- 31 Mayıs 2024
- 15
- 30
- 8
- 25
- Konu Sahibi kambocyali
-
Aranız bozulmasın diye üstüne düşmüyormuşsunuz madem boşverin o zamanSevgilimin bir fake hesabı olduğunu biliyorum. O da bildiğimi biliyor bilgim dahilinde gerçekten gerekli bir sebeple açmıştı bunda sorun yok. Lakin bir gün beraber telefona bakarken fark hesabına bir bildirim geldi. Bir kadından mesaj bildirimi. İçeriğini tam okuyamadan kayboldu mesaj. Kim olduğunu sordum. Yakın bir arkadaşı var. O arkadaşının eşi dışında başka kadınlarla konuşmak için sevgilimin hesabını kullandığını söyledi. Yani arkadaşı eşi yakalamasın diye sevgilimin fark hesabını kullanıyor. Ses çıkarmadım o an keyfimiz bozulmasın diye de içim içimi yiyor. Ver bakayım kadınların tipine dedim bizi ilgilendirmez o arkadaşımın özeli dedi. Ben daha sonra kadınlara baktım profil fotolarından. Ne o yakın arkadaşının ne de sevgilimin hoşlanabileceği profildeki insanlar. Çoğunun da profil fotosunda çocuğu var. Yani içim içimi yiyor. Kaç kere dedim kapat o hesabı diye kapatmadı. Mesajları da kadınları da göstermiyor arkadaşımın özeli bizi ilgilendirmez diye. Ben de sormuyorum ısrar etmiyorum soğumasın aramız bozulmasın diye. Ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Ya öyle boş da veremiyorum soramıyorum da çünkü ne zaman bi konu canımı sıksa ilişkimizde konuşmak istesem sen çok kıskançsın bana güvenmiyorsun ben seni bu kadar kıskanıyor muyum sana güveniyorum diyor. Yani yine tartışmaya gidecek konu ne yapsam bilemedim anlayacağınız.Aranız bozulmasın diye üstüne düşmüyormuşsunuz madem boşverin o zaman
Bakın kimse arkadaşının fake hesabını kullanmaz bekar kızlar dışında o da stolklamak için tutarlar yine pek yazıp çizmezler ve bu hesabıda saklamazlar:) ama sizin erkek arkadaşınız sizi fazla hafife almış kendince ali cengiz oyunları oynuyor ve sıkıştığında da “bana güvenmiyorsun “ diye sizi manipüle ediyor. Siz de buna çanak tutuyorsunuz. Sizin bu ilişkiniz maalesef yürümez. Erkek arkadaşım veya eşim bana güvenmiyorsun diyip fake hesabını gözüme sokamaz. Hayatınızdaki insanlar size saygı duymuyorsa salın gitsin.Ya öyle boş da veremiyorum soramıyorum da çünkü ne zaman bi konu canımı sıksa ilişkimizde konuşmak istesem sen çok kıskançsın bana güvenmiyorsun ben seni bu kadar kıskanıyor muyum sana güveniyorum diyor. Yani yine tartışmaya gidecek konu ne yapsam bilemedim anlayacağınız.
Aranız bozulmasın diye kendi psikolojinizi bozuyorsunuz? Bu şüphe sizi zamanla yer bitirir ve ilişki daha büyük çıkmazlara girer. Çünkü siz de bir yere kadar susarsınız. Sevgilinizin insanların özeline o kadar saygısı varsa fake hesabın şifresini arkadaşı değiştirsin sadece o kullansın sevgiliniz kullanmasın. Ayrıca başkalarının özeli kadar kendi ilişkisine de saygı göstersin bir zahmet. Ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama karşınıza alıp konuşun, şüphelerinizden bahsedin, mesajların icerigine bakmak istediğinizi söyleyin. Burda sizin şüphe etmeniz çok normal. Asıl anormal olan sevgilinizin yaptığı.
Çok haklısınız. Aslında hiç de öyle sakin saf bir tip de değildim ama sanırım beni çok iyi manipüle ediyorBakın kimse arkadaşının fake hesabını kullanmaz bekar kızlar dışında o da stolklamak için tutarlar yine pek yazıp çizmezler ve bu hesabıda saklamazlar:) ama sizin erkek arkadaşınız sizi fazla hafife almış kendince ali cengiz oyunları oynuyor ve sıkıştığında da “bana güvenmiyorsun “ diye sizi manipüle ediyor. Siz de buna çanak tutuyorsunuz. Sizin bu ilişkiniz maalesef yürümez. Erkek arkadaşım veya eşim bana güvenmiyorsun diyip fake hesabını gözüme sokamaz. Hayatınızdaki insanlar size saygı duymuyorsa salın gitsin.
