- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
İşte o gönderiler ve uygulamalar kısmı oluyor. orayı tıklayın "tümü" var. tümü yapınca çıkıyor kimleri arattığı.
Kişinin kendi profilinden oluyor. Sizi aratanları görme şansımız yok. Kişi kimi arattıysa o görünüyor.
Bu özellik 16 ekimde açıldı. Ben facenin bu özelliğini farkettiğim gün bitti ilişkim. Benimki sabahın 9 unda bakmış. 12 ye kadar tam 5 kere. Hiçbir ortak arkadaş yok.
İlk sorduğumda tanımıyorum dedi. Sonrasında yaptığı açıklama tam fiyasko oldu. Ben bunu yapsaydım açıklama yapmama dahi izin vermezdi.
Ya bi erkek tanımadığı bir kadını 4 saat içinde 5 kere neden merak eder.... Eksik bişiler var. Sabırlı olamadığım için eksik parçayı bulamadım. Keşke sen sabretseydin.
Belki 1 kerelik meraktır sadece...
kızlar cok sinirim bozuldu, eşimin yanında değilim 1 haftadır ve bu bir haftadır sürekli eski uzun ilişkisi olan kızı aratms bu kız için defalarca kavga ettim, ve bu kız defalrca bizi ayırmaya calıstı ayrıca kızda evli offf ne yapayım sizce,ayrıca ben daha 4 ay önce doğumda kızımı kaybettim,derdim bana yeter bir de bunla ne yapsam, ha şu da var eşimin ilk nanesi değil bu, yakaladığım bişi yok ama böyle tuhaf seylerini defalarca yakaladım
Ah canım kıyamam yaa,öncelikle başın sağolsun ya ne adamlar ve ne kadınlar var dünyanın çivisi çıkmış.Sabır et bakalım canım ,yuvan var. Şöyle biraz daha gözlemle bakalım.
tatlım benımkınde telden baktıklarımda görünüyo hatta cok eminim aratmayı telden yaptığımaSöylede bir durum var kızlar ... Eğer telden face girip arama yaptıysa aranan kisiler gözükmüyor .sadece bilgisayardan arama yapıldıysa gözüküyor.benimki temiz çıktı ama ya telden giriyorsa diye düşünüyorum şimdi:))))))
Söylede bir durum var kızlar ... Eğer telden face girip arama yaptıysa aranan kisiler gözükmüyor .sadece bilgisayardan arama yapıldıysa gözüküyor.benimki temiz çıktı ama ya telden giriyorsa diye düşünüyorum şimdi:))))))
kızlarrr valla bu super bıseymıs ama sadce içinde bulundugumuz ayın aratmalarını gosterıyo tumu yaptıgım halde eylül agustos... yanı ekim baska ayı göstermıyo sadce begendıklerını payklastıklarını gosterıyoo eskı ayları nasıl kontrol edıcemm yapan varsaa yardım lutfenn:))
eski ayları göremezsin. çünkü bu özellik ekim ayında aktif oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?