- 22 Aralık 2021
- 2.286
- 3.124
- 83
- Konu Sahibi kambocyali
-
Yani eğer bu yalanlara da inanıyorsanız iflah olmaz bir çılgınsınızSevgilimin bir fake hesabı olduğunu biliyorum. O da bildiğimi biliyor bilgim dahilinde gerçekten gerekli bir sebeple açmıştı bunda sorun yok. Lakin bir gün beraber telefona bakarken fark hesabına bir bildirim geldi. Bir kadından mesaj bildirimi. İçeriğini tam okuyamadan kayboldu mesaj. Kim olduğunu sordum. Yakın bir arkadaşı var. O arkadaşının eşi dışında başka kadınlarla konuşmak için sevgilimin hesabını kullandığını söyledi. Yani arkadaşı eşi yakalamasın diye sevgilimin fark hesabını kullanıyor. Ses çıkarmadım o an keyfimiz bozulmasın diye de içim içimi yiyor. Ver bakayım kadınların tipine dedim bizi ilgilendirmez o arkadaşımın özeli dedi. Ben daha sonra kadınlara baktım profil fotolarından. Ne o yakın arkadaşının ne de sevgilimin hoşlanabileceği profildeki insanlar. Çoğunun da profil fotosunda çocuğu var. Yani içim içimi yiyor. Kaç kere dedim kapat o hesabı diye kapatmadı. Mesajları da kadınları da göstermiyor arkadaşımın özeli bizi ilgilendirmez diye. Ben de sormuyorum ısrar etmiyorum soğumasın aramız bozulmasın diye. Ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Ben bugün ayrılmayı düşünüyorum kendisinden. Telefonu alıp nasıl okuyacağım mesajları? Ya da okumalı mıyım? Bence silmiştir her şeyi ama
Bunan inandıysan gel elimde bir köprü varSevgilimin bir fake hesabı olduğunu biliyorum. O da bildiğimi biliyor bilgim dahilinde gerçekten gerekli bir sebeple açmıştı bunda sorun yok. Lakin bir gün beraber telefona bakarken fark hesabına bir bildirim geldi. Bir kadından mesaj bildirimi. İçeriğini tam okuyamadan kayboldu mesaj. Kim olduğunu sordum. Yakın bir arkadaşı var. O arkadaşının eşi dışında başka kadınlarla konuşmak için sevgilimin hesabını kullandığını söyledi. Yani arkadaşı eşi yakalamasın diye sevgilimin fark hesabını kullanıyor. Ses çıkarmadım o an keyfimiz bozulmasın diye de içim içimi yiyor. Ver bakayım kadınların tipine dedim bizi ilgilendirmez o arkadaşımın özeli dedi. Ben daha sonra kadınlara baktım profil fotolarından. Ne o yakın arkadaşının ne de sevgilimin hoşlanabileceği profildeki insanlar. Çoğunun da profil fotosunda çocuğu var. Yani içim içimi yiyor. Kaç kere dedim kapat o hesabı diye kapatmadı. Mesajları da kadınları da göstermiyor arkadaşımın özeli bizi ilgilendirmez diye. Ben de sormuyorum ısrar etmiyorum soğumasın aramız bozulmasın diye. Ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Ben bugün ayrılmayı düşünüyorum kendisinden. Telefonu alıp nasıl okuyacağım mesajları? Ya da okumalı mıyım? Bence silmiştir her şeyi ama
erkeklerin en basit yalanları, arkadaşım aradı, arkadaşımın sevgilisi, arkadaşım konuşuyor benim telefondanSevgilimin bir fake hesabı olduğunu biliyorum. O da bildiğimi biliyor bilgim dahilinde gerçekten gerekli bir sebeple açmıştı bunda sorun yok. Lakin bir gün beraber telefona bakarken fark hesabına bir bildirim geldi. Bir kadından mesaj bildirimi. İçeriğini tam okuyamadan kayboldu mesaj. Kim olduğunu sordum. Yakın bir arkadaşı var. O arkadaşının eşi dışında başka kadınlarla konuşmak için sevgilimin