Kaliteli başladı benimle çünkü.Böyle bir beklentisi olup olmadığını bilemezdim.Siz evlenmek isteyen birisiniz. Böyle a.pır a.pır konuşan biriyle neden vakit kaybediyorsunuz? Tabii ki gençsiniz hala ama cocuk hatta belki 2 cocuk hayaliniz varsa neden boş işlerle vakit kaybediyorsunuz? Insan biraz da hatayı kendinde bulmalı bence.
Tamam bunu kendisine bu şekilde söyleyin eğer anlayış göstermiyorsa ayrılırsınızBuluşmalarımız keyifli,samimi ve uzundu.
Saatlerce konuşup ,sağlıklı ve keyif verici sohbet ediyorduk.Vaktimiz verimli geçiyordu.
Ben de çok etkilenmiştim.Onun evine gitmek istemedim ,onu arzulamadığım içşn değil,ilişkinin biraz daha olgunlaşmasını beklediğim için.
Her ilişki böyle başlar ki. Bunlar birbirini yeni tanıyan insanlar için çoğu zaman normal.Buluşmalarımız keyifli,samimi ve uzundu.
Saatlerce konuşup ,sağlıklı ve keyif verici sohbet ediyorduk.Vaktimiz verimli geçiyordu.
Ben de çok etkilenmiştim.Onun evine gitmek istemedim ,onu arzulamadığım içşn değil,ilişkinin biraz daha olgunlaşmasını beklediğim için.
Oturduğunuz koltukta önce o oturuyor olacak sanırımKoltuğumda oturmakla ne kaybedeceksin ,dedi.
Anlayamadım sizi?tam tahmin ettiğim gibi :) hoşgörülü olun yahu farklı düşüncelere karşı, herkes tek tip düşünmek zorunda mı? böyle düşünüyorum.
siz üstün modern insanlar olarak bu şekilde yaşamaya ve bu düşünceyi savunmaya devam edin. aşırı modern yaşamınızda mutluluklar dilerim. :)
Kimse anlamadı kendisini. Boşverin.Anlayamadım sizi?
Yalnız benim bahsettiğim konu cinsellik beklentisi değil. Kurdugu cümlenin kalitesizligi. Varoşluğu.Kaliteli başladı benimle çünkü.Böyle bir beklentisi olup olmadığını bilemezdim.
Ayrıca bütün erkekler mi böyle ya.
Ben de mi sorun var acaba?Çok yüz verip o beklentiye mi sokuyorum onları?
Yani evet ben de bunu anlamıyorum. Evet adam seks beklentisiyle çağırıyor ama o bekliyor diye yapmak zorunda değiliz. Sevişirken bile kararımızı değiştirip hayır diyebiliriz.O zaman gitmeyin :)
Ayrıca illa gittiğiniz de bir şeyler yaşanması gerekmiyor siz sınırlarınızı biliyorsanız ve karşınızda ki adam da öküz değilse, pek ala yemek yapıp film izleyebilirsiniz.
Başka bir kadına ya da erkeğe ya da çocuğa zararları olmadıkça, kimsenin hayatına karışma hakkımız yok.şahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/
Dediğim gibi karşı olmadığım bir duygu ama şu an yaşamak istemiyorum.Yani evet ben de bunu anlamıyorum. Evet adam seks beklentisiyle çağırıyor ama o bekliyor diye yapmak zorunda değiliz. Sevişirken bile kararımızı değiştirip hayır diyebiliriz.
"Evine gittin ee o zaman sevişeceksin" diye bir ön kabul yok yani.
Konudaki adam fazla ısrarcı, o hoş değil, onu ayrı tutuyorum.
Ya tutarsa kafası işte.Yani evet ben de bunu anlamıyorum. Evet adam seks beklentisiyle çağırıyor ama o bekliyor diye yapmak zorunda değiliz. Sevişirken bile kararımızı değiştirip hayır diyebiliriz.
"Evine gittin ee o zaman sevişeceksin" diye bir ön kabul yok yani.
Konudaki adam fazla ısrarcı, o hoş değil, onu ayrı tutuyorum.
Şeyleri kopasıcalar yazmak ban sebebi ise, site yönetimi yazmadım farzetsin lütfenYa tutarsa kafası işte.
Zaten 1ayda muhabbeti sekse getiren adamı anında kapı önüne koyarım ben:)
Ne kadar berbat bir düşünce bu yaşahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/
Yalnız sizin söylediğiniz lafların nereye gittiğinin herkes farkında çok hoşgörüyle karşılanacak şeyler değil. Bir şeyleri alenen söylemeyince anlaşılmıyor sanmayın.tam tahmin ettiğim gibi :) hoşgörülü olun yahu farklı düşüncelere karşı, herkes tek tip düşünmek zorunda mı? böyle düşünüyorum.
siz üstün modern insanlar olarak bu şekilde yaşamaya ve bu düşünceyi savunmaya devam edin. aşırı modern yaşamınızda mutluluklar dilerim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?