Bana güvenmiyorsun deyip sizi manipüle ediyor. Muhtemelen mesajları görmek için çok ısrar ettiğiniz zaman da madem bana güvenmiyorsun o zaman bitsin flan diyecektir. Burda en önemli şey sizin hisleriniz. Onun sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Bu şekilde kendi içinizde şüphelerle yaşayıp kendinize eziyet etmeyin. Hiçbir şey sizden daha kıymetli değil.1 buçuk yıldır birlikteyiz. Birkaç kere dedim bakayım diye ama dediğim gibi onun özeli falan dedi. Bu beni yiyip bitiriyor. Bana güvenmiyorsun diyor ama hiç de güven veren hareketler yapmıyor.
Şimdi sen bu yalana inandı isen hiiiç kurcalama tadınız kaçar, daha yaratıcı bir yalan olabilirdi klişeSevgilimin bir fake hesabı olduğunu biliyorum. O da bildiğimi biliyor bilgim dahilinde gerçekten gerekli bir sebeple açmıştı bunda sorun yok. Lakin bir gün beraber telefona bakarken fark hesabına bir bildirim geldi. Bir kadından mesaj bildirimi. İçeriğini tam okuyamadan kayboldu mesaj. Kim olduğunu sordum. Yakın bir arkadaşı var. O arkadaşının eşi dışında başka kadınlarla konuşmak için sevgilimin hesabını kullandığını söyledi. Yani arkadaşı eşi yakalamasın diye sevgilimin fark hesabını kullanıyor. Ses çıkarmadım o an keyfimiz bozulmasın diye de içim içimi yiyor. Ver bakayım kadınların tipine dedim bizi ilgilendirmez o arkadaşımın özeli dedi. Ben daha sonra kadınlara baktım profil fotolarından. Ne o yakın arkadaşının ne de sevgilimin hoşlanabileceği profildeki insanlar. Çoğunun da profil fotosunda çocuğu var. Yani içim içimi yiyor. Kaç kere dedim kapat o hesabı diye kapatmadı. Mesajları da kadınları da göstermiyor arkadaşımın özeli bizi ilgilendirmez diye. Ben de sormuyorum ısrar etmiyorum soğumasın aramız bozulmasın diye. Ne yapmalıyım yardım edin lütfen
1 buçuk yıldır birlikteyiz. Birkaç kere dedim bakayım diye ama dediğim gibi onun özeli falan dedi. Bu beni yiyip bitiriyor. Bana güvenmiyorsun diyor ama hiç de güven veren hareketler yapmıyor.
Fake hesabı açmak parayla mı ? Şu yalanlara inanacak kadar ne yiyip içiyorsunuzarkadaşının eşi dışında başka kadınlarla konuşmak için sevgilimin hesabını kullandığını söyledi. Yani arkadaşı eşi yakalamasın diye sevgilimin fark hesabını kullanıyor.
yazılanları okumak düşüncelerimin aslında yersiz olmadığını fark ettirdi bana. Sevgi, aşk adına ne denirse densin insanın gözünü kör ediyor. Aslında bir noktada her şeyin farkında oluyorsun ama yukarıda bi arkadaşın yazdığı gibi Hayriye hanım gibi aman ağzımızın tadı kaçmasın modunda olmak insanın işine geliyor. Ama artık buna dur demem gerekiyor çünkü değerlerimi de yitirmeye başladım. Teşekkür ediyorum sizin ve diğer herkesin yazdığı şeyler için. Ve lütfen yazmaya da devam edin içim soğur belki aylar sonraDemek sizden soğumasın, aranız bozulmasın diye sesinizi çıkaramıyorsunuz. Daha kötüsü söylediklerine inanıyorsunuz bir de... Gerçekten inanamıyorum bazı insanlara. Benzer olay başınıza geldiğinde ( gelmiş zaten de, en azından siz gerçeği fark ettiğinizde ) de sesinizi çıkarmazsınız artık...
Dediklerinin tamamen doğru olduğunu varsaysak bile ( ki bu bence daha fena ), sevgiliniz hiç utanmadan, sıkılmadan arkadaşının eşini aldatmasına yardım ediyor demektir. Ki bu da benzer şeyi yapabilecek bir karaktere sahip olduğunu gösterir. Sevgiliniz aynı madenin laciverti bana göre, tersi olsa böyle bir ahlaksızlığa ortak olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?