Sevgilimin eski sevgilisi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi meelissaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben sizlerin sayesinde sevgilimin eski sevgilisini artık kafama takmıyorum ve bundan sonrada sevgilime bu konuyu açmıcam..Ama bir korku sardı beni ben sevgilime o kızla yaşadıklarını ilk baştan en sonuna kadar herşeyi ayrıntısına kadar anlattırdım hatırlamadıklarını hatırlattırdım ve buraya konu açmadan önce 1 ay kadar sürekli bu konuları sorguladım..şimdi içimi bi korku sardı ve çok üzülüyorum acaba sevgilime ilk sevgilisiyle yaşadıklarını anlattırarak ve hatırlattırarak o kızın tekrar sevgilimin kalbine aklına girmesine neden olmuşmuyumdur:((

Arkadaşlar ben sizlerin sayesinde sevgilimin eski sevgilisini artık kafama takmıyorum ve bundan sonrada sevgilime bu konuyu açmıcam..Ama bir korku sardı beni ben sevgilime o kızla yaşadıklarını ilk baştan en sonuna kadar herşeyi ayrıntısına kadar anlattırdım hatırlamadıklarını hatırlattırdım ve buraya konu açmadan önce 1 ay kadar sürekli bu konuları sorguladım..şimdi içimi bi korku sardı ve çok üzülüyorum acaba sevgilime ilk sevgilisiyle yaşadıklarını anlattırarak ve hatırlattırarak o kızın tekrar sevgilimin kalbine aklına girmesine neden olmuşmuyumdur:((

Keşke bunları yapmadan önce düşünseydin.. şimdi bunları düşünmek için biraz geç değil mi? CADIARZU
Hem farkındaysan diğeri bitti şimdi de yeni bi sorun çıkardın kendine düşünmek için :olmaz:

Keşke bunları yapmadan önce düşünseydin.. şimdi bunları düşünmek için biraz geç değil mi? CADIARZU
Hem farkındaysan diğeri bitti şimdi de yeni bi sorun çıkardın kendine düşünmek için :olmaz:

O an düşünemedim işte canım ama şimdi içim içimi yiyiyo çok korkuyorum.

guzelim bosuna dert ediyosun sevgilin coktan unutmustur onu sonucda sevgilin seninle 1 yildir beraber ben de senin gibiyim kafama cok takarim ama inan insan bi yere varmiyo bunlari dusunmekle...benimde sevgilim benden once nisanliydi dugunden 2 ay once ayrildilar ayrildikdan 9 ay sonra benle cikmaya basladi ve eski nisanlisi hala onu seviyo peki ben napiyim bu durumda? senin gibi dusunsem kendimde mutlu olamam kendi iliskimde ve onuda mutlu edemem..vve erkekler MUTLU oldugu yerde huzur bulurlar ve olmak isterler benim erkek arkadasimi cok kisa surede kendime asik ettim cunku benle sevgi huzur mutluluk buldu eski iliskisi gibi surekli kavga gurultu gormedi...sen zaten sevgilini mutlu edebiliosan oda seni edebiliosa gecmisi dusunmuceksin gecmisim hic kimseye caresi yoktur :)

Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım..bir sorunumu sizinle paylaşmak ve fikir almak istiyorum ben 22 yaşındayım erkek arkadaşımda 22 yaşında 1 yıldır birlikteyiz..fakat ben erkek arkadaşımın ilk sevdiği kızı inanılmaz bir şekilde kafama takıyorum..çıkmaya başladığımız ilk zamanlar 1-2 kez eskilerden konu açılmıştı ve bu kızı o zaman oğrenmiştim gün geçtikçe o kızla neler yaşadıklarına dair meraklarım çoğaldı 1 yıldır nerdeyse hep bunu düşünüyorum kendi ilişkimi yaşamak dururken hep o kızla erkek arkadaşım neler yaşamıştır bunu düşündüm ve en son 1 ay önce erkek arkadaşıma ilk sevdiği kızı kafama çok taktığımı bana o kızla yaşadığı herşeyi anlatmasını söyledim o da benim isteğim üzerine anlattı..ben erkek arkadaşımı çok seviyorum ama sürekli beynimi kemiriyo o kızı benden daha mı çok sevmiştir ilk sevdiği kız acaba o kızı unutamamış mıdır diye yiyiorum kendimi lutfen bana bu konuda fikir verin arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

cnm zamanında bende aynı durumdaydım. şuan 25 26 yaşındayın deneyim kazandım bu konuda. sana diceğim şuki eski defterleri kafana takma mutlu olmaya bak sevgilinede eski defterlerini hatırlatıp aklını bulandırma. erkeği kanzanmak kadar kaybetmekte kolaydır. bende tavsiye

rosa ve nagihan yorumunuz için teşekkür ederim sağolun.

