Sevgilimin eski sevgilileri ve ailesinin onlarla olan samimiyeti

En son sosyal medyada sevgilimle fotoğrafimizi gorup sevgilime mesaj atmisti birde evde sevgilimin kitabini bulup arkasina siir yazmisti bende bu yuzden huylandim acikcasi

Niye üzsün insanı yahu? İnsanlar hayatları boyunca birçok insanla ilişkiye başlıyor, iletişime geçiyor. Evlendik diye herkesi silemeyiz ya da yakınımız evlendi diye hayatımızdan insanları çıkaramayız.

Karşılaşmak istememeni anlayabilirim belki ama evlerine gitmemek kısmı saçmadan da öte. Gerçekten olgunlaşmamışsın, oturmamış kişiliğin. Bunu hakaret olarak algılama, muhtemelen senin yaşındayken ben de aynı düşünürdüm, iyi ki o yaşta evlenmemişim.

Sevgilin senden yaşça çok büyük değilse muhtemelen yaşadığı şeyler çocukçaydı. Aile de böyle görüyor belli ki. 16-17 yaşındaki çocukların yaşadığı şey çocukçadır zaten.

Bak ben eşimin eski sevgilisiyle görüşüyorum. Düğününe gittik, o bizim düğünümüze geldi. Birlikte tatile çıktık. Eski sevgili olması demek asla görüşülmeyecek demek değil ki. Ama görüşmek zorunda kalmak da değil. Senin durumunda inan kafaya takılacak bir şey yok. Gerkirse merhaba der geçersin. Ama hayatındaki adamı birşeylerden uzak tutmaya çalışarak ömür geçmez. Sana sadıksa sadıktır zaten, değilse istersen kafese koy bir işe yaramaz.

İlişkiniz çok erken başlamış, evlilik kararı çok erken alınmış. İki sene sonrası bile erken bana göre. Hayırlısı olsun ne diyelim.

Oldu olacak eve kitle adamı , yok artık.
Sağlık düşünmüyorsun şu anda .

Evet saglikli dusunmedigimin farkindayim zaten o yuzden sizlere soruyorum biz sevgilimle ayni sehirde degiliz ve bu yuzden onlarin benden daha yakininda olmasina uzuluyorum

+1

Eski sevgilimin anneside ekli bende,
Eski sevgilim sevgili buldu diye ben o kadının bana yaptıklarını hiçe sayıpta silemem hiç k.bakmasın.
Ama annesi beni silerse o kendi bileceği iş.
Biliyorum sizinki biraz daha kötü bir durum ama sonuçta aynı çevredeler,
Ama sizi ayırıpta o kızlardan birini gelini olarak görebileceğini de sanmıyorum merhametsiz biri değilse.

Haklisiniz aslinda bende zaten bu konuyu yasayip tecrubesi olanlarla konusmak icin actim. Aslinda rahat biriyim ama bu konuda kendimi cok sıkıyorum maalesef sagolun benim derdime yorum yapip anlamaya calistiginiz icin

Sevgilime ben Cerkes oldugum icin 'cekecegin var ' demisti. Ama beni seviyomus gibi ayni zamanda. Yapmaz heralde oyle

Evet saglikli dusunmedigimin farkindayim zaten o yuzden sizlere soruyorum biz sevgilimle ayni sehirde degiliz ve bu yuzden onlarin benden daha yakininda olmasina uzuluyorum
Boşu boşuna böyle kimsenin değiştiremeyeceği (mesafe ) gibi sorunlar yüzünden ne kendini yor ne de başka şeylere kafayı tak canım.
İlişkini yaşa ve mutlu olmana bak, bu konuyu uzatırsan yıpranırsınız.
Ne var oğluna "Çekeceğin var " felan demişse , takılmış olabilir . Hem bak kadın diğer kızlarla hala görüşüyosa belli ki iletişim kurulabilir birisi. Bu yönden de bak olaya .

Haklisiniz zaten kendi kendimi yiyip bitirdim

Ve evet Sephora söylemiş ama ben de altını çizmek istiyorum bir şeyin ,
Gerçekten seni seven ve isteyen bir insan , sevecektir isteyecektir.
Sadık olan insan sana karşı , öyle olmayı dileyen aldatmayacaktır.

Ama öyle değilse kendini paralasan nafile.
Bunu ömür boyu unutmamalı.
Benim de kulağıma küpe.

Sevgilimden yana sikinti yok çokta mutluyuz ve guveniyorum sadece kizlarla ayni ortama girmek istemem ve aslinda sunu sormak istemistim evlendigimde kvye ve gorumceye soylesem mi acaba 'ben ayni ortama girmek istemiyorum bu konuda hassasim' diye. ben oyle soylersem onlar ne dusunur saygisizlik mi ederim bunu soylersem cunku burda da sanki onlara karisiyormusum gibi algilandi ama asla sadece biraz dikkatli olabilirler mi demek istedim tekrar soyluyorum asla gorusmelerine zaten karisamam

Bak ama yine çocukça düşünüyosun .
Sanki kv adayın her gün kızlarla çay partisi mi yapıyor ?
Kızları tutup evlenince evine mi getirecek ?
Sen bu olayı takıntı yapmışsın , kafanda kuruyorsun ...

İllede seni aynı ortama sokmak isterlerse zaten bunu o zaman düşünür , durum gerçekleştiği zaman istemediğini belirtirsin. Bu şekilde fol yok yumurta yok özgüvensiz gösterirsin kendini.

Ay okuyunca kendi halime guldum aynen oyle dogru dediniz kafama taktim ve kuruyorum ama insallah gececek

Sevgilin onlarla muhattap olmadığı sürece sorun yok, ayrıca görüşmelerine engel olamazsınız,onlar art niyetli değillwrse zaten sizinle ve sevgilinizle onları aynı ortamda tutmazlar

Sevgilin onlarla muhattap olmadığı sürece sorun yok, ayrıca görüşmelerine engel olamazsınız,onlar art niyetli değillwrse zaten sizinle ve sevgilinizle onları aynı ortamda tutmazlar

Zaten gorusmelerine engel olmak istemedim. Art niyetleri yok saniyorum ,sadece karsilasmak istemiyorum. Cok kiskancim oyle bi ortama girersem naparim bilemiyorum sevgilime guveniyorum ama dedigim gibi sadece yuzyuze gelmek istemem

ayy bu kadindan cok iyi kaynana olur baksana kimseyi kirmamis oglumun pesinde niye dolaniyorsunuz dememis

Zaten gorusmelerine engel olmak istemedim. Art niyetleri yok saniyorum ,sadece karsilasmak istemiyorum. Cok kiskancim oyle bi ortama girersem naparim bilemiyorum sevgilime guveniyorum ama dedigim gibi sadece yuzyuze gelmek istemem
Haklısın tabi ki sende sevgilinde uüzyüze gelmemelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…