sana verdiği randevuyu erteler

ayrilamazlar erkek dayanismasi var gibidir ama bi yanlisini gorseler kokunden silerler yanlislarini gostermeye calis

ayırmam lazım onları en azından mesafe koymam lazm:47::47::47::47:

ya evlenmemıze 2 sene var ve bu ıkı senede onlar bızı bıtırmeden benm onları bıtırmem lazm zaten evlenınce ıstesede böyle olamaz :50::50::50::50::50:

yapabilirsin bunu

canım neler neler denedim olmuyoda olmuyo sevglım benleyken okadar tatlı aşk doluki ama onlarla telde bıle konuşsa bi anda değişiyo anlamyorum anlam veremyorum! dün mesela kuzenım tek yaşıyo ıspartada onun yanna gtmek ıstedıgımı söledim hava değişikliği olur dedim kıyametleri kopardı ertesi gun snra askerdeki arkadası aradı gel kanka bodrumdakı yazlığa gderiz yazın izne çık kesin dedi şok oldum:53::53::53::53::53::53:/ kapattı teli dedim sen önceden bu yazlık konusunu açılınca bana beraber gtmezsek gtmem dememişmiydin hemde ben gidemezsin faln demedğim halde, sen şimdi arkadaşına kendi agzınla gideriz dyosun? dedi aşkım asker adam moral vermek için gitceğimizden değil cart curt :S ya bu nye böyle yemn ederm baska hiçbi kötü huyu yok okuldan eve evden işe gider hiçbizamn hiçbseyını yakalamadım ama arkadaşları işin içine girince herşey mahvoluyo! nedden telde öle bişeye ihtyc duyduki anlamadm sinir oldum resmen

Back
X