- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Beni ilgilendirmez. İnsanın 1.derece akrabasına yan gözle bakanın haysiyetinden ancak şüphe ederim. Ailemize hiç yakıştırmadığımız bir durum çok şükür, hiç örneği yok. Siz bildiğiniz yolda devam edin, iyi geceler.Eger senin düsündügün gibi olsaydi ALLAH teyze ve hala cocuklarini birbirlerine haram kilardi.
Bence de, isteseydi onunla evlenirdi ama onu değil seni seçti, ömrünü seninle tamamlamak istedi. İstediği kadar akrabalarıyla görüşsün, seni seviyor ve bence teyzesi meyzesi falan kimse önünüze geçemez. Mutluluklar dilerimTesekurler yorumlariniz benim icin degerli
sen bu yükü kaldıramıcaksın hiç o topun altına girmesen mi acaba?
Bir zamanlar teyze kiziyla nisanlanmasini kabul ediyorsun ama simdi teyzesiyle gorusmesini kabul etmiyorsun.
Ben olsam bastan kabul etmezdim kusura bakma...
Nolmuş teyze kiziyla nisanlanmissa anlamadm cok absürt birsey degilki bu iki insan razi oldukdan sonra sorun yok... sanki cocuk travestiyle nisanlanmis gbi tepki vermeyin.... bende teyzemin ogluyla evliyim surada okudugum aile dramlarinin birini yasamadm allaha sukur teyzemin oglu ama koca gibi koca adam gbi adam efendi cocuk iyikide almisim iyikide kimseye kaptrmamisim.... sizde yabanciyla evlenin bosanin bidaha evlenin bosanin bidaha... sonrada baskalarni kinayinBir zamanlar teyze kiziyla nisanlanmasini kabul ediyorsun ama simdi teyzesiyle gorusmesini kabul etmiyorsun.
Ben olsam bastan kabul etmezdim kusura bakma...
Nolmuş teyze kiziyla nisanlanmissa anlamadm cok absürt birsey degilki bu iki insan razi oldukdan sonra sorun yok... sanki cocuk travestiyle nisanlanmis gbi tepki vermeyin.... bende teyzemin ogluyla evliyim surada okudugum aile dramlarinin birini yasamadm allaha sukur teyzemin oglu ama koca gibi koca adam gbi adam efendi cocuk iyikide almisim iyikide kimseye kaptrmamisim.... sizde yabanciyla evlenin bosanin bidaha evlenin bosanin bidaha... sonrada baskalarni kinayin
Çok dogru soylemissiniz..... resmen sapiklikla bunu bir tuttunuz ya pes artik.... arkadasim iki insan seviyorsa namusuyla evleniyorsa kimse engel olamaz... ne evlilikler okuduk bu siteden akraba degil ama rezalet evlilikler oyle evliligim olacagina......Eger senin düsündügün gibi olsaydi ALLAH teyze ve hala cocuklarini birbirlerine haram kilardi.
Ben senin icin birsey dilemedim... genel olarak soyledim burada, kinayanlara.... donun evliliginize,iliskinize yada yasantiniza bi bakin eşiniz sevgillinize bakin adam mi degilmi bu onemli olan... bende yabanci seceblrdim ama kismet boyleylmis ve iyikide boylemis diyorum bunu diyebilmek onemli olan yoksa gerisi boş..Benim icin ne diliyorsan ben sana 10 katini diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?