Bunu bende düşündüm aslında. Sizce durum bu kadar ciddi mikesinlikle hiç vakit kaybetmeden bir psikologtan randevu almalısın.
bence hiç normal değil bu durum özgüven eksikliğinden fazlası var.Bunu bende düşündüm aslında. Sizce durum bu kadar ciddi mi
Allah bağışlasın umarım sizinde nice 10 yıllarınız olur :) bu arada o kızda beni takip ediyor sahte bir hesaptan hikayelerime bakıyor sevgilim o kızın sahte hesabı istersen engelle demişti bana bende gerek yok gizleyecek birşeyimiz yok ki bakan baksın diyip engellemedimBundan 10 yil once bende senin gibiydim :))) kizin 7 sulalesine kadar arastiriyordum :)) ama kiz da beni arastiriyormus. Biz evlendik 8 yil olacak 2 yasinda oglumuz var. Gecen instagramda hikayelerime bakarken gordum. Ki benim instagramimda isim soyisim yazmaz bulmask cok zor. belliki cok onceden beri takip ediyor.
Sevgilin herseyi soylemis zaten. Sizin de nice 2.5 yillariniz olur. Taktigina degmez ben simdi ne salakmisim diyorum :))
Gerçekten içime şu serptiniz teşekkür ederim umarım dediğiniz gibidir çünkü bir an bile bizi karsilastirdigini hissedersem çok üzülürüm inşallah ergenlik gibi görüyordur o daBence düşünmemeye çalış sonuçta geçmiş adı üstünde geçmiş yanii sen önüne bak ilişkine zarar boyutuna taşıma.. hem ayrıca sevgilin 22 yaşında 2,5 yıl konuşmuş olmaları ailelerin tanışmış olması evlenecekleri anlamına gelmez bence tam ergenlik çağında konuşmuş yani daha karakteri yeni oturuyor sevgilinin kendini üzme..
Gerçekten içime şu serptiniz teşekkür ederim umarım dediğiniz gibidir çünkü bir an bile bizi karsilastirdigini hissedersem çok üzülürüm inşallah ergenlik gibi görüyordur o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?