Sen sevgilini al onlar ne Yapiyosa yapsın bilerek yapıyorlar belkide hiç umursama.
Sevgilimle 3.yilimizdayiz her sey cok guzel ama tek sorun sevgilimin eski sevgilileriyle annesinin ve ablalarinin gorusmesi.
Eski sevgili olduklarini sevgilimin ablalari bildigi halde gorusmeye devam ediyolar. Kizlardan biri komsulari oldugu icin surekli gelip gidiyodu neyseki suan azaltti, diger kiz da enistelerinin yegeni yani akrabalari degil ama gorusuyolar. İkisiyle de sosyal medyada birbirlerini takip ediyolar, fotograf begeniyolar, hatta beraber cekinmis fotograflari dahi var. Ben bu duruma uzuluyorum.sevgilimle de kavga ediyorum onunda bi sucu yok biliyorum "napiyim ne diyim" diyor. Biz evlilik dusunuyoruz bu durum biz evlendigimizde de devam edecek ben ablalara ve anneye karsi nasil bir tavir takinmaliyim sizce. Onlarin gorusmelerine karisamam ama benim bu durum karsisindaki durusum nasil olmali. Gecen hafta bu konuyla ilgili 2konu acildi insanin gercekten canini sikan bi durum sizin tecrubeleriniz nelerdir?
Yani evlenince o eve gitmeyelim dimi biz yani ailesinin evine cunku o kizlar da girip cikiyor
Tamam kötü bir durum, hoş değil ama çevrelerini de silemezler ki adam ayrıldı diye. Ben de kardeşimin eski kız arkadaşıyla görüşebiliyorum, görüştüğümde de öpüp hal hatır konuşuyoruz. Yapacak birşey yok, onlar ayrılınca kurulan arkadaşlık, dostluk silinmiyor malesef. Benim görümcem de benimle samimi değil ama eşimin eski kız arkadaşıyla samimi. Hatta eşimin teyzesiyle de sosyal medya takipleşmesi falan var kızın. Yapacak birşey yok. Bizden önce kurulan samimiyet. Öküz öldü ortaklığı bozun denmiyor.Sevgilimle 3.yilimizdayiz her sey cok guzel ama tek sorun sevgilimin eski sevgilileriyle annesinin ve ablalarinin gorusmesi.
Eski sevgili olduklarini sevgilimin ablalari bildigi halde gorusmeye devam ediyolar. Kizlardan biri komsulari oldugu icin surekli gelip gidiyodu neyseki suan azaltti, diger kiz da enistelerinin yegeni yani akrabalari degil ama gorusuyolar. İkisiyle de sosyal medyada birbirlerini takip ediyolar, fotograf begeniyolar, hatta beraber cekinmis fotograflari dahi var. Ben bu duruma uzuluyorum.sevgilimle de kavga ediyorum onunda bi sucu yok biliyorum "napiyim ne diyim" diyor. Biz evlilik dusunuyoruz bu durum biz evlendigimizde de devam edecek ben ablalara ve anneye karsi nasil bir tavir takinmaliyim sizce. Onlarin gorusmelerine karisamam ama benim bu durum karsisindaki durusum nasil olmali. Gecen hafta bu konuyla ilgili 2konu acildi insanin gercekten canini sikan bi durum sizin tecrubeleriniz nelerdir?
Hayır canım tabiki gidin adamın ensesinde boza pişirmeYani evlenince o eve gitmeyelim dimi biz yani ailesinin evine cunku o kizlar da girip cikiyor
Biri komşu, biri evlilik yoluyla akraba. Görüşecekler tabi. Kardeşimiz bu kızla sevgiliydi onlar ayrıldı hemen ilişkimizi keselim diyecek halleri yok ya. Geçmiş gitmiş eskide kalmış şeyler belli ki. Bu duruma karşı bir tavır takınmamalısınız. Takınırsanız baştan bir sıfır geride başlarsınız aile ile ilişkilere.
Daha neler artık. Adamı ailesinin evinden uzak mı tutacaksın? Delirdin mi sen?
Kaç yaşındasın, evlilik olgunluğuna erişmiş gibi değilsin sanki.
Onlara görüşmeyin diyemezsin ters teper ama onlar görüşürken sevgilin o ortamda olmasın. Hatta evlendikten sonra da açık açık söyle görümcelere ve kayinvalidene.
"Siz görüşüyorsanız görüşün ama sakın benimle ve kocamla aynı ortama sokmayın onları, ben ya da x varken gelip gitmesinler" de.
Önce şunu bi netleştirelim, sevgilinin ailesinin görüştüğü insanlara karışma hakkı yok .Sevgilim onlar eve geldiginde evde olmuyor ama sonucta sevgilimin yasadigi eve giriyolar birde digeri uzak akraba olanla kuzeni tanistirmis zaten sevgilimi kuzenleri de bu ise ortak yani. Ailesine de soylemedi cunku bile bile gorusuyolar ne desin ama ben konus dersem konusur
Yani evlenince o eve gitmeyelim dimi biz yani ailesinin evine cunku o kizlar da girip cikiyor
Cok tesekkurler iste bende bundan bahsediyordum biz ordayken onlarda gelebilirler hep beraber mi oturcaz yani hos degil o yuzden sordum yoksa gorusmelerine karisamam tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?