bence abuk sabuk ne düşüncelere kapılmaya git sevgiline sarıl sevmese seni zaten şimdiye ayılmıştı başka derdinmi kalmadı allahım ya

o kız ılk sevgılısı ıse elbette bıyerlerde bı ukte kalmıstr.önemlı olan ve senın yapman gereken o ukteyı gömmek.senle mutlu olmasını saglamak.1yıldr senle bırlıkte ıse ztn hıc sorun yok.bende cocugu gıdıklayıp durma esegın aklına kapruz kabugu dusureceksın

Aynı bennnn -tatlicadiarzu- valla okudukça aynı kendi hislerimi yaşadım.bende senin sorguladığın tüm şeyleri erkek arkadaşıma sordum.
En kesin çözümü yemin ettirmekte buldum.biliyorum paranoyaklık ama yaptım :lepi:
eğer bunu yapmasaydım içim içimi yiycektii sordum, araştırdım ve yemin ettirdim her şeyi öğrendim.
şu an eski sevgililer konusunda gayet rahatım zemuszemus
sen erkek arkadaşını bu kadar sorguladıysan o da senin eski erkek arkadaşlarını sorgulayacaktır yaşadım biliyorum kaydirigubbakcemile

ikili ilişkilerde en sinir olduğum muhabbetlerden birisidir bu...ya adı üstünde geçmiş,olmuş bitmiş...deşmeye,can sıkmaya ne gerek var...tabi bişeyler yaşıcak,sonuçta o kızla da ayrılcaz diye başlamadı bir ilişkiye...

ondan önce sevgilim oldu tabi ama ilk sevdiği kızı beni sevdiğinden daha fazla mı sevmiştir ve o kızı unutamamıs mıdır dıye üzülüyorum:çok üzgünüm:

Senin de daha önce sevgilin olmuş.. Ya o da senin yaptığın gibi eski erkek arkadaşını benden daha mı çok sevmiştin falan diye sana hayatı zehir etse hoşuna gidermiydi....

Bence bu düsüncelerinin sebebi sadece kendine güvensizliginden oluyor.

Kendine güvenen, özgüveni saglam olan bir insan böyle seylere takilmaz.

Ayrica en ince detayina kadar beraber oldugu kisinin önceki iliskilerini ögrenmek isteyenleride hicbir zaman anlayamadim, ne gibi bir katkisi oluyor bunun iliskinize?

Takilma böyle seylere, benden iyisini bulamaz zaten de kendine:delphin:

insanlar gecmislerini neden bu kadar didiklerler anlamıyorum..
evet bende erkek arkadaşımla ilk cikmaya başladığımızda merak etmiştim evet o da etmişti..evet taa o zamanlar bı aksam yemeğe ciktikmizda sırf bunu konuşmuştuk..ama o aksam orda konuşulduğu gibide kapandı..birbirimizin beynini yemedik..yaşanmış bitmiş bir şey için niye canınızı sikarsiniz anlamıyorum..onu benden daha mı çok sevdi..onu buraya götürdü mü..ona bilmemne aldı mı..ona da askım dedi mı..onu da optu mü..ohooooo bu böyle uzar gider..bunların cevabını alınca ne olucak ki??onu benden daha mı çok sevdi..bunu bilsem canımı yakmaktan başka ne isime yarar ki..onu madem çok seviyor benim yanımda ısı ne o zaman??
böyle yapıp kendinizi ve iliskinizi yıpratıyorsunuz başka hiç bir şey geçmiyor elinize..bırakın eskiyi..bunaltmayin karşımızdakini..iliskinizi yasayın..bunlar kendine guvenmeyen insanların yapicagi seyler..sizin böyle oldugunuzu sanmıyorum..
bizler niye gecmise bu kadar takıgiz onu da anlamıyorum..adı üstünde gecmis..yapmayın hanımlar yapmayın..yok onu mu sevdi yok geneleve mı gitti yok öyle mı yaptı..ne gerek var bunlara..

ya cok sacma sapan bişi yaptıgın...takmıycaksın..takarsan biter...hem de kesin biter..kesinnnnnnn....yazıyorum buraya bak..sen taktıkvca kafana o da sezer bunu emin ol..sezdirmiyom etmiyom da deme..kesin sezer anlar sonra o sogumaya başlar..sen taktıkca böle paranoyak gibi elindekinin kıymetini bilmedikçe biter bu..sacmalama lütfen.. bulmuş bi de cılkını cıkarıyosun..hiç gerek yok..deneyimle sabittir..biliyorum emin ol..

