Sevgilimin erkek kardesi ! Hic bir degisim yok.

bgi1403

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
84
52
3
Merhabalar tekrar

Daha oncede erkek arkadasimin kardesiyle ilgili bir suru derdim vardi burada anlatmistim,takmayin dediniz cevabini verin dediniz hepsini yaptim ama kesinlikle hic bir degisme yok artik cildiricam.

Bilmeyenlere kisa bir ozet geciyim. 22yasindayim sevgilimle 1yildir beraberiz ortak arkadas grubumuz vesilesiyle,her sey olmasi gerektigi gibi gidiyor,erkek kardesi disinda. Buyuk bir arkadas grubumuz var gercekten yedigimiz ictigimiz ayri gitmez,bu erkek kardeste bu gruba dahil,biz sevgilimle beraber olmadan oncede (x diyelim) x i taniyordum fakat en uzak oldugum kisi oydu cunku inanilmaz soguk bi tip.Maddi durumum cok iyi olmasina ragmen,daha once ortak arkadasimiza benim sevgilimin parasini yedigimi dusundugunu soyleyip beni bu igrenc konuma sokmustu,duydugum an sinirimden aglamaya baslamistim. Her yerde surekli beni rencide etmeye ve canimi acitip uzmeye calisiyor. Yurtdisina cikmistim yazin cikolatalar getirdim yani yakinlara ne getirilebilirse beyefendi bunlari begenmedi bunlardan markettede var cevabini aldim sok icinde kaldim. Gruptan arkadasimizda yazin sonunda yurtdisina cikti erkek arkadasima cikolata getirmis x o sirada yanimiza geldi ve ooo kardesim cikolatalar cok guzelmis bgi'ninkiler igrencti hepsini cope attim dedi saka yaptigini sanarak ve gulerek. Bende takmiyor gibi davrandim. Erkek arkadasimla evlilik hakkinda konusurken muhabbetin arasina giriyor kizi boyle mi kandirdin hahah cok yazik diye. Sadece tatsizlik cikarmak icin erkek arkadasima kiz muhabbeti yapiyor yanimda aaa bgi ye soylemedin mi sen bunlari diye. Ve niyetimiz ciddi yarin bir gun evlensek ben bu saygisizliklarla nasil basa cikicam,bana karsi hic saygisi yok.artik cildiricam bunun gibi milyonlarca daha mevzu var cok uzadigi icin yazamiyorum. Sinir olucagi hic bir davranista bulunmadimbugune kadar bu tavrinin sebebini ben gercekten anlayamiyorum. Sevgilim defalarca ben yokken ozel olarak konustu tamam dedi fakat hala A N L A M İ Y OR. Daha oncede bu konuda dert yandim burada,herkes akil verdi fakat hepsini yaptim hala yok olmuyor . Lutfen bana fikir verin artik cok rahatsiz olmaya basladim

Son düzenleme:
Hakaret....
vhalla her cumleden sonra okuz mal gerizekaliyi sikistirirdim artik...kusura bakmasin....

bu kardeşin sevgilisi yoksa acilen bir sevgili ayarlayın sizi kıskandığı besbelli.Birde daha önceden aynı arkadaş grubundaymışsınız çok çirkin bir ihtimal ama oda zamanında sizden hoşlanıyor olabilirmi?

Yaklasik 1yildir sevgiliside var fakat bizim gibi degiller daha uzaklar mesela birbirleriyle sosyal medyada tek bir resimleri yok veya bizim gibi ask bocegi gibide degiller,bende bizi kiskaniyor olabilecegine ihtimal verdim ama bu saygisizligi beraberinde getirmiyor cildiricam

Ya bilemedim ama bazı erkekler hoşlandıkları kızlarla uğraşıp yerden yere vururlar. Kasap sevdiği deriyi yerden yere vurur derler ya o hesap. Şimdi size karşı bir şeyler hissediyor ama abisiyle beraber olduğunuz için de huysuzlaşıyor olmasın sakın?
Size karşı bakışları falan, ne bileyim yalnızken falan tuhaf bir elektrik falan aldınız mı? Kadınlar hisseder ya biri ilgilenince, siz de hissettiniz mi?

Bende aynı arkadaşlar gibi düşündüm. Aklıma ilk sizden etkilendigi, bir şeyler hissediyor olabileceği geldi.

