- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Zaman geçtikçe olay közlendikçe o kız ile de görüşürler benceYok kiz evlenmemis. Onun ailesinden o kizla görüsen kimse yok kimsede görüsmek istemiyor. Annesiyle annesi konusuyor diger yigenleriylede konusuyor fakat bir tek o kizla gorusmuyorlar ayni ortamda bulunmuyorlar. Bu benden öncede böyleymis benle birlikte olmaya basladigindan bu yanada ayni. Son bi kac aydir ben istemiyorum diye görüsmüyordu. Tabi kuzeni arayana kadar
Görüşünce ne olmasından korkuyorsunuz?
Sizi muhattap etmedikçe sorun olmamalı bence. Sonuçta kişiler tamamen farklı da olabilirdi. Diyelim ki eşinizin patronu olabilirdi eski nişanlısının annesi/babası. O zaman işten ayrıl mı diyecektiniz. Ortağı olabilirdi, işi fes et mi diyecektiniz.
O kizin Ailesiyle görüstügünde gecmisini silemedigini düsünüyorum bu gibi düsünceler yogunlasiyor. Kendimi kuma gidiyomus gibi hissediyorum.
Ben olsam eski nisanlisi teyze kizi olan bir insan evladiyla evlenmem zaten,İster sorun yasayayim ister yasamayayim fark etmezSiz olsaniz napardiniz ?? Kafam cok karisik bir hafta sonra nisanimiz olacak tabi bu konu yuzunden ayrilmassak
Aynen.Ben olsam eski nisanlisi teyze kizi olan bir insan evladiyla evlenmem zaten,İster sorun yasayayim ister yasamayayim fark etmez
E degil mi ama? Mesele olur tabiiki ama teyzesiyle de insan ilisigini kesmez bu durumda kesmemeliAynen.
Teyze kızı nedir ya...memlekette kız kalmamış gibi.
Yabancıya gitmesin hesabı yapıyorlar :)Aynen.
Teyze kızı nedir ya...memlekette kız kalmamış gibi.
Eski sevgiliniz görümcrnizle evli ve sizin eşler bunu dert etmedi ilginc☺☺bir erkek olarak rahatsiz olmasi lazim ...tuhafSizin ilişkiniz sağlamsa hiç bişey olmaz. Benim eski sevgilimle görümcem evli. Üstelik bizden 4 ay önce evlendiler. 7,5 senelik evliyim hiç bir sorun yaşamadık. Hatta eşime sorsam unutmuştur bile. Ki görümcem diyorum her dakkada beraberiz bu arada. Ha teyze kızıyla nişanlanmış bi adamla bende beraber olmazdım orası ayrı.
O da ilgincmisSizin ilişkiniz sağlamsa hiç bişey olmaz. Benim eski sevgilimle görümcem evli. Üstelik bizden 4 ay önce evlendiler. 7,5 senelik evliyim hiç bir sorun yaşamadık. Hatta eşime sorsam unutmuştur bile. Ki görümcem diyorum her dakkada beraberiz bu arada. Ha teyze kızıyla nişanlanmış bi adamla bende beraber olmazdım orası ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?