canım benimde erkek arkadaşım okuyor arkadaşıyla kalıyor 2 kişiler büssürü okuldan arkadaşı var geliyolar sürekli ev rahat bekarlar diye yok counter yok playstsion derken bir dalıyor dünyayı unutuyor ama zamanlamaları vardır banada vaktini ayırır ama arkadaşlarınada toz kondurmaz böylede olmalı zaten arkadaşlarına değer vermeyen banada değer vermez onların arkasından kötü konuşan benim arkamdanda kötü konuşur çünkü benden önce onlar hayatında vardı ben sonradan girdim hayatına neden bencillik edip hep benle ilgilensinki tamam önemsenmemeye çok kızarım ama arkadaşlarıyken içim rahattır çünkü biliyorum nasıl bir insan olduklarını ben geldiğimde erkek arkadaşım bişeyler yapalım der arkadaşı ise yok oğlum siz gezin takılın başbaşa zaten çok az görüşüyosunuz der işte canım bu durumda biraz işler değişiyor senin erkek arkadaşının biraz arkadaşı sorunlu en başından birbirinizden kıllanmışssınız ki anlattıqın gibi biriyse bende öyle bir insanın sevgilimle arkadaş olmasından pek hoşnut olmazdım patavatsızlıqında bu kadarı eski kız arkadaşlarını muhabbet açıyor senin yanında yapılacak işmi ayıp bikere ya bence oda senden pek hazetmiyor
evet cnm ıstemyo zaten hala onla olmasını ıstyo.