hesabını kullandığını söyledi. Yani arkadaşı eşi yakalamasın diye sevgilimin fark hesabını kullanıyor. Ses çıkarmadım o an keyfimiz bozulmasın diye de içim içimi yiyor. Ver bakayım kadınların tipine dedim bizi ilgilendirmez o arkadaşımın özeli dedi. Ben daha sonra kadınlara baktım profil fotolarından. Ne o yakın arkadaşının ne de sevgilimin hoşlanabileceği profildeki insanlar. Çoğunun da profil fotosunda çocuğu var. Yani içim içimi yiyor. Kaç kere dedim kapat o hesabı diye kapatmadı. Mesajları da kadınları da göstermiyor arkadaşımın özeli bizi ilgilendirmez diye. Ben de sormuyorum ısrar etmiyorum soğumasın aramız bozulmasın diye. Ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Buna inandıysanız bu yaşa sağ salim gelebilmeniz bir mucize.Yani arkadaşı eşi yakalamasın diye sevgilimin fark hesabını kullanıyor
Aradım biraz önce. Söyledim böyle böyle inanmıyorum kafamı kurcalıyor bu konu diye. Üste çıktı her zamanki gibi. Telefonu suratıma kapattı hadi görüşürüz diyip. Arkadaşımındı hesap o mesajlaştı ben okumadım mesajlarını. Sonra tövbe etti bıraktı mesajlaşmayı bende mesajlarını okumadım. Al istersen şifreyi vereyim bak dedi. İstemiyorum den konuşmasan bile evli bi insanın eşini aldatmasına yardım ettin dedim. Bana güvenmiyordun diyorsun ama hiç güven veren hareketler yapmıyorsun dedim. Bebeğim falan dedi içim acıdı üzüldüm ama affetmedim. Çok zoruma gitti yaptığı. Sonra da ben sorun bende değil sen düzgün davran diye bağırınca hadi görüşürüz dedi kapattı. Hala diyor ne yapayım sen söyle diyor. Gönlümü nasıl alacağını da ben bulacakmışım.Ayrildiniz mi simdiye kadar on kere ayrilmaniz lazimdi
Sevgilimin bir fake hesabı olduğunu biliyorum. O da bildiğimi biliyor bilgim dahilinde gerçekten gerekli bir sebeple açmıştı bunda sorun yok. Lakin bir gün beraber telefona bakarken fark hesabına bir bildirim geldi. Bir kadından mesaj bildirimi. İçeriğini tam okuyamadan kayboldu mesaj. Kim olduğunu sordum. Yakın bir arkadaşı var. O arkadaşının eşi dışında başka kadınlarla konuşmak için sevgilimin hesabını kullandığını söyledi. Yani arkadaşı eşi yakalamasın diye sevgilimin fark hesabını kullanıyor. Ses çıkarmadım o an keyfimiz bozulmasın diye de içim içimi yiyor. Ver bakayım kadınların tipine dedim bizi ilgilendirmez o arkadaşımın özeli dedi. Ben daha sonra kadınlara baktım profil fotolarından. Ne o yakın arkadaşının ne de sevgilimin hoşlanabileceği profildeki insanlar. Çoğunun da profil fotosunda çocuğu var. Yani içim içimi yiyor. Kaç kere dedim kapat o hesabı diye kapatmadı. Mesajları da kadınları da göstermiyor arkadaşımın özeli bizi ilgilendirmez diye. Ben de sormuyorum ısrar etmiyorum soğumasın aramız bozulmasın diye. Ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Hehe sende inandın dimi? O fake hesabı arkadasının özeliymis hadi ordanSevgilimin bir fake hesabı olduğunu biliyorum. O da bildiğimi biliyor bilgim dahilinde gerçekten gerekli bir sebeple açmıştı bunda sorun yok. Lakin bir gün beraber telefona bakarken fark hesabına bir bildirim geldi. Bir kadından mesaj bildirimi. İçeriğini tam okuyamadan kayboldu mesaj. Kim olduğunu sordum. Yakın bir arkadaşı var. O arkadaşının