...................

Son düzenleme:
kimse kimsenin eski sevgili unutturucusu değildir. unutamadıysa ona gitsin.

sen neden kendini ikinci sınıf vatandaş yerine koyuyorsun, ya da onun seni bu konumda bırakmasına müsaade ediyorsun? :olmaz:

bak sana bişi anlatıcam.. erkek arkadaşım bi gün bişey anlattı. ilk sevdiği kızla ilgili. durup dururken anlatmaya başladı.
bigün kız düşmüş uzaktayken kaymaya başlamış kız kar yağıyormuş bu da onu tutmak için atlamış ikisi birlikte kaymışlar.. bu onun için çok büyük bişeymiş ve çok aşık olduğumu sanırdım hiç bişeyi önemsemezdim herşey o demekti dedi. ben tabi gayet :) ifadesiyle dinliyorum aa mazi fln diye inan ki hiç takmadım kafama
sonra dedi ki ama o hiç bişeymiş. insan ilk bişeyi tadınca onu aşk sanıyormuş halbuki çocuklukmuş o. senin sevgini görünce anladım ki yanında hiçbişey demekmiş o dedi..

ben de düşünüyorum ilk sevdiğim çocuğu fln ayy ne çocukluk diyorum yani şimdiki sevgiyle kıyaslanamaz ki..
insan büyüdükçe olgunlaşıyor bence ve sevme kapasitesi artıyor. (tabi çok kötü şeyler yaşamadıysa) ki o kız mesela aldatmış fln sonra çok takılmış kafasına sevgilimin sanırım çok ayrıntılı anlatmadı ama elbet geçiyor o insanın etkisi. eskiden eski sevgililerini çok kıskanırdım (hatta bi tanesi komşusu asansörde fln karşılaşıyorlar üstelik akrabaları sürekli sevgilimi çağırıyorlar hasta oldular bahanesiyle hala sevgilim doktor da) ona rağmen biliyorum ki hiç bi değeri yok gözünde.. çünkü benim gözümde de eski sevgililerimin hiç bi değeri yok.. inan bi kıpırtı bile kalmadı içimde..
acaba sen eski sevgiline kafayı biraz takıksın da kişi kendinden bilir hesabı sevgiline mi yükleniyorsun?
üstelik 6 sene çıkmışlar demek ki herşey bitmiş ondan sonra bitirmişler yani artık iyice soğumuştur o kızdan anca o zaman bitmiştir.

...........

Son düzenleme:
canım karıştırdım galiba bazı şeyleri 6 yıllık çıkan senin sevgilin miydi?
aslında konu sahibesine yazmıştım ama amacım bu tip şeyleri takan herkes bundan bi anlam çıkarmasıydı tabi ki :) yani kim eskiyi umursuyor ki siz umursayasınız?
ama eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak diye bişey var evet ben de bunu yapıyorum (eski sevgililer olmasa da) ama kendimi engellemeye çalışıyorumm siz de deneyin

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler..erkek arkadaşıma şöyle bir soru sordum o kıza olan sevginle bana olan sevgini karşılaştırır mısın dedim..erkek arkadaşımda karşılaştırmaya gerek bile duymuyorum sen bambaşkasın dedi bana peki o kızımı benimi daha çok sevdin dediğimde ben ilk kez sana aşık oldum o kıza aşık değildim ve o kızı seni sevdiğimden çok çok az sevdim dedi...ne biliyim benımle birlikte dıyemı bunları dıyor acaba dıye dusunuyorum:(:(..

doğrumu yanlışmı bilmem ama hep böyle derler:D

çok komiğime gidiyor artık

daha önce 10 kızla çıkmıştır er kişi onlara aşık olmadım ilk sana aşık oldum vızzz vızzz...

güleyimde boşa gitmesin

vardır elbet böyle olan yoktur demiyorum ama her erkek mi böyle be kardeşim yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X