Sevgilimin ettiği laf

Yasadigin ulkede de erkeklerin evlilige karsi duruslari bu sekilde evriliyor mu MissCherryBlossom ?

Vallahi hayır. Kadın peşimden koşsun elinde kalırım, kadın ikna etsin vb şeklinde erkek ne gördüm ne duydum Çiftler bir süre birlikte yaşıyor, sonra belediyede bir nikah yapıyor bu kadar.Evlendikten sonra çocuğa da bakıyorlar, evişi de yapıyorlar herkes beyefendi gibi evinde barkında takılıyor. Evlilik adamı değilim diyen erkekler de var tabi ki ama zaten hem tavırlarından belli hem sorarsan dürüstçe söylüyorlar. Ama bu şekilde sen evlilik meraklısı duruyorsun, benden bekleme diyen kimse yok yani, erkekler genel olarak saygılı kadınlara. Öyle biriyle 5 yıl 6 yıl flört edip sonra pat diye 3 ayda anneciğinin bulduğu kızla evlenen erkek falan da tanımıyorum Bizim toplum son 10 yılda toptan bozuldu, çivisi çıktı bence.

Tüm yazan hanımlar hepiniz haklısınız gerçekten günümüz erkeklerinde var bu sıkıntı. Hepsi bir şehzade sanki. Eskiden kadın naz yapardı erkek iknaya uğraşırdı nasıl bu kadar terse döndü dünya. Ki evlilik kadına daha çok sorumluluk yüklüyor erkeğin bir eli yağda bir eli balda bana kalırsa. Buna rağmen yaklaşmamak değişik ve insanı da üzüyor daha ne kadar dışarıda liseli gibi çay kahve takılacağız allah aşkına. Sağolun ben büyüttüm sanıyordum ama gerçekten üzücüymüş

Açık açık söylemiş uzun ilişki adamı değilim diye ayrılırsanız da -ki ayrılma sinyalleri de var burada- ben uzun ilişkiye gelemiyorum, sıkıldım, bunaldım, yapamıyorum diyebilir. Hiç iyi olmamış bu konuşmanın geçmesi

Hangi ülke erkek profili süpermiş burdakilerden gına geldi hepsi padişah

Hangi ülke erkek profili süpermiş burdakilerden gına geldi hepsi padişah

Süperden ziyade normal erkeğe de razı bizim kadınlar artık. Toplumda sağlıklı insandan çok sağlıksız insan var bence, özellikler erkeklerde. Bazısı düğün parasına kafayı takmış ağzına dolamış, öbürü kadınlar hakkında saygısızca atıp tutuyor, öbürü sorumluluk almak istemiyor ... şu tabloda sağlıklı ve düzgün erkek bulan insanları tebrik ediyorum.

Son düzenleme:

Tahmin ettigim gibi.

Cok kotu oldu bu toplum. Eskiden birkac sey tabuydu. Onlari birden mi yiktik ve hala onun sarhoslugunun etkisinde miyiz bilmiyorum ama gercekten kotu. Algilar bile les gibi olmus.

2 sene olduğunu fazla hatırlatma bana pek uzun ilişki insanı değilim
Bu adamla evlensen bile "bana 5. evlilik yıldönümümüzü hatırlatma ben uzun süreli evlilik insanı değilim boşanasım geliyor" derse tekrar seni ve konunu buralarda görürüz.
Bu şaka değil şaka yollu söylenmiş bir gerçek malesef.

Bu kısımda aslında cevabı kendiniz vermişsiniz. Ben maddiyat konusunda korkuları olduğunu düşünüyorum. Pek Uzun ilişki insanı değilim diyerek gaf yapmış. 2 yıl da gayet uzun bir ilişkidir :)
Mesleği nedir bilmiyorum ama 27 yaş Türkiye'de aile desteği almadan birikim yaparak istediğin gibi evlenebilmek için genç bir yaş. Hele ki şu dönemde kendi başına çırpınanlar için ekstra zor. Erkek arkadaşınızın korkularını anlayabiliyorum. İlişki uzadıkça beklenti artıyor o da farkında.
Eğer kısa vadede evlilik düşünüyorsanız yolları ayırın düşünmüyorsanız da gelecek zamanı düşünerek ilişkinizi yıpratmayın.

Aynen dediğin gibi olucak senin yıllarını sevgini sabrını emeğini hiçe sayıcak ve gidip ailesinin bulduğu biriyle evlenecek
Evlilik karari onun iki ağzından cikicaksa sonuçta aynen böyle olucak

Gerçekten bu tipleri boğasım geliyor
Kardeşim neyin şımarıklığı bu
Uzun ilişki insanı değilmiş 2 sene senle işi ne?
Terbiyesize bak sen
Hemen aklıma şu söz geliyor
Sevildiğinden emin olunca insanlar nasıl da cüretkar oluyor demiş Freud çum
Bununki de bu hesap işte

Eğer ileride evlenmeyi düşünüyorsanız bu adamdan ayrılın. Çünkü belli ki sizinle evlilik düşünmüyor. Yok şimdi ayrılmayıp 2 sene sonra erkek arkadaşım evlenmek istemiyor diye konu açmak isterseniz ilişkiye devam edin. Forumda gündemde olan bir konu var o konu sahibinin de erkek arkadaşı evlilik istemiyormuş. Gelecekteki halinizi o konudan okuyabilirsiniz.

sizin sevgiliniz daha onceden de evlenecek olan arkadasina kusmemis miydi hayatini yasamadan evleniyor diye? biz de size bu adam saygisiz, evlenmeyi de istemiyor ne oldugu belli degil demistik.

insan evlenmeyi dusunmuyorsa bunu duzgunce soyler, bu adam saygisizin da saygisizi her anlamda.

bas tekmeyi gitsin hadsiz

O konuyu şimdi ben de hatırladım, bu adamın psikolojisi normal değil. İnsan nişanlandı diye arkadaşına küser mi böyle bir saçmalığı ilk kez duyuyorum

Adam direkt 2 sene olduk diye evlilik konularını açma demiş, daha düşünmüyorum. Siz kısa sürede evlenmek istiyorsanız kesin konuşun, sonu yoksa ayrılın gitsin kendi yoluna. Son sorunuzu da kimse bilemez, o kendisi bile bunun cevabını söyleyemez.

Ayrılın, ama evlenmek istemediği için değil içinde bulunduğu ilişkiye bu saygısızlığı yaptığı için ayrılın. Daha küçüksün, inan karşına çok daha iyileri çıkar. Bir kaç sene açma bu konuyu diye sizi oyalar, sonra ben evliliğe hazır değildim zaten sana da söylemiştim diye o sizden ayrılır. Bunlar hep yaşandı malesef. Önünüze bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…