Sevgilimin evine gitmek istemiyorum.

Bakın ben 10 senelik evliyim.
O zaman da tavuk sote ve makarna yapınca eve atmaya çalışan ezik tipler vardı. Benim yaşım 20'lerin başıydı, karşı taraflar en fazla 20'lerin ortasıydı.
Görüyorum ki 10 senede bu erkek milleti kendine hiçbir şey eklememiş.
Yok bide netflix açarız desin de tam olsun yani.
 
Yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmayın. Bunun için sizinle ayrilacaksa da kendi bilir.
 
Kafede oturduk,bol bol yürüdük…
Güzel bir mekanda yemek?

Nezih bir restoranda akşam yemeği?

Cafe nedir diye sordunuz mu koca koca insanlarız biz, neden liseli gibi cafe cafe geziyoruz diye niye sormadınız ya da talep etmediniz? spor arkadaşı mısınız? yürümek sağlıklı ve güzel ama erkek açısından flörtü bedavaya getirmek. Erkek dediğin de biraz elini cebine atacak. Sen evlilik isteyen bir kadınsın. Lise ya da üniversite okuyan ve bursla geçinen bir öğrenci değilsin. O mu öğrenci ya da işsiz mi?
 
İyi daha önce cinsellik yaşadı diye önüne gelenle yatılsın mı? Bu nasıl bir kafa, siz ne sanıyorsunuz bu kadınları? Bir ayda işten güçten fırsat bulup kaç kere görüşmüş, ne kadar tanımış olabilir ki, tabii ki hemen atlamayıp temkinli yaklaşacak.
 
Yemek filan da yedik.
 
Söylediklernizde çok haklısınız bu arada,
 
Veganlik yaramıyor sanırım. Kimin ilişkinin kaçıncı ayında kendini cinsellige hazır hissedeceğine de karışmazsın yav yok artık. Bu durumda ilk cinsel ilişkiden sonra kendini ortalara mi atacaksın yani? Değil di mi?
 
Sana normal gelmeyen hiçbir şeyi yapma.
Ayrıca şu zamanda 1 aylık tanıdığının evine sırf o mutlu olsun diye gitme.
 
Eve gitmek istememe sebebiz sadece bişeyler yaşamaksa . Cinsellik istemediğinizi söyleyin zorla yapacak değil sonuç olarak

Yemek yapar film izler birbirinize sarılır güzel vakitte geçirebilirsiniz ama alenen eve gel seni istiyorum gibisinden diretiyorsa yol verin gitsin
 

Nasıl olsa sevişeceğiz peşin peşin sevişelim diye erkekler bile düşünmüyor muhtemelen. Yuh.
Böyle şeyleri rahat rahat yazmak normal olmamalı ya.
 
Bu aylar çok kritik aylar. çünkü seni diğer başlıklarından biliyorum. sen evlenmek istiyorsun. beklentilerini düşük tutma. dışını, mesleğini vs beğenmiş olabilirsin ama karşındaki insan biraz mücadele etmeli. seni sevdiğini ya da en azından sana kıymet verdiğini sana ispat etmeli. o da evlenmek istemeli mesela. amacı evlilik olan olgun erkeklerin cinsellik konusunda ısrar ettiğini görmedim, nadirdir ve ilişkinin ilerleyen aylarında olur. bu aylar tanıma ayıdır. erkekler de hemen cinselliğe evet diyen kadınları kendi küçük beyinlerinde analiz eder, akılları sıra elerler. erkek milletine asla güvenmem; işini sıkı tut. senin için çabalasın. evlenince de aynı devam eder çünkü. sana kolay sahip olan seni kolay bırakır.
 
Koltuğumda oturmakla ne kaybedeceksin ,dedi.
 
Koltuğumda oturmakla ne kaybedeceksin ,dedi.
Ne kazanacağım deseydin? Liseli veya üniversiteli miyiz ki evde yemek yapıp yiyelim? O iş evlenince günlük rutin olacak nasıl olsa. Gerçi liseli veya ünililer bile şimdi evde yemeyi kabul etmez beni güzel yerlere götür yedir içir der.
 
Koltuğumda oturmakla ne kaybedeceksin ,dedi.
Siz evlenmek isteyen birisiniz. Böyle a.pır a.pır konuşan biriyle neden vakit kaybediyorsunuz? Tabii ki gençsiniz hala ama cocuk hatta belki 2 cocuk hayaliniz varsa neden boş işlerle vakit kaybediyorsunuz? Insan biraz da hatayı kendinde bulmalı bence.
 
Koltuğumda oturmakla ne kaybedeceksin ,dedi.
Peki siz kendısıne güveniyor musunuz ? Yani 1 ayda çok zor güven meselesi ama önceden bi tanışıklığınız var mıydı ?


guvenmıyorsanız gitmeyın zorla kimse size bisey yaptıramaz ayrılmak istiyorsa da ayrılsın 1 ay olmuş ne kaybedeceksınız ki
 
Herkesin normali kendine o yüzden yapmak istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın.
 
Buluşmalarımız keyifli,samimi ve uzundu.
Saatlerce konuşup ,sağlıklı ve keyif verici sohbet ediyorduk.Vaktimiz verimli geçiyordu.
Ben de çok etkilenmiştim.Onun evine gitmek istemedim ,onu arzulamadığım içşn değil,ilişkinin biraz daha olgunlaşmasını beklediğim için.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…