- 28 Temmuz 2025
- 64
- 59
- 3
- 28
- Konu Sahibi simayhanimm
Ben nişan atmıştım ve 1 senedir çok iyi dost olduğum kişi bana duygularını açtı. Böyle birden bire yeni bir ilişkiye başladım ama mutluydum her neyse İstanbul’da ben Avrupa yakasında o Anadolu yakasında oturuyor. Bu arada bizi erkek kardeşi tanıştırdı o da benim kardeşim gibi biriydi. Her neyse sevgilim gececi çalışıyor akşam 8 sabah 8 . Bu yüzden buluşma konusunda çok sorun yaşıyorduk. Hep uyuya kalan uyuyan bir adam ve ben bu konuda sert bir şekilde kavga ettim. Bugün buluşma kararı aldık hemde benim Anadolu yakasında işim vardı onunla buluşup araba ile istediğim bir mekana geçecektik. Saat 13.30 a alarm kurdu. Alarm çalmış annesi kapatmış. Neyse erkek kardeşine söyledim telefonu sessizden aldı. Ara onu dedim aradım telefonu uçak moduna aldı. Annesi kardeşi uyan kız buraya kadar geldi demiş. Ama sinirlenmiş ve uyanmamış ve kalkamıyorum demiş. Ben de her yerden engelleyip eve geri döndüm. Çok kırgınım.. eski sevgilisi için Kastamonu’ya gitmişti 2 günlük . Bu arada çok kırgınım incindim lütfen kırıcı yorum yapmayın.. abartıyor muyum bilmiyorum ama işte kırgınım