Sevgilimin eski sevgilisi

nellyyone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
101
52
98
30
Merhaba arkadaşlar,
Ben 22 yaşında üniversite öğrencisiyim. Sevgilimle 2 aydır birlikteyiz ve aynı yaştayız, çok şükür hiç bir sorunumuz yok gayet mutluyuz ancak ben onun eski sevgilisini çok kafama takmaya başladım. Öncelikle kızla olan ilişkilerinden bahsedeyim.. Kızla 2.5 yıl çıkmışlar ciddi olarak ve evlenmeyi düşünüyorlarmış ancak kız geçtiğimiz yaz yazlıkta sevgilimi aldatmış yaz tatilinden sonra öğrenci olduğumuz şehirlere dönünce kızın mesajlarını okumuş sevgilim. "Dünyadaki tek erkek o değil ama evi var arabası var parası var o yüzden bırakıp diğer çocukla cikamam" gibi söylemlerini görmüş ve evden kovmuş kızı o günden sonra bir daha asla konusmamis ve geri dönmemiş. Aradan 5 ay geçtikten sonra da ben çıktım karşısına ve birlikte olmaya başladık. İlişkilerine dair bildiğim tek şey bu. Kendi imkanlarimla kızın adını soyadını buldum ve sürekli sosyal medya hesaplarindan kızı takip etmeye başladım ancak bunu takıntı haline getirdiğimi asla sevgilime hissettirmedim sormadım bile bi an gelirde aklına getiririm kızı diye. Acaba hata mı yaptım bilmiyorum sormamakla, çünkü şimdi kendi kendimi yiyorum. 2 gün önce sevgilimin en yakın kız arkadaşıyla buluştuk dayanamayıp ona sordum. Ailelerinin tanıştığını yemek yendiğini ağzından kaçırdı ancak seni çok seviyor aradığım herşey onda keşke ilk nellyyone çıksaydı karşıma, zamanı geri alabilsem falan demiş. Hatta geçmişe baktığımda mutlu hiç bir anımız aklıma gelmiyor sadece son günümüz var aklımda demiş. Burda da sorun yok, aslında ben sevgilimden eminim ama ya onu benden çok sevdiyse ya ona benden daha çok değer verip güzellikler yaptıysa diye diye kafayı yemek üzereyim. Hatta şimdi bu daha da arttı çünkü evin hertarafinda kızı görüyorum sanki. Acaba bu çatalla mi yedi en sevdigi bardak bu muydu o da yatagin solunda mi yatardı diye diye psikolojim bozuldu. Bir de bunların hiçbirini ona yansıtamamak beni daha çok yoruyor. Özgüven eksikliği vs diyebilirsiniz emin olun sebeplerini bende düşündüm ama bana çözüm gerekli lütfen yardımcı olun işin içinden kendim çıkamıyorum çünkü. O kızı düşünmediğim tek bir an bile yok sizce ne yapmalıyım?

yaptığın en doğru şey sevgiline hissettirmemeye çalışmak olmuş.
İlişki yaşayacak kadar olgun değilsin. Bunu nasıl değiştirirsin bilmiyorum
zaten eskisi ile olacak olsa olurdu. Bunu bu kadar kafana takacak bir şey yok ortada.
Yaptığın kıyas sana zarar. Güzellikleri yaşamaya bak.

Kesinlikle erkek arkadaşınıza yansıtmamaya devam edin.
Unutmuş gitmiş zaten aklına getirmiş ayrıca kendinizi de özgüvensiz yansıtmış olursunuz.
Şahsen benim sevgilim, devamlı eski sevgilimi kafasına taksa uzaklaşır, soğurdum, özgüveni olmadığını düşünürdüm, siz de o açıdan düşünün. Geçmiş bitmiş gitmiş artık, anın tadını çıkarın, şimdiyi yaşayın.
Bu sevgilinizle ayrılsanız bile, hayatına kimse girmemiş birisi çıkmayacak karşınıza illa ki herkesin yaşadığı bişeyler var.
Mutlu olamazsınız bu şekilde.

