• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ex'i instagram'da - takipleşmeleri

Siz söyleyince silmesinin bir anlamı yok ki.
Bu konu kişiden kişiye değişir, kendinizce haklısınız ama 7 sene çok uzun bir süre.
Ayrıldığım hiç kimseyle tekrar birleşme gibi bir ihtimalim yok. Aklımda anıları bile yok. Üstelik çoğu uzun süreli ilişkilerdi.
Face ve instada ekli olanlar da var. Öyle duruyorlar, fotoğraflarına denk gelmiyorum bile.

İlişkinize güveniyorsanız kendinize güveniniz yokmuş gibi bir hava yaratmayın.
Konuşmak istiyorsanız oturup sakince konuşun.
Çok haklısınız.... Dün akşam konuştuk işte - ben gerçekten şok olduğum için tepki gösterdim ama tatlıya bağladık aslında.

Zor bir durum. Sileceksin diye usteleseniz baski kurmus olacaksiniz.Erkekler ozgur olmak ister, kendilerine guvenilsin isterler. Ote yandan eski sevgili ne alaka ve ne hakla sizin iliskinizi uzaktan takibe alip, begeni yapiyor? 7 yil cok uzun zaman aralarinda birsey olsaydi olurdu. Bitmis gitmis. Bence olgun davranip ona cok guvendiginizi ama bu durumdan rahatsiz oldugunuzu soyleyin. Sonra da kiskanmamaya calisin. Eski sevgilisi ile arkadaslik seviyesini birakin o ayarlasin.
Bana dün 'için rahat etmesi için ne yapabilirim' dedi ben de 'silip engelleyeceksin ozaman' dedim. Empati yapmasını istedim ve kendisini benim yerime koyunca o da 'evet haklısın hoşuma gitmezdi' dedi. O sebepten ötürü çok da üstelemem gerekmedi. Nitekim şimdi silip engellemiş zaten.
ben biraz prensibe bakıyorum aslında - okadar uzun süre ilişkin olmuş (5 sene) evlenmeyi bile düşünmüşsün o zamanlar - bitmiş aradan 7 sene geçmiş neden hala iletişimde olasın?? Bana çok ters geliyor.

Bu arada ben normal hayatta toleranslı birisiyim ama konu aşk olunca aşırı geri kafalı olabiliyorum. O yüzden sığ demenize iç alınmadım aksine bi kahkaha attım. Yanlış sayılmaz çünkü.
Sanırım geçmişte yaşadığım güvensizliklerden ötürü şu an böyle bir tepki gösteriyorum. Kontrol atlında tutmaya çalışıyorum. Halbuki farkındayım - kontrol edemezsiniz bu tür şeyleri.
:) kendinizi bilmenizde önemli bişey emin olun yasaya yasaya duygularınızı kontrol etmeyi de ögreniyorsunuz

Onu bilmem, tek bildiğim kadınlar denizaltı olmalı.
Sinsi ilerlemeli.
Benim gözlemlediğim kadarıyla kadınlarımız galeyanlı, hemen kızmalar tepkiler vs vs vs.
Ne demişler sessiz sudan kork, yani her şeyi açıktan yaparsak kimse korkmaz.
Gizli gizli izleyip olay anında denizaltı gibi fırlamalıyız.
Sizin tepkiniz birazcık fazla olmuş, ha yeni takipleşselerdi çok çirkin durum zaten.
Onlar emin olun birbirinin umru değiller, canınızı sıkmayın efendim.
Evet haklısınız - Ben gerçekten çok şaşırdığım için birden öyle bir tepki verdim.
Ben gerçekten bir şey olmadığını biliyorum - Sevgilime de güveniyorum ama prensip olarak yanlış buluyorum. Yoksa kadın bizim bir kaç fotomuzu da beğenmiş zaten. Benden de büyük - sevgilimle yaşıt.

evet. bir de diyor ki - hiç farkında değildim insta da ekli olduğunu. öyle kalmış demekki..... erkeklerin tipik yalanları.
Ben tabiki yemedim. Ben sildiğini ve engelleidğini göreceğim. Zaten yakın markaja alacağım kendisini şu an
Birbirlerinden kopamıyorlar demek ki bu bir gerçek.Ne olursa olsun hoş bir durum değil.

evet. bir de diyor ki - hiç farkında değildim insta da ekli olduğunu. öyle kalmış demekki..... erkeklerin tipik yalanları.
Ben tabiki yemedim. Ben sildiğini ve engelleidğini göreceğim. Zaten yakın markaja alacağım kendisini şu an

Dikkat edin başka bir fake hesap açıp oradan ekleyebilir genelde öyle yapıyorlar bende de vardı böyle bir tane

Dikkat edin başka bir fake hesap açıp oradan ekleyebilir genelde öyle yapıyorlar bende de vardı böyle bir tane
Evet. Zaten yakın markaja aldım.
Güveniyorum - gerçekten güveniyorum ama sonuç itibari ile bir erkek. safa yatabiliyorlar her zaman.
Kaybetme korkusunu hissettsin her zaman istiyorum.

Çok tepki aşırı tepki! Seni herkese gösteriyorsa daha ne..
Evet öyle yapıyor. Ailesi ile tanıştım o da benim ailemle tanıştı. Bu hafta sonu iş arkadaşının nişanına gidiyoruz birlikte vs vs.
Biraz overreact ettiğimin farkındayım ama inanın o an çok şaşırmıştım.Neyse, sanırım şu an tatlıya bağladık.

Merhaba herkese,

dün sohbet ederken sevgilimin eski uzun ilişkisi (biteli 7 sene olmuş) kişisi ile instagram'dan hala takipleştiklerini öğrendim. Hatta iş yüzünden ayda yılda bir telefonla görüştüklerini söyledi. En son bir kaç hafta önce iş için aramak zorunda kalmış ve o ara biraz sohbet etmişler.

Ben bunu duyunca şok oldum - Böyle bir şeyi asla ve asla kabul edemeyeceğimi belirttim. Hiç bir şekilde mümkün olmadığını söyledim. Biraz kıyametleri de kopardım. Sevgilim biteli 7 sene olduğunu, asla ve asla o şekilde bir münasebetlerinin olmadığını, olamayacağını belirtti.

Bu arada Sevgilimin instagramını çok yoğun kullanmaz ama son 6 aylık paylaşımlarında hep ben varım yanında. Hatta baktığımda eski sevgilisi bizim birlikte olduğumuz ve sevgilimin kendi instagramında paylaştığı fotoğraflarımızı da beğenmiş.

Şimdi çok arada kaldım. Hem sevgilime inanıyorum - hem de huzursuzum. Ben açık açık 'böyle bir şeyi asla kabul edemem. Silecek ve bloke edeceksin o kişiyi her yerden' dedim. O da tamam dedi.
Bu sabah baktım hala silmemiş. Bunun takibini yapmayacağımı mı zannediyor???

Çok mu tepki gösteriyorum sizce?
Az bile abartmışsın eski sevgili ile takipleşmek arada bi görüşmek nedir.....çok mu lazım yani hayatının içinde olması yada ne gerek var

Back
X