Sevgilimin evine gitmek istemiyorum.

Ay ben özellikle yapmadan gidiyorum boylece kendimi "lya bu halde yapamazsin" diyerek durduruyorum ahshd
Peki ise yarıyor mu? Sende yarıyosa herkeste yarar libido queen skfjdjfjjdjdj
ben zaten hayır deme problemim oldugunun 2 yıldır falan farkına vardım. birine hayır demistim mesela aslında hayır da degil, sevismemek icin bakireyim dedim yav ne alakaysa sonradan sacmaladıgımı fark ettim tabii. İki gün sonra cocugun üstüne ben atladım ve iyice sacma sapan bi durum olustu hajfjdjsjfjjd
yani galiba evde ayna karsısına gecip hayır hayır hayır hayır falan diye çalışmam lazım. Ya da terapi almak

Bende yaramıyordu

Bir gün, soğuk bir kış günü içlik giydim, içlikle de sevişmezsin kudra dedim. Seviştim

Yariyor ya. Ben sevmiyorum oyle agdasiz vs sevismeyi o yuzden tutuyorum kendimi. Kıla odaklan diyorum ahdhd

Ahshd bakireyim dedim deyince ahshd rahim agzimda yara vardi ama gectigini dusunuyordum. Ilk sevismemizde bir kanadi bir kanadi... adama dondum "askim ben bakireydim" dedim. O andski surat ifadesini anlatmama imkan yok ahshhf

Bende yaramıyordu

Bir gün, soğuk bir kış günü içlik giydim, içlikle de sevişmezsin kudra dedim. Seviştim

bu pek işe yaramıyor. bir barın sosyal medyasında "yün içliğini erkekler tuvaletinde bırakan arkadaş gelip bizden alabilir. kaliteli bir içlik olduğu için kıyamadık." yazmışlardı. hala gülüyorum buna

Ya bu, degil mi? Benim icin efsane olay, adamlarin yazim tarzi falan sahane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…