Ben bu konuda hic kafa yorup hareketlerine dikkat etmedim fakat x le hic tanismayan bi arkadasimiz geldi yanimiza yine ayni grup kalabaliktik. Gunler sonra bana ozur dileyerek sana bir sey soylicem ama kesinlikle x senden hoslaniyor kac defa dikkat ettim siz gulerken sarilirken kiskanc kiskanc hep size bakiyordu dedi. Ama ben gercekten hic ihtimal vermiyorum cunku uzun zamandir bir iliskisi var ve bu bi sevgi degil resmen nefret eylemleri bana yaptiklari.

Belki kendisinin iliskisi sizin gibi değil diye abisini çekemediğinden size sarıyordur. Görmezden gelin sevgiliniz rahatsız değil mi bu konudan? Bide Yaşları öğrenebilir miyim ergenlik mi bu

Belki kendisinin iliskisi sizin gibi değil diye abisini çekemediğinden size sarıyordur. Görmezden gelin sevgiliniz rahatsız değil mi bu konudan? Bide Yaşları öğrenebilir miyim ergenlik mi bu
O da rahatsiz konustu ama kesinlikle anlamiyor hala yapmaya devam ediyor,arada kalmasinida istemiyorum bu sefer kardesimle arama girdi de der mazallah malesef,keske ergenlik olsa fakat sevgilim 25 ben 22 kardeside 24 yasinda.

Sevgilin ne diyor bu duruma?
Kac defa konustu ikisi evde,baslarda normal bir sekilde uyardi ama hala yapmaya devam edince sert bir dille uyardi o da rahatsiz benimde artik x i sevmedigimin farkinda,bir arada olunca yumusatmaya calisiyor beni onunla ilgili saka falan yapiyor,birazda onu yermek icin bana yaptiklarindan dolayi.

Diğer konunda da söylemiştim, yine söylüyorum. Hiç beklemediği bir anda sıkıştır kenara ve "senin benimle derdin ne" diye gir konuya. Konuyu geçiştirmesine izin verme. Sevgilinin konuşmasi bi işe yaramaz. Sadece x'le ikiniz olun ama. Yalniz umarim gaza gelip senden hoslandigini soylemez. Cunku oyle bence..

Bence tam tersi. Bu çocuk seni abisinden kıskanıyor olabilir. Sevgilisi ile de çok yakın değiller demişsin. O sevgili dekor olabilir. Yani öylesine. Esas derdi sensen, ve çıkış yolu bulamıyorsa, imkansızlık hırçınlaştırıyor olabilir. Belki de bu tavırları ile abisiyle aranın bozulacağına tutunmuştur bir umut. Biraz da abisiyle olduğun için sana öfkeli olabilir, aldatılmış gibi hissedebilir nedensizce.

Sevgilinin konuşması yeterli olmamış demek ki ya da kardeşi sevgilini takmıyor ona saygısı yok.Sevgilinle konuş ailesine söylesin bu durumu annesiyle babasıyla konuşsun bir de onlar uyarı yapsın.Kardeşi uyardığı halde nasıl böyle yapmaya devam edebilir ki bir insan? Ya da sevgilin sana yalan söylüyor,gerekli şekilde sert bir dille uyarmadı demek ki kardeşini.Ben sevgilinin yerinde olsam gerekirse aklı başına gelene kadar kardeşimle konuşmazdım.Şimdiden sana bu şekilde saygısızlık yapıyorsa evlenince ne olacak? Bir şekilde çözüm bulmalı bu duruma sevgilin.

Kesinlikle sana karşı ilgisi var. Bizim sınıftada bi çocuk vardı. Normal sınıf arkadaşı gibi konuşuyorduk. Bi gün sevgilim sınıfta bana doğum günü sürprizi yaptı. Herkes eğlendi yedi içti. Bu bize " sabah sabah pasta mı yenir ya" diye laf yaptı. Sevgilim önceden de diyordu buna dikkat et diye. Meğer bana ilgisi varmış. Sevgili olduğumuz ilk günlerde "gençler hızlı çıktı" deyip imalı imalı bakıyordu. Nerden bileyim... Kedi erişemediği ete mundar diyor kısaca. Başka bi ihtimalin olduğunu sanmıyorum. Kıskanıyor, ne yapacağını şaşırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…