Sevgilimin facede arattigi kiz

sevgilimde bende facebook kullanmıyoruz ve bu yüzden hiiiiçç başımız ağrımadı.birbirimize güvenmedğimizden değil sadece facebook un saçmalığını bildiğimizden.eski okul arkadaşlarınızı vs bulduğunuz ne oldu ne doğru dürüst görüşüldü ne başka birşey.facebook un tek amacı oradan bir karakter çizmek ,yediğini içtiğini gezdiğini nispet yaparcasına paylaşmak vs.yalan mı bakın profillerinize ya da başkalarınınkine.ciddi ilişkisi olan kişinin ne işi var facebookta.ayy o kız kim o nie resmine öyle yazdı o niye dürttü.(bu arada dürtmekte çok komik geliyor)gerçek hayatta kimse kimseyi öyle parmağını uzatıp dürtmüyor ya
arkadaşım senin sorununa gelince kimse ilgilenmediği birine girip girip facebook ta aratmaz bence .ne saçma niye sen bi erkeği aratıp durmuyorsun o zaman.bi düşün bakalım

tamam anladım
inşallah karşı taraf anlamıyordur onları arattığımı

Burda sevgilinin niyeti önemli bence masumda olabilir ama olmayabilirde.
Sakince konuş ilk önce.

kimi arattıgını hangi sayfalara baktıgını ogrenmemek bence en guzeli yoksa surdaki tum bayanlar bende dahil sevgilimizle veya esimizle tartısma yasarız kızılck birsey muhakkak cıkar en guzeli bosverin

bizim hareketler dokumunde oyle bişey cıkmıo ya onun ayrı bi ayarı filan mı var acaba:) neyi begendin ne paylastın yorum yaptın gibi seyler cıkıo sadece

İşte o gönderiler ve uygulamalar kısmı oluyor. orayı tıklayın "tümü" var. tümü yapınca çıkıyor kimleri arattığı.
Kişinin kendi profilinden oluyor. Sizi aratanları görme şansımız yok. Kişi kimi arattıysa o görünüyor.

profilim - hareketler dökümü - sağ üst köşede gönderiler ve uygulamalardan tümü işaretliyorsunn hangi ay han gi gün kimin resmini begendin kimle arkadaş oldun kimi arattıysan hepsi gözüküyor. ben nişanlımınkine baktımm hemde taa 2009'a kadar hiçbişey bulamadım.. ama öğrendiğim iyi oldu konusahibine teşekkürler :)

Son düzenleme:
bence hiç söyleme ona ama aklında bulunsun bu durum a "sen böyle böyle yapmışssın gördüm" falan gibi bir tavra bürünme asla soğukkanlı ol bir şey varsa zamanla anlarsın zaten

hatta bir arkadaşı onun fb ndan bakıyor bile olabilir o kişiye. bu şekilde gidip söylersen kazancın olmaz bence yine de sen bilirsin : )

valla bende bazen canım sıkılınca, kendimi alakasız insanları aratırken buluyorum, profilden profile atlarken
bence kafanı takma öyle bişeydir

valla bende bazen canım sıkılınca, kendimi alakasız insanları aratırken buluyorum, profilden profile atlarken
bence kafanı takma öyle bişeydir
aynen öyle eski sevgilim evlenmiş sadece meraktan baktım hiçbir art niyetim olmadan. ama bu sık sık tekrarlanırsa şüpheye düşülebilir bence. ama bu kadar da soruşturmak saçma yaa insanlara güvenmezsek onlarla nasıl mutlu olabiliriz ki..

iyi sen yine tanıyormuşsun ben tanımadığım insanlarada bakıyorum kadın ya da erkek, dedim ya can sıkıntısı, bi amacı bi içeriği yok yani

kızlar ben "sil" diye bı buton goremedım :44:

bu arada konu sahıbı eger bır kere aratılmıs olsa ıdı

merak der gecılır ama ,4-5 kere aratılması merak olayını

aşmış takıntılık boyutuna gelmıs.

Baktığını kendi mi itiraf etti nasıl anladınız? ayrıca baktığı kızlarla ne konuşacaksınız anlamadım böyle kesin bir tespitiniz varsa erkek arkadaşınızla konuşmayı deneyin gereksiz ve yersiz bir abartı söz konusu tarafınızdan.

vay vay vay.ne zehir hafiyeler varmış burada.tebrikler kızlar.eğer sevgili bulabilirsem bakarım ben de arada

Kızlar vallahi size, nasıl bakıldığını öğrettiniz diye teşekkür mü edeyim, yeni bir kavga kapısı açtınız diye sitem mi edeyim bilemedim :/

kimleri arattığımızı hareketler dökümünden görebilmeyi şimdi burdan öğrendim valla. benimkine sevgilim baksa töre cinayeti işlemesi gerekir bu duruma göre. çünkü ben şimdi farkettim ki kimleri kimleri aratmışım. hatta geçenlerde eski bir çocukluk arkadaşımı ekledim o bikaç gün kabul etmeyince aratıp aratıp arkadaşlığımı red mi etmiş diye bakmışım mesela, sonra eski sevgilimi aramışım bikaç kere hem de. sevgilimin oğlunu falan aratmışım. ama aklım eski sevgilimde mi, ya da o eski çocukluk arkadaşımda mı?asla tabiki, aklım da kalbim de sevgilimde.ama bunu adam görse yanlış anlar. ayrıca ben de görsem bunu böylesine masum anlamam. anında yolarım o yüzden belki de düşündüğün gibi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…