- 23 Ağustos 2012
- 51.276
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.706
- 898
- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
Yasadigin ulkede de erkeklerin evlilige karsi duruslari bu sekilde evriliyor muMissCherryBlossom ?
Açık açık söylemiş uzun ilişki adamı değilim diye ayrılırsanız da -ki ayrılma sinyalleri de var burada- ben uzun ilişkiye gelemiyorum, sıkıldım, bunaldım, yapamıyorum diyebilir. Hiç iyi olmamış bu konuşmanın geçmesiMerhaba herkese iyi bayramlar. Küçük bir şey olsa da ben erkek arkadaşıma tahminimden de çok tutulduğumdan dolayı her lafını büyütüyor olabilirim o yüzden buraya yazma kararı aldım.
Bugün konuşuyorduk 4 gün sonra 2.yıldönümümüz olacak. Ben de ne güzel 2 sene olmuş ne güzel geçti birbirimizle vs gibi laflar ediyordum. Nasıl kutlayalım ne yapalım öyle hediyelere gerek yok yan yana olalım bir şeyler hazırlarız gibi şeyler. Sonra ne derse beğenirsiniz ? 2 sene olduğunu fazla hatırlatma bana pek uzun ilişki insanı değilim, böyle vakit geçtikçe sen evlilik isteyeceksin diye korkuyorum dedi. Belli etmemeye çalıştım ama bozuldum sonra o da şaka yollu lafı çevirdi. Sanki bulunmaz hint kumaşısın bu erkeklerin ben evlenmem tripleri beni delirtiyor. Şöyle ikimizin de mesleği var yaşımız da 24-27 ama elimize yuva kuracak kadar para geçmiyor henüz. Ondan kaynaklı mı evliliğe uzak yoksa bir ara ben de evlenmek isterim ama yakın ve orta vadede değil gibi bir laf etti. Ama her şey gençlikte güzel. İnsan kendi yuvası olsun istiyor... Sevgilim böyle konuştukça üzülüyorum içimden bir ses hep biz yıllarca birlikte olacakmışız da benden sonra bulduğuyla 6 ay içinde evlenecekmiş gibi hissettiriyor. Bir de siz yorumlar mısınız ?
Hangi ülke erkek profili süpermiş burdakilerden gına geldi hepsi padişahVallahi hayır. Kadın peşimden koşsun elinde kalırım, kadın ikna etsin vb şeklinde erkek ne gördüm ne duydumÇiftler bir süre birlikte yaşıyor, sonra belediyede bir nikah yapıyor bu kadar.Evlendikten sonra çocuğa da bakıyorlar, evişi de yapıyorlar herkes beyefendi gibi evinde barkında takılıyor. Evlilik adamı değilim diyen erkekler de var tabi ki ama zaten hem tavırlarından belli hem sorarsan dürüstçe söylüyorlar. Ama bu şekilde sen evlilik meraklısı duruyorsun, benden bekleme diyen kimse yok yani, erkekler genel olarak saygılı kadınlara. Öyle biriyle 5 yıl 6 yıl flört edip sonra pat diye 3 ayda anneciğinin bulduğu kızla evlenen erkek falan da tanımıyorum Bizim toplum son 10 yılda toptan bozuldu, çivisi çıktı bence.
Hangi ülke erkek profili süpermiş burdakilerden gına geldi hepsi padişah
Vallahi hayır. Kadın peşimden koşsun elinde kalırım, kadın ikna etsin vb şeklinde erkek ne gördüm ne duydumÇiftler bir süre birlikte yaşıyor, sonra belediyede bir nikah yapıyor bu kadar.Evlendikten sonra çocuğa da bakıyorlar, evişi de yapıyorlar herkes beyefendi gibi evinde barkında takılıyor. Evlilik adamı değilim diyen erkekler de var tabi ki ama zaten hem tavırlarından belli hem sorarsan dürüstçe söylüyorlar. Ama bu şekilde sen evlilik meraklısı duruyorsun, benden bekleme diyen kimse yok yani, erkekler genel olarak saygılı kadınlara. Öyle biriyle 5 yıl 6 yıl flört edip sonra pat diye 3 ayda anneciğinin bulduğu kızla evlenen erkek falan da tanımıyorum Bizim toplum son 10 yılda toptan bozuldu, çivisi çıktı bence.
