• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin evinin önüne gitmeme rağmen uyanmadı

simayhanimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2025
64
59
3
28
Ben nişan atmıştım ve 1 senedir çok iyi dost olduğum kişi bana duygularını açtı. Böyle birden bire yeni bir ilişkiye başladım ama mutluydum her neyse İstanbul’da ben Avrupa yakasında o Anadolu yakasında oturuyor. Bu arada bizi erkek kardeşi tanıştırdı o da benim kardeşim gibi biriydi. Her neyse sevgilim gececi çalışıyor akşam 8 sabah 8 . Bu yüzden buluşma konusunda çok sorun yaşıyorduk. Hep uyuya kalan uyuyan bir adam ve ben bu konuda sert bir şekilde kavga ettim. Bugün buluşma kararı aldık hemde benim Anadolu yakasında işim vardı onunla buluşup araba ile istediğim bir mekana geçecektik. Saat 13.30 a alarm kurdu. Alarm çalmış annesi kapatmış. Neyse erkek kardeşine söyledim telefonu sessizden aldı. Ara onu dedim aradım telefonu uçak moduna aldı. Annesi kardeşi uyan kız buraya kadar geldi demiş. Ama sinirlenmiş ve uyanmamış ve kalkamıyorum demiş. Ben de her yerden engelleyip eve geri döndüm. Çok kırgınım.. eski sevgilisi için Kastamonu’ya gitmişti 2 günlük . Bu arada çok kırgınım incindim lütfen kırıcı yorum yapmayın.. abartıyor muyum bilmiyorum ama işte kırgınım

eski sevgilisi için Kastamonu’ya gitmişti 2 günlük .
hic sasirmadim. bu kadar üstüne düşmeniz hata
kendi degerinizi kendiniz kaybettiriyorsunuz.
itfaiye arasaydin bir de, amerikan baskani haric herkesi dahil etmissin.
kendi sorumluluğunu bilmiyorsa yallah gitsin neden bin kisiyi araya sokuyorsun?
boyle davranmaya devam et bir sonraki sevgilin degil avrupa anadolu yakasi ilce degistirmez ki senin icin.
adam tirt ama senin de davranışın sacma

Ben nişan atmıştım ve 1 senedir çok iyi dost olduğum kişi bana duygularını açtı. Böyle birden bire yeni bir ilişkiye başladım ama mutluydum her neyse İstanbul’da ben Avrupa yakasında o Anadolu yakasında oturuyor. Bu arada bizi erkek kardeşi tanıştırdı o da benim kardeşim gibi biriydi. Her neyse sevgilim gececi çalışıyor akşam 8 sabah 8 . Bu yüzden buluşma konusunda çok sorun yaşıyorduk. Hep uyuya kalan uyuyan bir adam ve ben bu konuda sert bir şekilde kavga ettim. Bugün buluşma kararı aldık hemde benim Anadolu yakasında işim vardı onunla buluşup araba ile istediğim bir mekana geçecektik. Saat 13.30 a alarm kurdu. Alarm çalmış annesi kapatmış. Neyse erkek kardeşine söyledim telefonu sessizden aldı. Ara onu dedim aradım telefonu uçak moduna aldı. Annesi kardeşi uyan kız buraya kadar geldi demiş. Ama sinirlenmiş ve uyanmamış ve kalkamıyorum demiş. Ben de her yerden engelleyip eve geri döndüm. Çok kırgınım.. eski sevgilisi için Kastamonu’ya gitmişti 2 günlük . Bu arada çok kırgınım incindim lütfen kırıcı yorum yapmayın.. abartıyor muyum bilmiyorum ama işte kırgınım
Abartmıyorsunuz. Lütfen kapınıza gelse bile kabul etmeyin. Haftanın 6 günü görüşüp 7. Gün neden görüşmüyoruz tribi değil bu. Uyusun yaz gelene kadar şimdi…

hic sasirmadim. bu kadar üstüne düşmeniz hata
kendi degerinizi kendiniz kaybettiriyorsunuz.
itfaiye arasaydin bir de, amerikan baskani haric herkesi dahil etmissin.
kendi sorumluluğunu bilmiyorsa yallah gitsin neden bin kisiyi araya sokuyorsun?
boyle davranmaya devam et bir sonraki sevgilin degil avrupa anadolu yakasi ilce degistirmez ki senin icin.
adam tirt ama senin de davranışın sacma
Maalesef iyi olunca her şey daha iyi olur sanıyoruz ama tam tersi

Engelledim. Ayrılık mesajı bile atmadım
Aslında hiç aksiyon almayacaksınız böylesine gerek yok. Arasın arasın dursun bir noktadan sonra vazgeçer. Emin olun bu tutum çok daha ağır gelir öyle tiplere. Ama mesajlarını görür etkilenirim diyorsanız bırakın engelli kalsın.

