- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Unuturmuyuzzz.... Aslaa
hala savunuyor yazdığı o ayarsız lafları :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unuturmuyuzzz.... Aslaa
Ülen nasıl da unuttunuz bakire tanrıça melisimsiyi. Birde şurda kızlığı bozulmuşlar olarak akıl veriyorsunuz efendimissseneyse melisinsi kardeş nick i en kısa zamanda “bakiremsi” yap♥
Hayır yani insan bunu niye hatırlatır ki daha çok mu utanayım diyebi de eşinize sorup fikir almıştınız eski konuda![]()
Hayır yani insan bunu niye hatırlatır ki daha çok mu utanayım diye![]()
Evet canım çıkıyorum arkadaşlarla ama eşimi sorduklarında bile geriliyorum. Hatta tatile gidiyoruz ama herkesin eşini yanında görünce üzülüyorum. Evli değil gibi yaşamış oluyorum2 yaş büyük. 2 sene bekleyeceği için sen bitirince iki sene daha neden bekleyelim şeklinde düşünüyor..
evet oda biraz geleneksel, evden pek çıkmayan bir tip.. ama ben bir erkeğe boyun eğecek yapıda biri değilimdir.. evlensek bile o bir şeyi yapmıyor diye bende aynı onun gibi takılmam... evden çıkmak istemezse mesela bende arkadaşlarımla çıkarım ister gelir ister gelmeztabi seninle her yere gelirim diyo da umarım lafta değildir...
en azından arkadaşlarınızla dışarı çıkmanıza filan engel olmuyormuş, tabiki yanınızda gelse daha güzel olurdu ama en azından siz istediğinizde tatile gidebilmişsinizEvet canım çıkıyorum arkadaşlarla ama eşimi sorduklarında bile geriliyorum. Hatta tatile gidiyoruz ama herkesin eşini yanında görünce üzülüyorum. Evli değil gibi yaşamış oluyorum
Kadın çalıştıktan sonra erkeğe esir olmaz zaten diye düşünüyorum. Zaten gitme diyemez, dese neden dinleyeyim kien azından arkadaşlarınızla dışarı çıkmanıza filan engel olmuyormuş, tabiki yanınızda gelse daha güzel olurdu ama en azından siz istediğinizde tatile gidebilmişsinizyüzde yüz uyum beklemek de yanlış gibi geliyo bana
![]()