Sevgilimin erkek kardesi ! Hic bir degisim yok.

Erkek arkadaşınız neden buna bir dur demiyor, tepki göstermiyor acaba?
Anladığım kadarıyla onun yanında yaşanıyor bu durumlar.

Erkek arkadaşınız neden buna bir dur demiyor, tepki göstermiyor acaba?
Anladığım kadarıyla onun yanında yaşanıyor bu durumlar.
Yazdigim gibi,tepki gosteriyor kac defa ciddi bir sekildekonustu ama yapmaya devam ediyor. Yanimdada sert cevaplar veriyor ama resmen abisinin tavri umrunda degil

Kuzey ve Güney olmuş sizin ki bence. kardeşi sizden hoşlanıyor kesin..

Sizden hoşlandığı akıllara gelebilir ilk başta lakin sizin hakkınızda vaktiyle, sizden hoşlandığı için takılmak amacıyla "Sevgilisinin parasını yiyor." demesi mümkün değil. Başka bir sorun olmalı.

O mevzu benim yanimda olmadi,gruptaki arkadaslarimizin birine soylemis ve saka degil gayet ciddi bir sekilde durumu siz dusunun. Kaldiki para yemeye hic ihtiyacim yok cok sukur tam aksine kendi sevgilisi kendinden 6yas buyuk ve samimi soyluyorum gormemis ve para avcisi bir kizi aninda anlarsiniz ya iste onlardan,(bunu sadece ben dusunmuyorum)

bencede ya sizden hoşlanıyor yada abisini kıskanıyor.şöyle de olabilir size ilgisi yoktur ama sizi ilişkinizi kendi ilişkisiyle kafasında kıyaslar.kendi sevgilisi değil siz daha çok kabul gören, abisiyle iletişimi iyi olan kısacası örnek çift modundaysanız grupta o kıskançlıkla aranızı bozmak istiyor olabilir.yok sayın yada en azından erkek arkadaşınıza bir süre onun olduğu ortamda olmak istemediğinizi yoksa kinleneceğinizi deyin.gerekirse o gruptan bir süre uzak takılın kafanız rahat olur.

Belkide kardesi senden hoslaniyodu abisi seninle sevgili olunca kiskandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…