ayy bu kadindan cok iyi kaynana olur baksana kimseyi kirmamis oglumun pesinde niye dolaniyorsunuz dememis
iyi bir insan anlaminda baksana herkesle dost kolay degildir boyle olmakCok iyi kaynana derken kaynanaligi mi iyi yapar
iyi bir insan anlaminda baksana herkesle dost kolay degildir boyle olmak
Sevgilimin bi suçu yokki ne demek ?
Napiyim ne demek ?
Ne yapıcak biliyomusun ?
Eski sevgililerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi resimlerini beğenmeyi bırakacak birlikte çektirdikleri fotoğrafları sildiricek gerekirse hesaplarını silecek ..
Napıyım demek , ben böyle rahatım demek bana göre !
Annesine ablasınada söyleyecek o kızlar eve gelmeyi kesecek bi zahmet
Madem evlilik yolundasınız eski eskide kalsın günümüze taşımanın alemi yok .
Eniştenin yeğeni ne ya tınının tınısı
Uzak olsun ne işi var geliyo ayrılmışlar çocuk senle beraber ne akla hizmet o evden çıkmıyo..
Kızlar annesini ablasını çok sevdiyse dışarda görüşsünler eve gelip gitmek nedir allasen
Ben bu durumlardan çok rahatsız olurum tepkimide sevgilime değil tüm sülaleye koyarım valla
Kafam eski zamane kafasına dönüyo bu gibi durumlara geniş olamıyorum da
Benim eşimdede var. Uvey teyze kizi ve ya uzak akrabalardan kiz istemeler.. Iki cocugum var ve hic te bir sorun olmadı..acikda kendimize bagli tamam hafiften kıskanclik duygular geliyor gorunce ama iste elimizden gelen bisi yok.bu durum cogu kisilerde olur diye dusunuyorum cevreden arkadas ve kiz istemeler. Uvey teyze kiziylada konusuyorum.
Ha pardon :)Yok yok yanlis anlamissiniz fotograflari begenen sevgilim degil ablalari. Ay cok teşekkürler bende kendimde sorun var sanmistim ama yalnis degilmisim. Zaten evlenince boyle bir seyle karsilasinca konusmayi dusunuyorum biz onlarla yuzyuze gelmek ayni eve girmek zorunda degiliz diye. Ki eminim de karsilasicaz yani
Ha pardon :)
Ablaları annesine gerektii gibi müstakbel eşin konuşsun rahatsız olduğunu söylesin sende bunu fazlaca belirt hem sevgiline hem ailesine
Bi araya gelmeye mecbur değilsin !
Herkes ayağını denk alsın bu durumu kıskançlığa çevirip sana karşıda kullanmasınlar ablalar dikkat et ah bu görümceler varya !
Çok zor bi durum dışardan bakılınca sizi anlayışsız görebilir o akrabalarınız ama anlayışlık bi durum değil bu kendinizi istenmeyen gelin gibi hissedersiniz zamanla. Hayır eski sevgilisi nası bi tavır sergiliyo bu görüşmelere o da hala iletişim halinde mi sevgilinizin ailesiyle
Güzelim öyle şey mi olur nasi karışamaz diyebilirlerdüşünsene senin ailen senin eski sevgilinle bu derece samimi olsa sorun çıkarmıcaklar mıydı
ısrarla yakınlıklarını sürdürürlerse içinizden geldiği gibi davranın insanın içinden hakikaten sıcak davranmak gelmez bundan şikayet edip de sana bize neden yakın değilsin soğuksun tarzı geri dönüşler alırsanız güzelce sebebini söylersiniz buna da bi cevapları olacağini düşünmüyorumHaklisiniz bu soylediginizi onlara soylemeyi dusunuyorum siz ne yapardiniz diye. Ama yinede bir sey degisecegini sanmiyorum daha etkili konuşmam lazim
Yani tabi ısrarla yakınlıklarını sürdürürlerse içinizden geldiği gibi davranın insanın içinden hakikaten sıcak davranmak gelmez bundan şikayet edip de sana bize neden yakın değilsin soğuksun tarzı geri dönüşler alırsanız güzelce sebebini söylersiniz buna da bi cevapları olacağini düşünmüyorum
Ama bu yaptıkları çok ayıp yaNeden gorusmuyorsun bizimle diye soruyolar o halde soyleyeyim bu sebepten diye sanirim bunu acikladiktan sonra da daha konuyu uzatmaya gerek kalmaz gerisini kendileri bilir. Onlari secerler eminimki
Ama bu yaptıkları çok ayıp yaöyle yap artık önemli olan sevgilinin bu konudaki düşünce ve davranışları e o da senden yanaysa hiç sıkma canını
Siz ailenin içine girdikçe bence onlarda yavaştan uzaklaşırlar ister istemez bencede kendinizi yıpratmayın siz saygıyı seviyeyi koruyun ve sevgilinizle onlar yokmuş gibi rahat olun o eski sevgiliye verilcek en güzel cevaptır bu benceEvet o benden yana onun bu konu hic umrunda degil boşver onlari diyor kendimizi bakalim bizene naparlarsa yapsinlar diyor ama ben daha duygusal bakiyorum olaya
Siz ailenin içine girdikçe bence onlarda yavaştan uzaklaşırlar ister istemez bencede kendinizi yıpratmayın siz saygıyı seviyeyi koruyun ve sevgilinizle onlar yokmuş gibi rahat olun o eski sevgiliye verilcek en güzel cevaptır bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?