• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin evlilik ve çocuk konusunda şimdiden aceleci konuşması?

Hayatımda yaptığım en doğru iki şey; biri erken evlenmek, diğeri geç doğurmak :D

Mayista evlendim, o yaz diplomami aldim. Yani evlendigimde henuz mezun olmamıştım. Bence evlilik cok güzel. Ama kendimi bildim bileli hemen çocuk istememe fikrim vardi. 4,5 yıl sonra doğurdum, o arada da gezmedigimiz yer, gitmedigimiz tatil, yapmadigimiz çılgınlık kalmadı.

Evlilige ve cocuga olan bakış acınızı düşünün, siz ne istiyorsunuz, erkek arkadasiniz ne istiyor. Acik acik konusun, orta yol bulabileceğinize eminim. Evlilik insana ayak bağı degil bence, ama çocuğun cok fazla sorumluluğu var. Erkek arkadasiniz da genc baba olmak istiyor, bence haklı bu konuda

Simdi senin kararlarini kabul etmis gibi gorunse de ara ara baski yapacak, bir sekilde apar topar evleneceksiniz. Evlenince de cocuk diye tutturacak emin ol. Insanlar degistim deyince degismiyor. Bunlari bile bile devam et edeceksen

2 yaş büyük. 2 sene bekleyeceği için sen bitirince iki sene daha neden bekleyelim şeklinde düşünüyor..
evet oda biraz geleneksel, evden pek çıkmayan bir tip.. ama ben bir erkeğe boyun eğecek yapıda biri değilimdir.. evlensek bile o bir şeyi yapmıyor diye bende aynı onun gibi takılmam... evden çıkmak istemezse mesela bende arkadaşlarımla çıkarım ister gelir ister gelmez :KK55: tabi seninle her yere gelirim diyo da umarım lafta değildir...
Evet canım çıkıyorum arkadaşlarla ama eşimi sorduklarında bile geriliyorum. Hatta tatile gidiyoruz ama herkesin eşini yanında görünce üzülüyorum. Evli değil gibi yaşamış oluyorum

Evet canım çıkıyorum arkadaşlarla ama eşimi sorduklarında bile geriliyorum. Hatta tatile gidiyoruz ama herkesin eşini yanında görünce üzülüyorum. Evli değil gibi yaşamış oluyorum
en azından arkadaşlarınızla dışarı çıkmanıza filan engel olmuyormuş, tabiki yanınızda gelse daha güzel olurdu ama en azından siz istediğinizde tatile gidebilmişsiniz :KK49: yüzde yüz uyum beklemek de yanlış gibi geliyo bana :dondurma:

en azından arkadaşlarınızla dışarı çıkmanıza filan engel olmuyormuş, tabiki yanınızda gelse daha güzel olurdu ama en azından siz istediğinizde tatile gidebilmişsiniz :KK49: yüzde yüz uyum beklemek de yanlış gibi geliyo bana :dondurma:
Kadın çalıştıktan sonra erkeğe esir olmaz zaten diye düşünüyorum. Zaten gitme diyemez, dese neden dinleyeyim ki

Haha benim üniversitedeki sevgilim de öyleydi. Şu zaman evleniriz şu zaman ilk çocuk şu zaman ikinci çocuk ev araba yat kat 😂😂😂😂 Ne oldu okul bitince ayrıldık, ben başkasıyla evlendim o anca benden sene sonra evlendi. 😂😂😂 Öyle hayaller kuruluyor o yaşlarda ama hepsinin içi boş.

Arkadaşının 3.cocuğu olacak diye bizim ailemize lafı döndürdü ..pişman oldu.
Ahhh canım ne diyelim sana pembe gözlüklerin yok o güzel..meslegını al..baskası her istedıgını düşünür söyler ..senin ne düşündüğün önemli.

Kesinlikle doğru düşünüyorsun. Hatta 'maaşımı ailemle güle oynaya harcamak istiyorum' demişsin ya, ben bir tık daha artırıyorum: Kendin harca, arkadaşlarınla harca, mümkünse ayrı eve çık tek başına yaşa. Sevgilin sana değer veriyorsa bekler. Seviyorsa değil değer veriyorsa diyorum çünkü insan kedi yavrusu sever gibi sevilmez, kararlarına, kişisel alanına saygı duyularak sevilir. Kendinden ödün verme.

Back
X