Profildeki gibi yaşınız 34 mü?Merhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.
Çok yeni,gitmek istemiyorum.İlişkide cinselliği henüz yaşamak istemiyorum.
Benimle yakın değilsin diye kızıyor.Şu an manipüle edildiğimi hissediyorum.
Duygularından emin olmak istiyorum.
Şu an yaşadığım duygu hayal kırıklığı ama çok ısrar ederse de bitireceğim gibi…
O mu normal ben mi bilemeiyorum…
EvetProfildeki gibi yaşınız 34 mü?
Bilakis çok istiyorum ama hemen değil,birazcık daha ilişkimiz olgunlaşsın istiyorum,Cinsellik yasamak istemiyorsaniz kesinlikle gitmeyin. Yemek yapip film izlemek filan böyle bir sey yok.
Çok yeni daha.Merhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.
Gitmeyin.Merhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.
Gitmeyin cinsellik düşünüyor netMerhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.
Daha 1 ay bile olmamış. Gezin, tozun dışarda vakit geçirin açık alanlarda aktivite yapın. Benimle yakın değilsin diye söylenip sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Cinsellik yaşamak istemiyorsanız evine gitmeyin.Merhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.
Kafede oturduk,bol bol yürüdük…Bu 1 ayda buluşmalarınız nasıl yerlerde oldu?
Egosunu çiğneyelim diye soruyorum.
İstemiyorsan gitme.
Kafede oturduk,bol bol yürüdük…
İlişki içerisinde ve insanların gözü önünde olmadan yaşanılan cinselliğin neresi ahlaksızlık?Ahlaki değerler nedir?Mesela sırf bakire kalabilmek adına anal ilişki yaşamak ahlaksızlıktır ya da evli biriyle birlikte olmak ,eşini kapatıp dışarıda kadınlara bakmaktır ahlaksızlık.Süte su katmak,kaçak elektrik kullanmak,tartışan komşunun sesini duvara kulağını dayayıp dinlemektir vs vs.Ahlaki değer iki yetişkinin sevişmesi olacak kadar basite indirgenmiş sığ bi olgu değildir.şahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?