Sevgilimin eski sevgilisi ünlü biri

he birde ekşi sözlük ile de davalık oluyordum orda da bir ekşi yazarı benim konumla dalga geçmişti zor bela sildirdik yönetimle iletişime geçip sen en son konuyu kökten silmiştin kazen abi çok sinirlenmişti o beni hatırlamasın ya korkuyorum ondan :)))))))))))))))))))

Olur inşallah, üzülme ve stres yapma sakın.
Daha yaşın genç, Allah nasip ettikten sonra 50 yaşında bile anne oluyor kadınlar, geçen gün haberlerde çıktı hatta, 53 yaşında anne oldu doğuda bir kadın, tedavi görmüş ama sonuçta nasip olmuş mu olmuş.

Senin de hamilelik haberini alacağız doğumunu kutlayacağız

Ahah ay valla forum beni her an şaşırtıyor. Yeterince aklına koyan biri valla üç gün uğraşır yine bulur, aman diyeyim. Hazır taze başlangıç yapmışken.
konu kökten silindi ki çok uzun zaman oldu zaten kimsenin bulabileceğini sanmam o üyeliğim de iptal edildi bir daha hortlatmayalım ya çok sıkıntı çekmiştik özellikle mune

inşallah abla yıllar önce ne saçma şeylere takmışım kafamı Allah isteyen herkese nasip eder inşallah çok sağol

Yok konu silinmemişti çünkü silmiyoruz yasak, mahkemelik olunca karşı tarafın avukatından ihtar gelmişti konu yönetim bölümüne kaldırılmıştı, sinirlenir tabii elin bir ünlüsüyle uğraştı adam.

ekşide çıkmasaydı bişey olmayacaktı da neyse Allahlarından bulsunlar tekrar çok özür dilerim valla şimdi gülüyoruz da o zaman kulaklarımdan ateş çıkmıştı korkudan :))))))))))))))))

ekşide çıkmasaydı bişey olmayacaktı da neyse Allahlarından bulsunlar tekrar çok özür dilerim valla şimdi gülüyoruz da o zaman kulaklarımdan ateş çıkmıştı korkudan :))))))))))))))))
Ama ben hepinizi uyarmıştım diye hatırlıyorum, yazdınız da yazdınız isimler havada uçuştu sonra adamla muhatap olmak zorunda kaldı yönetim bile.

O yüzden bu konuda da senin meseleyi örnek verip aman isim yazmayın dedim, hafızamda yanlış kalmadıysa adam ismimi kimler yazdıysa onları da dava edeceğim demişti, bu yüzden de kızmıştı Kazen.

Neyse geçti gitti ama isim yazarken 1000 kere düşünsün insanlar, sonra mahkemeyle uğraşıyorlar, burada üyelerin birbirini mahkemeye veririm heee diyerek blöf yapması gibi olmuyor çat mahkemelik oluyorsunuz, bir ünlüler bir doktorlar

tamamen cahil cesareti işte şuan gençlere yapmayın etmeyin derken de bir tuhaf hissediyorum bir zamanlar ben de gençtim ya evet uyarmıştın hatırlıyorum güldük de güldük saçma sapan günlerce yapmayın arkadaşlar sakın isim vermeyin lütfen ünlülerle uğraşılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…