canım profiline tıkladığında sağda, iş ekle, hareket dökümü butonları var, hareket dökümüne tıkla, sağda üste gönderiler ve uygulamalar diye bi buton var oraya tıkla, orada "ara" var ona tıkla, aramaların çıkıyo aynı sayfada sağda üstte arama kayıtlarını sil var
Nasıl aratılıyor söyleyeyim.
Öncelikle karşı tarafın facebookundan girmeniz gerekiyor. Profil kısmında
hareketler dökümü vardır. Yukarıdaki seçeneklerden "tümü" yapıldığı zaman
kişinin saat kaçta kimi arattığı karşınıza çıkıyor. Facebook ta ne yaptığını
görüyorsunuz. Tabi sizden önce davranıp silmediyse :)
evet kızlar bende askerde olan erkek arkadaşımın faceinden baktım...O yarım saatlık face girişinde bile eski bir kız arkadaşını aratmış sizce ben bu çocuğu napmalıyım???? Kız sözlenmiş ve de evlenmiş..Daha önceden beni tanıyanlar bilir bu konuda hassas olduğumu napayım ben şimdi...
Bir akıl verin?
Ben bu yüzden 2 yıllık ilişkimi 15 gün önce bitirdim. Dışarıdan bakınca saçma bir sebep gelebilir.
Fakat karşımdaki insan bana nefes aldırmayacak kadar kıskanç , facemdeki eski iş yerimdeki erkek
arkadaşlarımı silecek kadar hayatıma müdahale ettiyse ben de onun sabahın 9 undan öğlen 12 ye
kadar hiçbir ortak arkadaşı olmamasına rağmen facesindeki bayanı neden 5 kere arattığını sorgularım.
Neticede normal sormama rağmen tanımadığını belirtti. Neden arattığını söylediğimde sözde daha önce
kullandığı farklı facesinde varmış o bayan. Güzel şiirler paylaşırmış. Bu sebeple bakmış. 5 kere bakmamış. YERSEN...
orda saati saatine yazıyor. E sen bu kadar hassassan bu konularda bu yaptığın ne???
Yalan da söylüyor. Neyse. Bitirdim. Üzüldüm ama yaptığı açıklamayı yemediğim için bitirdim.
Çünkü ben böyle birşey yapsaydım açıklamama bile izin vermezdi... Bana çok masumca gelmiyor. 1 kere belk. merak diyelim.
Ama arka arkaysa masum gelmiyor...
Aynı şekil arkadaş sayesinde 4 yıllık ilişkim şu an bitti.
Neden hemen kötü düşünüyorsun? Ben adını hatırladığım ilkokul arkadaşlarımı bile arattırıyorum erkek de olabiliyor bu. Ne var ki bunda?? Ancak ve ancak eski sevgilisi değilse normal boyutta diye düşünüyorum.
emeles; face in bu özelliği ile haşır neşir değildim sayensinde arkadaşın öğrenmiş oldum ve baktım demek istedim.Aynı durumda gibiydik sayılırız diye düşündüm.Kendileri kıskançtır,ben yapsam ne olurdu felan dedim öyleydi böyleydi derken resti çektim.
Bizim ki eski sevgilisinin facene bakmış işte asabım bozuldu,kavga ettim büyükce,can çekişiyoruz. Sadece meraktan diyor,ne yapsam şaştım kaldım of of of!!! Dile kolay 3,5 4 yıldır beraberiz ve çelişkideyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?