SEVGİLİMİN ESKİ SEVGİLİSİ

Yaş kaç?
Benim eşimle eski sevgilisi de bebek aldırmışlar.
Olmuş bitmiş.
Bu kadar kompleksli olmayun.
Benimkini de eski nisanlisi hamileyim diye kaziklamaya kalkmis, napalim kiyamet mi koparalim olmus bitmis iste
Bi de oyle bi baslik atmis ki sanki 5 yil once degil simdi hamile..

Abartacak bir şey yok
5 yıl öncesinin hesabını soramazsınız
Siz yoktunuz, bitti

ayrıl o cocuktan. yası kac olrsa olsun sahıp cıkmasını bılmelı bı erkek. 5 sene once evet ama kesınlkle hayatını bu durumla surdurmeye devam etme ara ara aklına gelecek cunku . 5 sene dır hala facede o kız eklıyse ben o işten korkarım .

Ay evet
Hemen o kızı alacak kuma getirecek
İlk bulduğu köşede de kızla sevişecekler

Adam da maldı zaten
Aldatacağı kızı gösterecek facebooktan

Ayrıca facebookumuzda bir karşı cins ekli ise onunla sevişmeliyiz

Çünkü her şey sevişmeye delalat edebilir

Mesela masamda su şişesi var
Kesin içimde sevişmek var, şekli de benziyor zaten
Ne sapığım
Terkedilmeliyim

Mesela facebooktan bir iş arkadaşım eklemiş
Yok normal değil bunlar
Kesin şimdi bir köşeyi dönerken çarpışırız
Yanlışlıkla sevişiriz falan
Yok terk edilmeliyim

Aaa ta lisedeki sevgilim ekli kalmış facebookta
Ama kimse bilmiyor ki her gün fotoğraflarını açıp açıp bakıp mastürbasyon yapıyorum
Zaten ilk yakaladığım fırsatta da sevişeceğim
Hemen terk edilmeliyim

:işsiz: #kklogic

Bence sorun sevgilinin geçmişi degil. Olan olmus ortada cocuk falan yok sonucta. Sorun o kizin sevgilini eklemesi ve sevgilinin de kafasina gore kabul etmesi. Dert etmen gereken nokta bu. Facebook hesabinda fotografiniz ya da iliski durumunuz yoksa kiz bilmiyordu ekledi diyelim, sevgilin neden kabul ediyor? Gorusmelerini iletisim kurmalarini yasaklamak hakkın. Ortada cocuk yok iletisim halinde kalmaladi normal degil. Hesabindan silmesini ve engellemesini iste olsun bitsin. Kabul etmiyorsa aklı hala onda demektir o zaman da ayrilirsin

Sevgilin marifet gibi anlattı bunlari sana cok gurur verici biseymis gibi.bu erkekler yapar marifet gibi anlatir kadinin ufacik biseyi ciksa ortaya teror eser.kusura bakma adam degilmis sevgilin boyle sana gururla anlatacagina zsmaninda yedigi b..lara sahip ciksaymista ondan gurur duysaymis.erkekler temiz kiz ariyor ya sizlerde oyle yapin gecmisi temiz insan bulun sonrasinda boyle basiniz agrir.adam sen bu durumu normal karsiladin die yine yapar soylim belkide tek vukuatida bu degildir bi dusun derim.

Asparagas haber başlığı gibisin mübarek. Bizde şu an olmuş olay diye atladık direkt, geçmiş gitmiş eşeleme eşeledikçe kokar mide bulandırır.

bazı arkadaşlar her ne kadar " gecmıs , gecmıste kalmıs nıye uzatıyosun "deselerde ben bı erkegın sahıp cıkma ve yaptıgı seyın arkasında durma taraftarıyım .

bazı seylerı gecmıs dıyerek gecıstıremeyecegımızı bılmemız lazım .
konu bır canlının hayatıysa sayet .

sızın karsınıza gecıp vıcdan muhasebesı yapması suan ıcın cok gereksız .

Gecmis gecmiste kaldi. Her sey yasandi bitti. Adamin bu durumdan vicdan azabi duymasi niye bu kadar anormal ki? Sonucta o kizi olmamasi gereken bir halin icinde tek basina birakmis. Bence sorgulanmasi gereken simdiki sevgilinin kiskanclik krizi degil, o adamin 5 sene önce kendinden hamile bir kizi g.t gibi ortada birakmasi..

Olmuş bitmiş konuyu büyütme diyor, ama açıp sana kızı gösteriyor. Deli mi ne? Niye anlattı ki sana bunu?

Galiba " kiz bende ekli haberin olsun, ama bu bu sebepten ( vicdan azabi), o yuzden problem etmemelisin ekli oldugunu" diye dusundu. Ekli kalmasi icin cok yerinde bi gerekcesi oldugunu dusundu. Ama balik beyinli beyimiz cok daha buyuk bi mevzuyu acmis oldu;yasanmis bi hamilelik.

