- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
E zaten mal mal dans ederken yanmasi komik.Herhalde kizar yani erkek beyni vah vah kizda yandi tüh diye dusunmez heralde dans da bir edep varmi allah askina haklisin arkadasim birde komik diyen arkadaslar olmus bunun nesi komik kiz mal mal hareket ederken yanmis yani
hayır neye bu kadar kızdınız? bence de gayet komik. ben olsam ben de beğenirdim valla.bilmiyorum kızlar haksız buldunuz ama ben çok sinir oldum hala daha konuşmuyorum
sen gülerek anlatıyosun valla ben olay çıkarırdım ki çıkardımdaAbartmayın.
Ben gecen gün sevgilim şöyle bi bağlantı izlediğini gördüm.
Başta dedim video fena sonra baktım olay farklıymıs
Videoyu anlatıyorum...
Adamın poposu dönük pantolun indirilmiş.
Önünde de bacakları açık ayağında topuklu olan bi bayan.
Adam bi hareketler falan yapıyor.
Kızın bacaklarını kaldırıyor
Veeeer
Kız aşağı düşüyor
Duvarda oturuyormuş mal
kızın dans etmesini izlemiş veya kız görmüş videoya tıklamış aklıma bunlar geldi direkt sinirlendim hala konuşmuyorum cevap vermiyorumhayır neye bu kadar kızdınız? bence de gayet komik. ben olsam ben de beğenirdim valla.
yani siz isterseniz konuşmamaya devam edin tabi de bir ilişkide bu kadar trip iyi değildir.
Haksızsın , bence güzel video ağzım açık kaldı :)merhaba kızlar,facebookta gezinirken sevgilimin arkadaşının bi bağlantısını beğendiğini gördüm video şu:
bunu gördüm ve deliye döndüm demediğim şey kalmadı,senin düşündüğün açıdan düşünemedim afedersin kaldırıyorum dedi ben hala söylenmeye devam ettim haksızmıyım bu ne saçmalıktır
bunlar bakış açısıyla alakalı şeyler. bunlar bence önemli şeyler değil, sizce önemliyse sinirlenmişsinizdir.kızın dans etmesini izlemiş veya kız görmüş videoya tıklamış aklıma bunlar geldi direkt sinirlendim hala konuşmuyorum cevap vermiyorum
sen gülerek anlatıyosun valla ben olay çıkarırdım ki çıkardımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?