Biz hiçbir zaman bu seviyeye gelemeyizÇiftler bir süre birlikte yaşıyor, sonra belediyede bir nikah yapıyor bu kadar.Evlendikten sonra çocuğa da bakıyorlar, evişi de yapıyorlar herkes beyefendi gibi evinde barkında takılıyor.
Bu adamla evlensen bile "bana 5. evlilik yıldönümümüzü hatırlatma ben uzun süreli evlilik insanı değilim boşanasım geliyor" derse tekrar seni ve konunu buralarda görürüz.2 sene olduğunu fazla hatırlatma bana pek uzun ilişki insanı değilim
Bu kısımda aslında cevabı kendiniz vermişsiniz. Ben maddiyat konusunda korkuları olduğunu düşünüyorum. Pek Uzun ilişki insanı değilim diyerek gaf yapmış. 2 yıl da gayet uzun bir ilişkidir :)elimize yuva kuracak kadar para geçmiyor henüz. Ondan kaynaklı mı evliliğe uzak yoksa bir ara ben de evlenmek isterim ama yakın ve orta vadede değil gibi bir laf etti. Ama her şey gençlikte güzel. İnsan kendi yuvası olsun istiyor...
Merhaba herkese iyi bayramlar. Küçük bir şey olsa da ben erkek arkadaşıma tahminimden de çok tutulduğumdan dolayı her lafını büyütüyor olabilirim o yüzden buraya yazma kararı aldım.
Bugün konuşuyorduk 4 gün sonra 2.yıldönümümüz olacak. Ben de ne güzel 2 sene olmuş ne güzel geçti birbirimizle vs gibi laflar ediyordum. Nasıl kutlayalım ne yapalım öyle hediyelere gerek yok yan yana olalım bir şeyler hazırlarız gibi şeyler. Sonra ne derse beğenirsiniz ? 2 sene olduğunu fazla hatırlatma bana pek uzun ilişki insanı değilim, böyle vakit geçtikçe sen evlilik isteyeceksin diye korkuyorum dedi. Belli etmemeye çalıştım ama bozuldum sonra o da şaka yollu lafı çevirdi. Sanki bulunmaz hint kumaşısın bu erkeklerin ben evlenmem tripleri beni delirtiyor. Şöyle ikimizin de mesleği var yaşımız da 24-27 ama elimize yuva kuracak kadar para geçmiyor henüz. Ondan kaynaklı mı evliliğe uzak yoksa bir ara ben de evlenmek isterim ama yakın ve orta vadede değil gibi bir laf etti. Ama her şey gençlikte güzel. İnsan kendi yuvası olsun istiyor... Sevgilim böyle konuştukça üzülüyorum içimden bir ses hep biz yıllarca birlikte olacakmışız da benden sonra bulduğuyla 6 ay içinde evlenecekmiş gibi hissettiriyor. Bir de siz yorumlar mısınız ?
Eğer ileride evlenmeyi düşünüyorsanız bu adamdan ayrılın. Çünkü belli ki sizinle evlilik düşünmüyor. Yok şimdi ayrılmayıp 2 sene sonra erkek arkadaşım evlenmek istemiyor diye konu açmak isterseniz ilişkiye devam edin. Forumda gündemde olan bir konu var o konu sahibinin de erkek arkadaşı evlilik istemiyormuş. Gelecekteki halinizi o konudan okuyabilirsiniz.Merhaba herkese iyi bayramlar. Küçük bir şey olsa da ben erkek arkadaşıma tahminimden de çok tutulduğumdan dolayı her lafını büyütüyor olabilirim o yüzden buraya yazma kararı aldım.
bas tekmeyi gitsin hadsizMerhaba herkese iyi bayramlar. Küçük bir şey olsa da ben erkek arkadaşıma tahminimden de çok tutulduğumdan dolayı her lafını büyütüyor olabilirim o yüzden buraya yazma kararı aldım.
sizin sevgiliniz daha onceden de evlenecek olan arkadasina kusmemis miydi hayatini yasamadan evleniyor diye? biz de size bu adam saygisiz, evlenmeyi de istemiyor ne oldugu belli degil demistik.
insan evlenmeyi dusunmuyorsa bunu duzgunce soyler, bu adam saygisizin da saygisizi her anlamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?