Sevgilimin eski sevgilileri ve ailesinin onlarla olan samimiyeti

Sevgilimin bi suçu yokki ne demek ?
Napiyim ne demek ?
Ne yapıcak biliyomusun ?
Eski sevgililerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi resimlerini beğenmeyi bırakacak birlikte çektirdikleri fotoğrafları sildiricek gerekirse hesaplarını silecek ..
Napıyım demek , ben böyle rahatım demek bana göre !
Annesine ablasınada söyleyecek o kızlar eve gelmeyi kesecek bi zahmet
Madem evlilik yolundasınız eski eskide kalsın günümüze taşımanın alemi yok .
Eniştenin yeğeni ne ya tınının tınısı
Uzak olsun ne işi var geliyo ayrılmışlar çocuk senle beraber ne akla hizmet o evden çıkmıyo..
Kızlar annesini ablasını çok sevdiyse dışarda görüşsünler eve gelip gitmek nedir allasen
Ben bu durumlardan çok rahatsız olurum tepkimide sevgilime değil tüm sülaleye koyarım valla
Kafam eski zamane kafasına dönüyo bu gibi durumlara geniş olamıyorum da

Benim eşimdede var. Uvey teyze kizi ve ya uzak akrabalardan kiz istemeler.. Iki cocugum var ve hic te bir sorun olmadı..acikda kendimize bagli tamam hafiften kıskanclik duygular geliyor gorunce ama iste elimizden gelen bisi yok.bu durum cogu kisilerde olur diye dusunuyorum cevreden arkadas ve kiz istemeler. Uvey teyze kiziylada konusuyorum.

Yok yok yanlis anlamissiniz fotograflari begenen sevgilim degil ablalari. Ay cok teşekkürler bende kendimde sorun var sanmistim ama yalnis degilmisim. Zaten evlenince boyle bir seyle karsilasinca konusmayi dusunuyorum biz onlarla yuzyuze gelmek ayni eve girmek zorunda degiliz diye. Ki eminim de karsilasicaz yani

Haklisiniz ben cok kiskanc oldugum icin bu kadar kafama takiyorum zaten. Ama kiz isteme de degilki, sevgili olmuslar sonucta gormemize gerek yok bence onlari

Ha pardon :)
Ablaları annesine gerektii gibi müstakbel eşin konuşsun rahatsız olduğunu söylesin sende bunu fazlaca belirt hem sevgiline hem ailesine
Bi araya gelmeye mecbur değilsin !
Herkes ayağını denk alsın bu durumu kıskançlığa çevirip sana karşıda kullanmasınlar ablalar dikkat et ah bu görümceler varya !

Çok zor bi durum dışardan bakılınca sizi anlayışsız görebilir o akrabalarınız ama anlayışlık bi durum değil bu kendinizi istenmeyen gelin gibi hissedersiniz zamanla. Hayır eski sevgilisi nası bi tavır sergiliyo bu görüşmelere o da hala iletişim halinde mi sevgilinizin ailesiyle

Zaten sevgilime rahatsiz oldugumu soyledim, ama o ailesiyle konusmadi buyuk ihtimalle o bizim kimle gorusecegimize karisamaz derler zaten karismiyorum ama iste bilmiyorum

Evet sevgilimin ablalariyla fotoğraf cekinip sosyal medyaya atiyolar hatta. Gorusuyolar yani. Bende korkuyorum bana sen karisamazsin demelerinden. zaten karismiyorum sadece uzuluyorum ve bu durum karsisinda ben onlara nasil davranayim diye soruyorum. Onlarla yakin olduklari surece ben onlara yakinlik gosteremiyorum

Güzelim öyle şey mi olur nasi karışamaz diyebilirler düşünsene senin ailen senin eski sevgilinle bu derece samimi olsa sorun çıkarmıcaklar mıydı

Güzelim öyle şey mi olur nasi karışamaz diyebilirler düşünsene senin ailen senin eski sevgilinle bu derece samimi olsa sorun çıkarmıcaklar mıydı

Haklisiniz bu soylediginizi onlara soylemeyi dusunuyorum siz ne yapardiniz diye. Ama yinede bir sey degisecegini sanmiyorum daha etkili konuşmam lazim

Haklisiniz bu soylediginizi onlara soylemeyi dusunuyorum siz ne yapardiniz diye. Ama yinede bir sey degisecegini sanmiyorum daha etkili konuşmam lazim
ısrarla yakınlıklarını sürdürürlerse içinizden geldiği gibi davranın insanın içinden hakikaten sıcak davranmak gelmez bundan şikayet edip de sana bize neden yakın değilsin soğuksun tarzı geri dönüşler alırsanız güzelce sebebini söylersiniz buna da bi cevapları olacağini düşünmüyorum

Neden gorusmuyorsun bizimle diye soruyolar o halde soyleyeyim bu sebepten diye sanirim bunu acikladiktan sonra da daha konuyu uzatmaya gerek kalmaz gerisini kendileri bilir. Onlari secerler eminimki

Neden gorusmuyorsun bizimle diye soruyolar o halde soyleyeyim bu sebepten diye sanirim bunu acikladiktan sonra da daha konuyu uzatmaya gerek kalmaz gerisini kendileri bilir. Onlari secerler eminimki
Ama bu yaptıkları çok ayıp ya öyle yap artık önemli olan sevgilinin bu konudaki düşünce ve davranışları e o da senden yanaysa hiç sıkma canını

Ama bu yaptıkları çok ayıp ya öyle yap artık önemli olan sevgilinin bu konudaki düşünce ve davranışları e o da senden yanaysa hiç sıkma canını

Evet o benden yana onun bu konu hic umrunda degil boşver onlari diyor kendimizi bakalim bizene naparlarsa yapsinlar diyor ama ben daha duygusal bakiyorum olaya

Evet o benden yana onun bu konu hic umrunda degil boşver onlari diyor kendimizi bakalim bizene naparlarsa yapsinlar diyor ama ben daha duygusal bakiyorum olaya
Siz ailenin içine girdikçe bence onlarda yavaştan uzaklaşırlar ister istemez bencede kendinizi yıpratmayın siz saygıyı seviyeyi koruyun ve sevgilinizle onlar yokmuş gibi rahat olun o eski sevgiliye verilcek en güzel cevaptır bu bence

Cok tesekkur ederim beni anladiginiz yardimci oldugunuz icin

ama senin erkek arkadaşının defteri kabarıkmış heralde bence sıkıntı... bu sorunları çözmeden evlenmeyin bence çünkü ilerde daha büyük sorunlara yol açabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…