Engelledim. Ayrılık mesajı bile atmadım
insallah hic acmazsin
kardesiyle kardes gibiymissin, bosu bosuna araniz bozulacak kizla da.
sakin o arkadasinla uzun uzun konusma. "sen olsan napardin" de gec.
sakin arkadasinin gazina gelip barisma, kiz seni konusmaya davet ederse abisi de gelir suprizli ikna icin vs, hic gitme

insallah hic acmazsin
kardesiyle kardes gibiymissin, bosu bosuna araniz bozulacak kizla da.
sakin o arkadasinla uzun uzun konusma. "sen olsan napardin" de gec.
sakin arkadasinin gazina gelip barisma, kiz seni konusmaya davet ederse abisi de gelir suprizli ikna icin vs, hic gitme
Kardeşi erkek. 20 yaşında ve her konuda bana hak veriyor

Sevgilin değilmiş seven değilmiş deneyim de geç.Kapısına gitmek ısrarla aramak,annesini kardeşini araya sokmak çok kötü olmuş.Adamın söyleyeceği hiç bir şey sizi ikna etmemeli.Yorgun olabilir çok uykusu olabilir doğru olan arayıp özür diler derdini anlatırdı.Normalden daha fazla çalıştığını yorulduğunu söylediğinde sizde vicdansız değilsiniz anlardınız ama adam direk uçak moduna almış iletişimi direk kesmiş.. Eğer affederseniz o ailenin gözünde değeriniz olmayacak o adam canı istediğinde sizi kolayca gözden çıkaracak çünkü o hakkı ona siz vermiş olacaksınız ..

Sevgilin değilmiş seven değilmiş deneyim de geç.Kapısına gitmek ısrarla aramak,annesini kardeşini araya sokmak çok kötü olmuş.Adamın söyleyeceği hiç bir şey sizi ikna etmemeli.Yorgun olabilir çok uykusu olabilir doğru olan arayıp özür diler derdini anlatırdı.Normalden daha fazla çalıştığını yorulduğunu söylediğinde sizde vicdansız değilsiniz anlardınız ama adam direk uçak moduna almış iletişimi direk kesmiş.. Eğer affederseniz o ailenin gözünde değeriniz olmayacak o adam canı istediğinde sizi kolayca gözden çıkaracak çünkü o hakkı ona siz vermiş olacaksınız ..
Daha çok yeni zaten sadece erkek kardeşine söyledim. Annesi de duymuş kadın beni tanımıyor yani

Adam gece sabaha kadar çalışmış, eve gel, duş, kahvaltı falan derken saat neredeyse 10u bulur. Niye daha uygun bi saatte randevulaşmadınız? Ne bileyim 4-5 gibi hem o uykusunu almış olur. Benim eşim de vardiyalı çalışıyor, programımızı hep ona göre yapıyoruz.

Annesi kardeşi uyan kız buraya kadar geldi demiş. Ama sinirlenmiş ve uyanmamış ve kalkamıyorum demiş.
Uyku daha kıymetli ve tatlı geldiyse demek ki.. O saatte uyanabileceğini, o kadar uykunun yeteceğini düşünüp sizinle buluşma ayarlayıp bunu yapmak terbiyesizlik. Baştan deseydi ki "çok yorgunum, uykumu alamam o saate kadar, daha geç buluşalım" amenna. Koca insanlarız, az çok kendimizi tanıyoruz bence. O da bunun bilincinde olmalı.
Çok kırgınım.. eski sevgilisi için Kastamonu’ya gitmişti 2 günlük .
Yani yapmak isteyince fedakarlık yapabiliyor dimi? Buradan çıkarman ders belli. Adam sana yeterince değer vermiyor ve malesef sizi, sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor. Çok haklısınız kırılmakla. Engelleyerek de en güzeli ve doğrusunu yapmışsınız. Lütfen engeli açmayı ve barışmayın. Bırakın kış uykusunda istediği kadar uyumaya devam etsin. Ayı ne de olsa.

Bir gün 24 saat 12 saati iş yeri mesaisi 1 saat de yol sürse ki hiç bir zaman 1 saat sürmez o yol git gel en az 1.5 saat etti mi 13 saat 7 saat de uyuduğunu varsayalım etti mi 20 saat yemek yedi duş aldı oldu 22 23 saat kaldı mı geriye bir saat o saatte de artık ne yaparsan yap

Back
X