Sevgilimin fake hesabı

Sevgiliniz yalan söylüyor üstüne de sizi manipüle ediyor. Az sıksın yalanları. Bu devirde arkadaşının hesabını kullanmak mı kaldı ya?! Açsın arkadaşı bi fake hesap konuşsun kiminle konuşacaksa. Kaldı ki hadi doğru olsun, insan evli bir arkadaşının eşini aldatmasına ortak olur mu? Bu da bir sorun.
Doğru olsaydı söylediği, siz hesabı kapatın deyince kapatırdı. Sizden kıymetli mi? Siz huzurumuz kaçmasın diye çabalarken o neden çabalamıyor da sizi manipüle ediyor. Geçsin o işleri beyefendi.
Size de tavsiyem daha yaşınız genç. Kimseyi ilişkim bozulacak diye idare etmeyin! İlişkide güven ve iletişim esastır. İlişkisini bozmak istemeyen adam da sizin gibi çabalar, içinizi ferahlatır, hareketlerine dikkat eder. Bana güvenmiyorsun diye vicdanınızla oynamaz.

Ah kızımmmm sen kac yasındasın kucuk kızımmmmm hahahajajaja

Aynısı basıma geldi taa bes yıl önce Yanyana oturuyorduk cok sevdıgım bı sevgılımle bana reels ızletıyodu salak… çatt mesaj feyk adı cıktı aldım elinden telefonu panik yapmaya basladı arkadası vardı o açmışmış yalan tabiki yalvar yakar olunca barıştım aptal gibi ne oldu aradan 3 ay geçti ayrıldık ben aptallığımla kaldım. Manipüle edilmişsiniz göz göre göre salak yerıne konuluyorsunuz

Arkadaşının yazdığına o kadar eminsin ki kahkaha attım üstelik karısını aldatan bir arkadasi olan adamla sevgili olmak da ne bileyim.

Yok arkadaşım karısını aldatmak için kullandı telefonumu yok fake hesabımı kullandı vs yalan hepsi.
2 dk sürmez fake hesap açması
Bir de zaten arkadaşının karısını aldatmasına çanak tutan insana güvenemezdim.

Ben olsam "o mesajların sana geldiğini geldiğini biliyorum belki itiraf edersin diye bekledim ama yok. Şimdi fake hesabındaki kadınlarla sana mutluluklar bir daha asla iletişime geçme benimle nasıl olsa arayıp soranın çok :) yazar gönderirdim.

Instagram hesabı açmak 10 saniye, üstelik yeni mail almadan telefonla bile açılıyor. Adam niye arkadaşının hesabını kullanıp kadınlarla yazışmalarını başka arkadaşının görmesine izin versin? Belki çapkınlık yapacak belki kadından foto isteyecek açık saçık. Niye bunu sevgilinizin gormesine musade etsin. Acar yeni bir hesap ordan devam eder. Foto yükler bulur eder bir sürü şey var.

Buna inanıyorsan çok komiksin

Safsınız biraz

Ben bugün ayrılmayı düşünüyorum kendisinden. Telefonu alıp nasıl okuyacağım mesajları? Ya da okumalı mıyım? Bence silmiştir her şeyi ama
Artık silmiştir, çok klasik ve akılsızca bir yalan.
Ayrılırken de adamın kendisine, birine yalan söylemeden önce kendi aklını baz alma karşında senden daha akıllısı duruyor olabilir tarzı lafı da çarp. Bir akıllı kendisi

Yakın bir arkadaşı var. O arkadaşının eşi dışında başka kadınlarla konuşmak için sevgilimin hesabını kullandığını söyledi

Evli arkadaşının kendi hesabında başka kadınlarla yazışmasına izin veren biri aldatmayı normal görüyordur. Ayrıca arkadaşı onun hesabını da kullanmıyor. Adam sizi gözünüzün önünde aldatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…