Bence düşünmemeye çalış sonuçta geçmiş adı üstünde geçmiş yanii sen önüne bak ilişkine zarar boyutuna taşıma.. hem ayrıca sevgilin 22 yaşında 2,5 yıl konuşmuş olmaları ailelerin tanışmış olması evlenecekleri anlamına gelmez bence tam ergenlik çağında konuşmuş yani daha karakteri yeni oturuyor sevgilinin kendini üzme..

Bundan 10 yil once bende senin gibiydim :))) kizin 7 sulalesine kadar arastiriyordum :)) ama kiz da beni arastiriyormus. Biz evlendik 8 yil olacak 2 yasinda oglumuz var. Gecen instagramda hikayelerime bakarken gordum. Ki benim instagramimda isim soyisim yazmaz bulmask cok zor. belliki cok onceden beri takip ediyor.

Sevgilin herseyi soylemis zaten. Sizin de nice 2.5 yillariniz olur. Taktigina degmez ben simdi ne salakmisim diyorum :))

Yani asla hissettirmeyin sevgilinize. Kızı da boşverin geçmiş gitmiş zaten 2.5 yıl çok da uzun bi süre değil. İnsanlar neler neler yaşıyor. Ki o aldattığı için Şuan size çok daha fazla değer veriyordur

Allah bağışlasın umarım sizinde nice 10 yıllarınız olur :) bu arada o kızda beni takip ediyor sahte bir hesaptan hikayelerime bakıyor sevgilim o kızın sahte hesabı istersen engelle demişti bana bende gerek yok gizleyecek birşeyimiz yok ki bakan baksın diyip engellemedim

Bu ne canım hayatını kendine zindan et tatlım maşallah sana valla olsaydı zaten senle olmazdı derdin ne acaba

Gerçekten içime şu serptiniz teşekkür ederim umarım dediğiniz gibidir çünkü bir an bile bizi karsilastirdigini hissedersem çok üzülürüm inşallah ergenlik gibi görüyordur o da

"Ailelerinin tanıştığını yemek yendiğini ağzından kaçırdı ancak seni çok seviyor aradığım herşey onda keşke ilk nellyyone çıksaydı karşıma, zamanı geri alabilsem falan demiş. Hatta geçmişe baktığımda mutlu hiç bir anımız aklıma gelmiyor sadece songünümüz var aklımda demiş. "

Demişsin, bence bu yeterli. Zaten kız aldatmış oğlan daha onu istemez. Abartıyorsun, kendini rahatlatmaya çalış, aklında kurup durdukça daha kötü olacak

Senin daha once sevdigin deger verdigin biri olmadi sanki. Veya onunda bir tek o kiz vardi ya. Asiri sacma gecmisini kabullenemedigini gelecegine almaya calismak.

Sevgilinizin eski iliskileri sizi ilgilendirmez, sizin eski iliskilerinizin sevgilinizi ilgilendirmedigi gibi. Sevgilinizin eski sevgilisini ozellikle arastirmaniz gereksiz olmus, o kizi aklinizdan cikarin ve bir daha onunla ilgili bir sey dusunmemeye soz verin. Akliniza geldiginde beyninizi baska seylerle mesgul edin.

Bence boşuna altını kazıyorsun. Geçmişi kazıdıkça mutlaka bir kırıldığın nokta çıkacaktır karşına. Ancak kız erkek arkadaşınızı aldatmış bunun yarası büyük olur maalesef ara sıra aklına geliyor olsa da şu an senin elini tutuyor canım. O kız kaybetmiş büyük bir hata yapmış affetse o an affederdi erkek arkadaşın 5 ay geçmiş aradan. Affedemiyor demekki ve yeni bir insanla yani seninle birlikte. Hiç bakma artık o kızın hesabına falan ve erkek arkadaşına hiç konuyu açma.

Bir ara bunu ben de yapıyordum ya, ama baya oldu. Hâla arada bakarım laf aramızda.
Bence sevgiline hiç sorma, sen de zamanla bırakırsın bence ilişkiniz iyice oturunca aklına bile gelmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…