Şimdi büyük konuşmak istemem ama görüşmeyi falan geç teyzesinin kızına evlenecek gözle bakabilmis olmasına takılman lazım senin önce. Kuzen dedigin kardeştir hangi devirde yaşıyoruz. He ben bunu kabullendim diyorsan teyzesi ile görüşebilir ama teyze de eski kayinvalide...Amannn...neyse madem fikir soruyorsun -ki bu çok iyi birşey kararlarini alirken danışman- böyle karışık ailelere hiç girme bence.
Eskiden akrabalarından biriyle nişanlanmış,sözlenmiş,sevgili olmuş birinden duyduğum gibi uzaklaşıp hiç o dertlere sokmazdım kendimi çünkü kabullenemezdim.O yüzden bana daha çok bunu kabullenip nişana bir hafta kala sorun çıkarmanız garip geldi.Ama benm yerimde olsaydınız ille diye sorarsan bende kabul etmezdim.Kızlarından ayrılmış bir yeğenin yeni nişanında en az yeğenleri kadar mutlu olucaklarını düşünmek zaten çok anormal olur.
Ben bekarm teyzmler çok yakınmizda oturuyorlar ona rağmen çok sık goresemiyiruz. Çünkü herkes kendi yağında kavruluyor kendi dertleriyle uğraşıliyor. Siz evli bi çift olacaksınız istemezsenz gelip gitmeleri sinirlarsiniz ama su donemde bunu istemenz haksızlık ve aileler sonuçta mecburiyet.Biraz özgüvenli ol. Değilsende sevdiğine karşı öyle görün. Ikide bir konu etme ki adamın aklı onda değil sende kalsın. Sürekli onu düşünmesini sağlıyorsun böyle.
Oyle hergun hasir nesir degiller ara sira arayip hal hatir sormak bayramlarda arayip sormak. Kardesleriyle ara sira konusmak gibi seyler. Benim korkum ilk baslarda boyle konusurlar sonradan gidip gelmeler olabilir.
Mutlu olurlar olmazlar siz neden takiyorsunuz böyle şeyleri nisanlinizinda aklına zorla sokuyorsunuz yani gelip size yapmack veya samimi ne derlerse artık düşünmeyin takmayin sayginizi koruyun yeterliIste sorunumuz o. Bu onlari tanidigini ve onlara cok guvendigini soyluyor. Yani biz evlensek onlarda mutlu olacakmis gibi davraniyor
Onlar nişanlandığında teyze- yeğen olayı bitmiş, karşılaşırsa konuşsun elbette ama zaten evlendikten sonra iş güç ev derken teyzesiyle kuzeniyle görüşecek vakti çok olmaz, buarada zorla mı nişanlanmışlar ? Sanki kızı zorlamışlar gibi hissettim kız ısrarla nişan attığına göreSiz olsaniz napardiniz ?? Kafam cok karisik bir hafta sonra nisanimiz olacak tabi bu konu yuzunden ayrilmassak
Onlar nişanlandığında teyze- yeğen olayı bitmiş, karşılaşırsa konuşsun elbette ama zaten evlendikten sonra iş güç ev derken teyzesiyle kuzeniyle görüşecek vakti çok olmaz, buarada zorla mı nişanlanmışlar ? Sanki kızı zorlamışlar gibi hissettim kız ısrarla nişan attığına göre
Anladım kız evlendi mi peki? Nişanlına şöyle de o kız evlenince kocası aynı duruma müsade ederse ben de ederim deHayir zorlama olmamis kendi istekleri. Zaten hem kendin istedin hemde bu saatten sonra ayrilmak istiyorsun diye bütün baskilari.
Anladım kız evlendi mi peki? Nişanlına şöyle de o kız evlenince kocası aynı duruma müsade ederse ben de ederim de
Ben teyze ve hala çocuklarıyla evliliğe ensest gözüyle bakıyorum kim ne derse desin.
Ben olsam görüștürürüm sonuçta teyzesi, gelmiş geçmiş bir olay yüzündende sevdiğimden ayrılmam.Siz olsaniz napardiniz ?? Kafam cok karisik bir hafta sonra nisanimiz olacak tabi bu konu yuzunden ayrilmassak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?