eşi dışında başka kadınlarla konuşmak için sevgilimin hesabını kullandığını söyledi. Yani arkadaşı eşi yakalamasın diye sevgilimin fark hesabını kullanıyor. Ses çıkarmadım o an keyfimiz bozulmasın diye de içim içimi yiyor. Ver bakayım kadınların tipine dedim bizi ilgilendirmez o arkadaşımın özeli dedi. Ben daha sonra kadınlara baktım profil fotolarından. Ne o yakın arkadaşının ne de sevgilimin hoşlanabileceği profildeki insanlar. Çoğunun da profil fotosunda çocuğu var. Yani içim içimi yiyor. Kaç kere dedim kapat o hesabı diye kapatmadı. Mesajları da kadınları da göstermiyor arkadaşımın özeli bizi ilgilendirmez diye. Ben de sormuyorum ısrar etmiyorum soğumasın aramız bozulmasın diye. Ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Bugün buluştuk mesajların bir kısmını okuttu. Bir kısmını okutmadı ver bakıcam dedim. Cinsel içerikli mesajlar vardı. Onları okumaya başlayınca kapattı hemen iğrenç şeyler yazıyor burada dedi. Telefonu vermedi ısrar ettim. Ne fark edecek sen bana güvenmiyorsun dedi. Sonuç olarak bitti ilişkimiz.Hehe sende inandın dimi? O fake hesabı arkadasının özeliymis hadi ordan
Kendisi konuşmuyorsa bu dediğinde sorun yok yani? Diyelim ki doğru. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Kendisi yapmıyorsa bile arkadaşının ihanetine çanak tutması ilişkimi bitirmek için yeterli sebep olurdu.Yakın bir arkadaşı var. O arkadaşının eşi dışında başka kadınlarla konuşmak için sevgilimin hesabını kullandığını söyledi.
Adam size iyilik yapmış. Sizin bitirmeniz gerekirken o bitirmiş. Helal olsun.Bugün buluştuk mesajların bir kısmını okuttu. Bir kısmını okutmadı ver bakıcam dedim. Cinsel içerikli mesajlar vardı. Onları okumaya başlayınca kapattı hemen iğrenç şeyler yazıyor burada dedi. Telefonu vermedi ısrar ettim. Ne fark edecek sen bana güvenmiyorsun dedi. Sonuç olarak bitti ilişkimiz.
Asla kötü düşünmeyin sizi ilgilendirmez bence de aklınıza kötü birşey gelmesin. Sevgilinize inanın tabi ama sevgilinizin başka biriylen ilişkisi var hemde çocukları da olmuş. ( Bana böyle geçti)Sevgilimin bir fake hesabı olduğunu biliyorum. O da bildiğimi biliyor bilgim dahilinde gerçekten gerekli bir sebeple açmıştı bunda sorun yok. Lakin bir gün beraber telefona bakarken fark hesabına bir bildirim geldi. Bir kadından mesaj bildirimi. İçeriğini tam okuyamadan kayboldu mesaj. Kim olduğunu sordum. Yakın bir arkadaşı var. O arkadaşının eşi dışında başka kadınlarla konuşmak için sevgilimin hesabını kullandığını söyledi. Yani arkadaşı eşi yakalamasın diye sevgilimin fark hesabını kullanıyor. Ses çıkarmadım o an keyfimiz bozulmasın diye de içim içimi yiyor. Ver bakayım kadınların tipine dedim bizi ilgilendirmez o arkadaşımın özeli dedi. Ben daha sonra kadınlara baktım profil fotolarından. Ne o yakın arkadaşının ne de sevgilimin hoşlanabileceği profildeki insanlar. Çoğunun da profil fotosunda çocuğu var. Yani içim içimi yiyor. Kaç kere dedim kapat o hesabı diye kapatmadı. Mesajları da kadınları da göstermiyor arkadaşımın özeli bizi ilgilendirmez diye. Ben de sormuyorum ısrar etmiyorum soğumasın aramız bozulmasın diye. Ne yapmalıyım yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?