sevgilimin fenomen olması..çıldırıcam

nissytown

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
247
114
18
Sinirden kıskançlıktan gebermek üzereyim. Erkek arkadaşımla 2 aydır birlikteyiz son birkaç haftadır sosyal medyada çok takılmaya başladı. Instagramda 20k falan takipçisi oldu. Hayırdır dedim yani,bi de yorumlara bakıyorum saçma sapan "seni çok seviyorum,harikasın" falan. Hayır böyle aşırı bi Kıvanç Tatlıtuğ'luk durumu da yok. Normal bi tip,uzun boy sadece. Ama sevimlidir yani esprili falan. Noluyo dedim normal bi şekilde çünkü merak. "Aşkım sen kızarsın diye ben söylemedim ama biz K.... ile beraber youtubeda kanal açtık,kısa videolar yüklüyoruz,baya tutuldu belki instagrama falan da taşırız" dedi. Aç dedim bi bakıyım videolara. Çünkü neden kızayım ki güzel bişeyse. Zaten tiyatrocu,çeksin videosunu. Erkek arkadaşım bu videolarda TRİPLİ KEZBAN KIZ ARKADAŞ rolünde. Bildiğiniz böyle yazıyo yani. Kadın kılığına girmemiş ama işte çok gıcık bi kızı oynuyo. Ne şimdi bunlar dedim,"öyle çekiyoruz ciddi bişey yok" falan dedi geçiştirdi. Hayır bana bunu söylese kızmam zaten ama baştan söylesin,böyle böyle oluyo falan desin. Şimdi videonun altındaki yorumlara bakıyorum "ay keşke gay olsanız,A.... çok güzel kız rolü yapıyosun,A....'in sevgilisi böyle midir acaba" saçma sapan yorumlar. Hayır belli bi yere gelemeyeceğini biliyorum yani bu olay burda kalır ama ne gerek var ki? Zaten uzun süre uğraşmaz üniversite öğrencisi ama bana biraz gereksiz geldi. "Nasıl istiyosan öyle yap ama kızlarla da fazla samimi olma" dedim. Ama içimde hala bişey var. Belki büyütülecek bişey değil ama aşırı kıskandım. Şimdi sen böyle videolar çekme desem,haksız mı olurum? Ama içim hiç rahat değil.

Ama 20bin kişinin izlemesi ne demek,yorumlar da hep kız. Böyle içimde bişeyler kaynıyo resmen sığamıyorum hiç bi yere düsünmekten.

siz istemiyorum deseniz de o videoları çekmeye devam edecek ama. boşuna kavga etmiş olacaksınız. umursamaz davranın, o düşünsün niye kıskanılmıyorum diye.

Sizin böyle birşey deme hakkınız yok bence.ilişkiniz bile daha 2 aylikmis. Ayrıca gençlikte insanin canı ne istiyorsa saçmada olsa yaşamalı. Kimse kimseye yular takmasın lütfen. Çok kızıyorum çiftlerin birbirine bu şekilde emirler yagdırıp, kendi istediği kalıba sokmaya çalışmasına.

Belki ünlü olur tiyatrocuymus zaten skeçte oynar takılma bence aranız iyiyse bunları dert etme

Ona bişey demedim henüz ama tavırlarımdan anlamıştır kıskandığımı.

Yeni moda ergen isleri.Twitter,instagram fenomenligi.Klise,birbirinin aynisi esarp takarak sesini incelteren kadin fuguru olma videolari ve bunu mizah sanan gencler,genclerimiz...Bir de bunlari acilislara,panellere cagiriyorlar ya engin kulturlerinden yararlanmak icin.Bizim yine ergen minik hanim kizlarimiz da ayy cok tatliiisinnn diye bunlari yuceltiyorlar.Offf darlandim.

Ayy sevgilimi gömmeseydiniz öyle
Yok allahtan öyle eşarp falan yok,olsa direkt söylerdim istemediğimi. Daha çok ilişkiler üzerine falan. Ama bende sevmiyorum işte gereksiz şeyler yani. Tiyatro istiyosan okulda zaten yapıyosun burdan ne kazanabilirsin ki boş iş..

Bende denk geldim bazı Videolarına, kendi halinde takılıyorlar işte. Kıskançlık yapacak birşey yokki. Kızlara cevap vermediği sürece problem yok bana göre.

Bende denk geldim bazı Videolarına, kendi halinde takılıyorlar işte. Kıskançlık yapacak birşey yokki. Kızlara cevap vermediği sürece problem yok bana göre.

"Teşekkür ederiz,beğenmenize sevindik,yeni videomuz şu tarihte" gibi cevap veriyorlar.Ama o 14-16 yaş grubu yok mu her videonun,instagramdaki her fotoğrafın altına "çok yakışıklısıııaaannn" yazanlar.. İkimizin olduğu fotoğraflara bile "bu kim,bu çirkin kim,sen keşke gay olsan x le çıksan"yazıyolar. O zaman deliriyorum ama bişey demiycem sanırım.

Yook.Sadece sevgilinle kisitlamadim :) Kizlara yurumenin,populer olmanin yeni yolu burdan geciyor ya ondan dedim.

ya çok merk ettim yaşlar kaç

kız takliti yapan erkeği kıskanmak büyük ironi kusura bakmayın :)
ayrıca artık bir şekilde internette herkese açık paylaşımlar yapan herkes benzer yorumları alıyor merak etmeyin, yoksa kendinizi bir anda sevgilinizin oynadığı rolün can bulmuş hali durumuna sokarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…