sevgilimin facebookta beğendiği bağlantı

sen gülerek anlatıyosun valla ben olay çıkarırdım ki çıkardımda

hayır neye bu kadar kızdınız? bence de gayet komik. ben olsam ben de beğenirdim valla.
yani siz isterseniz konuşmamaya devam edin tabi de bir ilişkide bu kadar trip iyi değildir.
kızın dans etmesini izlemiş veya kız görmüş videoya tıklamış aklıma bunlar geldi direkt sinirlendim hala konuşmuyorum cevap vermiyorum

Haksızsın , bence güzel video ağzım açık kaldı :)

Neyine kızdınız ki....komik bir video bence çok güldüm.
o zaman hiç internete girmesin sevgiliniz, bunlardan çok daha fazlasını görüyordur çünkü.

kızın dans etmesini izlemiş veya kız görmüş videoya tıklamış aklıma bunlar geldi direkt sinirlendim hala konuşmuyorum cevap vermiyorum
bunlar bakış açısıyla alakalı şeyler. bunlar bence önemli şeyler değil, sizce önemliyse sinirlenmişsinizdir.
ama erkek arkadaşınız dans ederken YANAN kız başlığına tıklamış.
dans eden kız başlığına değil.

Bu kadar basit bir şeyi paylaştı diye trip atan, küsen , kızan sevgiliyi alttan Alıp özür dileyen adamın çok büyük bir kusuru vardır ve O kızı zarzor bulmuştur vs diye düşünürüm. Ya da aşırı saf ve toydur, bir gün kesin gözü açılır ve ilk bu kızı sepetler hayatından.. Benim kanaatim bu.

Sevgiliniz saf mı? Sizden özür dilemesi filan gerekmiyor. Size haddinizi, durmanız gerektiği yeri bildirmesi gerekiyordu. Hayatı kendinize ve etrafınızdakilere bu kadar dar ederek yaşamak zor olmuyor mu? Karşınızdaki bir özür diler, iki diler, üçüncüsünde sizi hayatından gönderir. Tabii öz saygısı varsa.
Herkesin elinin altında envai çeşit icat varken, internet hava su gibi yaygın bir şeyken, kız içeren her şeyi saklamaya çalışan, bunun savaşını veren kadına gülerim ben ya, hem gülerim hem acırım. Çok zavallıca gerçekten. Yahu o adam isterse saniyesine anadan doğma bir sürü kız görür, izler, tanışır, vs. Ruhunuz duymaz. Siz neyin derdindesiniz ya? Hiç mi kendinize öz güveniniz saygınız yok da, internette danseden kızı bile kıskanıp kavga çıkarıyorsunuz? Valla acınacak bir durumdasınız, kusura bakmayın.

Eşim bunu izlese "haha aşkım bunu izledin mi sen:)))" diyip izletirdi bana.
Olay dans değil kızıl o saçma sapan dansında yanması, erkek beyni diye düşünme yani

Tamam dans ediyor totosunu oynatiyor ama video nun anlami farkli komiklik olsun diye konulmus abazalar baksin diye degil.

Bir kac kez baktim ama neye kizdiniz halen cozemedim.
Ya hu tv de daha fena sahneler var.
Ben de benim okuze boyle komik seyleri bak izle derdim.
Hooooyyyooooblofpffff gibi sikinti sesi cikarirdi ayicik.
Cok abartma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…