Konuya benim yorumum; uzuldum o bebek icin. Ama eskiden boyle bisey oldu diye ayrilmazdim sevgilimden. Amaa.. aklinca " benim haberim yoktu bebekten/ ben evlenicektim yari yolda koymazdim o kizi" gibi cumleler kurup, halbuki gercek tipis tipis kendi hasteneye goturduguyse. O zmn en buyuk yalanci ve en vicdansiz erkektir gozumde. Sanki o bebegi kiz tek basina yapti. Sanki ortada bi minicik can yok olmadi. Iste o zmn cani cehnneme o pislik sevgilinin.

Hamilelik olsun ya da olmasın, ilişkiye girmiş olsun ya da olmasın face de takip etmesi doğru gelmedi bana.

5 sene önce o kızı bırakan adamın yarın seni bırakmayacağı ne malum , yol yakınken ayrıl. bu gibi durumları ailen tarafından da hoş karşılanmaz. zaten ilişkine devam edersen adama baktığında hep aklına gelicek ve sağlıklı bir ilişkiniz olmicak. Zararın neresinden dönersen kârdır.

Valla arada bi bebek olunca olmus bitmis gecmis gitmis diyemiyorum ben nedense. Bu bir cinayet. Ben hayatimda boyle birini asla istemezdim kendimi kotu hissederdim dogrusu

Kızlar 8 aylık bir ilişkim var geçen gün sevgilim bana sana bişey söylicem dedi bende söyle dedim facebooktan bana bi kız gösterdi bu benim eski sevgilim dedi biz bununla ilişkiye girdik dedi ben sus duymak istemiyorum dedim konu orda kapandı evlerimize gittik. Durdum duramadım dedim ki o kız sende facebookta eklimi evet ekli dedi ben artık dayanamıyorum neden ekliyosun dedim ben eklemiyorum o beni ekledi dedi bende sende kabul ettin yani dedim evet dedi ama bilmediğin şeyler var dedi bende neymiş o dedim 5 yıl önce o kız benden hamileydi dedi ailesi çocuğu istememiş kızı hastaneye götürüp kürtaj yaptırmışlar aldırdılar çocucğu dedi bende kendimi çok kötü hissettim belli süre cevap vermedim ama sürekli aradı mesaj attı hataydı yaptığım biliyorum tarzında şeyler söyledi ve bana geçmişte olan bişey bu kadar büyütme dedi bende dün geceden beri hiç bişey demedim sadece iyi değilim yatıyorum dedim yine aynı şekilde mesaj falan attı sizce ne yapmalıyım geçmişinden dolayı ayrılmalımıyım?
Bebek bir hata değil asıl hata o bebeği aldırmasına müsade etmesi küçük suçsuz bir bebeğe sahip çıkamayan Ada'ma güvenmem ben olsam ve çok aptalca birden bire kızı göstermesi bence başka birşey oldu durduk yere niye göstersin

bence kizin ailesinin haberi bile yok.bebegin aldirilmasini isteyen sevgilinizdi.kiz hala bunu sucluyor ve iletisimi kopartmiyor.sevgiline soyleyecegim diye tehdit ediyor, o yuzden ekli facebook'ta.erkek kisisi size soyleyerek kendince onlemini aldi.

bitmiş demekki bitmemiş. facede ekli eskileri mi yad ediyorlarmış. ben olsam o anda bitirrim..

Olaya bak, iyi bi haltmış gibi anlatmış bide. Sen bilsen ne olacak sanki.
Geçmişinin iyiside kötüsüde Allah'la onun arasında kalsın.
Biraz empati ya. Böyle bi olayı sen yaşayıp ona anlatsaydın bak kim bilir neler oldu. Meziyet gibi ortaya pisliklerini saçmıç adam.

Kızlar 8 aylık bir ilişkim var geçen gün sevgilim bana sana bişey söylicem dedi bende söyle dedim facebooktan bana bi kız gösterdi bu benim eski sevgilim dedi biz bununla ilişkiye girdik dedi ben sus duymak istemiyorum dedim konu orda kapandı evlerimize gittik. Durdum duramadım dedim ki o kız sende facebookta eklimi evet ekli dedi ben artık dayanamıyorum neden ekliyosun dedim ben eklemiyorum o beni ekledi dedi bende sende kabul ettin yani dedim evet dedi ama bilmediğin şeyler var dedi bende neymiş o dedim 5 yıl önce o kız benden hamileydi dedi ailesi çocuğu istememiş kızı hastaneye götürüp kürtaj yaptırmışlar aldırdılar çocucğu dedi bende kendimi çok kötü hissettim belli süre cevap vermedim ama sürekli aradı mesaj attı hataydı yaptığım biliyorum tarzında şeyler söyledi ve bana geçmişte olan bişey bu kadar büyütme dedi bende dün geceden beri hiç bişey demedim sadece iyi değilim yatıyorum dedim yine aynı şekilde mesaj falan attı sizce ne yapmalıyım geçmişinden dolayı ayrılmalımıyım?
Aaaa ne varlı bende bi çocuk ekle bundan çocuk aldırdım aslında ben istedimde çocuğun ailesi istemedi de çok normal buna mı kafa yordun de ...bakalım ne diyecek

Ekli olması garip... Aksine engelli bile olması lazım ki, sevgiline hiç ulaşamasın!

Back
X