Sevgilimin evlenme teklif ederken aldığı yüzük:)))) sizce nasıl ?

Allah sonunuzu getirsin arkadaşım.. çok zarif ve şık gözüküyor..

burda sadece sorunlarını şikayetlerini dile getirenler değil güzel olan şeyleri hissettiği sevinçleri paylaşmak isteyenlerde konu açıp yorum yapılmasını istiyor olabilir.. varda zaten sitede böyle düşünüp konu açan.. neden bu kadar yadırgadınız anlamadım.. belki güzel olumlu şeyler duymak o güzel beraberliğini ve yüzüğü aldğı günü daha da anlamlı kılıcak o güzel duyguyu daha da artıracak.. mutluluğuna mutluluk katacak burdaki güzel yorumlar..

ha bu arada isterse sahte olsun yada o fotodaki yüzük olmasın ne farkeder mutluluk dileyeceklerine neden bu kadar didiklenir bu gereksiz ayrıntılar o da ayrı bir konu(!)

Son düzenleme:
ayy konu ne kadar dallanip budaklanmis ya kizcagiz yazik mutlulugunu paylasmak isdemis... güzel günlerde kullan canim mutlulugunuz daim olsun insallah darisi tüm bekarlara insallah...

Allah mutlu etsin arkadaaşımmm....Erkek arkadasın zevklıymışşş....
yorum yapan arkadaslarrr 6 mılyar bır yuzuge verılmez demısler maddi durumu iyi olan bir insan 6 milyarı PARA olarak görmez...Ayrıca bir arkadaş ne görgüsüz sertifikasını bile vermiş demiş....Vermesinin amacı görgüsüzlük oldugundan verdigini sanmıyorum çünkü pırlantalardaa parlatmayı ve bakımını degişimini sertifikaya göre yapıyorlar....

bu yüzüğün 3 taşınında bir anlamı var bugün,yarın,sonsuza dek... anlam açısından çok güzel...ayrıca alyans olarak kullanılıyor... güle güle kullan...

Çok güzeLmiş gerçekten bayıLdım diyebiLirim

boncuk07 sayesinde anLamını da öğrenmiş oLdum çok hoşuma gitti

aLLah mutLuLuğunuzu daim etsin inşaLLah

hava atma isteği de insana özgü bir istektir olabilir ne olacak ki atsın havasını canı hava atmak istemiş. yani ben konu sahibine hava atmış falan demiyorum konuya hiç karışmıyorum ama hava atmakta bir istektir. içinde öyle bir istek doğabilir ama normalde dışarıya tepki duyacağından yansıtamaz sanal dünyada daha emniyetli bir şekilde dışarıya yansıtabilir. her kadın, erkek bunu yapar normaldir. kadın gelir bak 1 saatte 4 yemek yaptım der havasını atar, erkekte bugün müdüre şöyle posta koydum der havasını atar. hoşgörü her zaman en iyisidir. ama tepki verilmezse de olayın abartılıp her şeyi hava atmak için yapma gibi bir durum çıkabilir o da olmasın tabi tepkilerde doğaldır. Allah konu sahibini mutlu etsin diğerlerine de yüzüğün beş mislini nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…