Şimdi sen böyle videolar çekme desem,haksız mı olurum?
Ama 20bin kişinin izlemesi ne demek,yorumlar da hep kız. Böyle içimde bişeyler kaynıyo resmen sığamıyorum hiç bi yere düsünmekten.evet. kesinlikle. kendi haline bırak. sen kıskandıkça kötü olursun çünkü.
Ahmetle karyaya özenmiş. Özentilik tam soğuma sebebi
Ama 20bin kişinin izlemesi ne demek,yorumlar da hep kız. Böyle içimde bişeyler kaynıyo resmen sığamıyorum hiç bi yere düsünmekten.
Sizin böyle birşey deme hakkınız yok bence.ilişkiniz bile daha 2 aylikmis. Ayrıca gençlikte insanin canı ne istiyorsa saçmada olsa yaşamalı. Kimse kimseye yular takmasın lütfen. Çok kızıyorum çiftlerin birbirine bu şekilde emirler yagdırıp, kendi istediği kalıba sokmaya çalışmasına.
E dedin ya biri kız oluyo diye. Ahmet işte.İçerikten pek bahsetmedim de özentilik değil onların videolarını bende izliyorum pek benzetemedim
Yeni moda ergen isleri.Twitter,instagram fenomenligi.Klise,birbirinin aynisi esarp takarak sesini incelteren kadin fuguru olma videolari ve bunu mizah sanan gencler,genclerimiz...Bir de bunlari acilislara,panellere cagiriyorlar ya engin kulturlerinden yararlanmak icin.Bizim yine ergen minik hanim kizlarimiz da ayy cok tatliiisinnn diye bunlari yuceltiyorlar.Offf darlandim.
Bende denk geldim bazı Videolarına, kendi halinde takılıyorlar işte. Kıskançlık yapacak birşey yokki. Kızlara cevap vermediği sürece problem yok bana göre.
Ayy sevgilimi gömmeseydiniz öyle
Yok allahtan öyle eşarp falan yok,olsa direkt söylerdim istemediğimi. Daha çok ilişkiler üzerine falan. Ama bende sevmiyorum işte gereksiz şeyler yani. Tiyatro istiyosan okulda zaten yapıyosun burdan ne kazanabilirsin ki boş iş..
ya çok merk ettim yaşlar kaç"Teşekkür ederiz,beğenmenize sevindik,yeni videomuz şu tarihte" gibi cevap veriyorlar.Ama o 14-16 yaş grubu yok mu her videonun,instagramdaki her fotoğrafın altına "çok yakışıklısıııaaannn" yazanlar.. İkimizin olduğu fotoğraflara bile "bu kim,bu çirkin kim,sen keşke gay olsan x le çıksan"yazıyolar. O zaman deliriyorum ama bişey demiycem sanırım.
ya çok merk ettim yaşlar kaç
Ben 18 sevgilim 19
iyide kendin demişsin işte 14-16 yaş civarı kızlar diye onlardan mı kıskanıyosun çocuk yaştaki kızlardanBen 18 sevgilim 19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?