• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evindeki Kiğılı hediye?

Ben bu Kiğılı meselesini anladım. Adam eski eşine malı mülkü bırakıp boşanmış, bi kuru maaşı var, ay sonunu anca getiriyor. Konu sahibinden ayrı iken beraber olduğu kız öğrenciydi. Konu sahibi de öğrenci olduğu halde kuş kadar harçlığından herife borç veriyor, istemiyordu bile geri. Şimdi beyefendiye marka hediyeler geliyor. Bunun karşılığı da vardır şimdi hımmm.

Ben bu Kiğılı meselesini anladım. Adam eski eşine malı mülkü bırakıp boşanmış, bi kuru maaşı var, ay sonunu anca getiriyor. Konu sahibinden ayrı iken beraber olduğu kız öğrenciydi. Konu sahibi de öğrenci olduğu halde kuş kadar harçlığından herife borç veriyor, istemiyordu bile geri. Şimdi beyefendiye marka hediyeler geliyor. Bunun karşılığı da vardır şimdi hımmm.
Annamm dedektif misin be mübarek 😎

Ben de aynen böyle düşünüyorum
Katipin yorumu okuyunca eski konunuza baktim. Cok gencsiniz konu sahibi, cok daha iyi bir geleceginiz olabilir. O adamin gençliğinizin verdigi enerjiyi tuketmesine, yuzunuzdeki ışığı söndürmesine izin vermeyin. Ne demek istedigimi onceki konularda arkadaşlar yazmis. Zamani gelince zaten bu adamdan ayrilacaksiniz. Ayrildiginizda tukenmis olmayin, cok gec olmadan ayrilin ve önünüze bakin. Gencligin verdigi herseyi basarabilirim, omur boyu boyle yasayabilirim, bana bisey olmaz hissi max 25 yasinizda bitecek. Gercekleri daha net gormeye basladiginizda elinizde tutunacak birseyleriniz kalmis olsun.

Görüşmeyeli Kığıli giyer olmuşsun.. yaz ona en iyisi 🤪
Ama adam Loft ve maviden başka bir markayı tercih etmiyormus.
Boşuna endişe etme konu sahibi..
Alismadik g.tte don durmazmis.
Yani o Kiğılı bir seferliktir.
Senden öyle pahalı hediyeler beklemez.
Yine loftunu giyer bal porsugun,duman gözlün.🤗

Sugar mommy ya da daddy bulmuş.

Sen 20, o 40 yaşındaymış. Geri alıyorum lafımı. Gerçekse eğer allah akıl fikir versin sana diyeceğim sadece.

Konu sahibi de öğrenci olduğu halde kuş kadar harçlığından herife borç veriyor, istemiyordu bile geri.
40 yaşında ve çulsuz bir adamda ne bulmuş bu kızcağız ben anlamadım. Adam çok mu yakışıklı? Ya da kız çok mu çirkin, yaşıtlarına kendini beğendiremiyor mu?

40 yaşında ve çulsuz bir adamda ne bulmuş bu kızcağız ben anlamadım. Adam çok mu yakışıklı? Ya da kız çok mu çirkin, yaşıtlarına kendini beğendiremiyor mu?
Genç kızları daha rahat kandırıyor. Yaşıtı kadın anlar bunun işe yaramaz olduğunu.

Öğle arası eve geldi ama soramadım :KK43: akşamı bekleyeceğim.
Sormayın bence neyi soracaksınız ki?
Yada arkadaşımın dese,mehmet olsun arkadaşının adı,o bana hediye aldı dese,kendim aldım denemedim,hediye kartı koydurdum dese sizin açınizdan ne değişecek?
Ayrıymışsınız zaten o dönem.
Hayatinda biri olduğunu düşünüyormuşsunuz. Sorsanız bir şey değişmeyecek,vereceği cevap sizi tatmin etmeyecek şu durumda.

Back
X