sevgilimin fenomen olması..çıldırıcam

iyide kendin demişsin işte 14-16 yaş civarı kızlar diye onlardan mı kıskanıyosun çocuk yaştaki kızlardan

Ya artık cidden öyle değil,instagramda dmlerine baktım sevgilimin kızlar nasıl yazmışlar "aşkım,bebeğim,hayatım"... Bilmiyorum aslında ciddiye de almazdım yani belki gülüp geçebilirdim ama hönk diye bi anda çıkınca karşıma bi anda olan biten her şeyi araştırdım. Üzüldüm yani bilmiyorum.

Her olaya tepki veren biriyseniz söylemeye çekinmiştir. Ne varsa sosyal medyada var. İş kapısı bile açılır, tanınmanın neresi kötü üstelik tiyatro oyuncusuyken??

Her olaya tepki veren biriyseniz söylemeye çekinmiştir. Ne varsa sosyal medyada var. İş kapısı bile açılır, tanınmanın neresi kötü üstelik tiyatro oyuncusuyken??

Daha önce de küçük bi tiyatro oyununda oynamıştı orda kızlar numarasını istemişler. O zaman sinirlenmiştim bu kıskançlık konusunda başka da belli etmedim. Ya sevgilim aşırı yakışıklı değil,eli yüzü düzgün ama enerjisi çok çok yüksek yani bi coşku,neşe verir ortamlara. Tedirginim yani.

Ya artık cidden öyle değil,instagramda dmlerine baktım sevgilimin kızlar nasıl yazmışlar "aşkım,bebeğim,hayatım"... Bilmiyorum aslında ciddiye de almazdım yani belki gülüp geçebilirdim ama hönk diye bi anda çıkınca karşıma bi anda olan biten her şeyi araştırdım. Üzüldüm yani bilmiyorum.
iyide çok öyle tipler hangisiyle başedeceksin e onu bunaltcan yapmayacağı varsada yapcak

Pardon da 2 aylık bir ilişkide adam sana sen kim oluyorsun demez mi?
Kaldı ki yasaklar daha merak uyandırır.
Sen ona yapma dedikçe o inadına yapar.

Pardon da 2 aylık bir ilişkide adam sana sen kim oluyorsun demez mi?
Kaldı ki yasaklar daha merak uyandırır.
Sen ona yapma dedikçe o inadına yapar.

Tabiki de "sen kim oluyorsun?" demez. Ben de zaten onun bu işi yapmasına değil,kararını kaçırmasına karşıyım.

Tabiki de "sen kim oluyorsun?" demez. Ben de zaten onun bu işi yapmasına değil,kararını kaçırmasına karşıyım.

Tamam o zaman yarın inst. hesabını kapat de bakalım sana ne cevap verecek.
Sadece deneme amaçlı ;)
Bu arada o söz mecazi anlamda kullanıldı orada.

Altı üstü 2 aydır birliktesin nolacak ki karşındaki ünv öğrencisi dilediği gibi eğlenecek senin için değişmez

Adamın yapacağı varsa 20K takipçiyle değil 15 takipçiyle de yapar merak etme. Kıskanmana gerek yok, kıskanırım diyorsan da çaktırma.

Senin şu durumda çok özgüvenli durman lazim. Demedi deme;-) Hatta azıcık narsist bile olabilirsin;-);-) Senin özgüvenin yüksek olsa bile kiskandigin anda ozguvensiz gorunursun

Herkes kendini mutlu göstermeye çalışıyor, mutlu olmaya çalışmıyor. Bu yorumum sevgilin için değil aslında hepimizin vardır böyle takipçi kovalayan arkadaşları. Gerçekten mükemmel olan kendini kanıtlamaya çalışmaz bence.

Sevgiline gelecek olursam bence insanalarin ilgisi onun hoşuna gidiyor. Gerçekten eğlenmek icin yapsa youtubeda yorumu kapatır, instada hesabını gizler. Popi olma yarışlarindan gına geldi artık

Herkes kendini mutlu göstermeye çalışıyor, mutlu olmaya çalışmıyor. Bu yorumum sevgilin için değil aslında hepimizin vardır böyle takipçi kovalayan arkadaşları. Gerçekten mükemmel olan kendini kanıtlamaya çalışmaz bence.

Sevgiline gelecek olursam bence insanalarin ilgisi onun hoşuna gidiyor. Gerçekten eğlenmek icin yapsa youtubeda yorumu kapatır, instada hesabını gizler. Popi olma yarışlarindan gına geldi artık

Doğru söylüyosunuz benim de çok öyle arkadaşlarım ama sevgilimin oyunculuk yeteneği yüksek. Bir şekilde de kendini kanıtlamaya çalışıyor,belki yolumu oyunculukta çizerim diyor. Ben istemiyorum yapmasını ama hayallerim dediği için bir şey de diyemedim. O instagram hesabını kapattırmadan içim rahat etmeyecek. Doğru zamanı bekliyorum. :KK14:

Kimmis kiz sevgilin :KK51:

Yorumlara takılma sen eglenmene bak ne güzel esprili birini bulmussun. Yorum yapanların %95 herkese askim bocegim diyn kizlar hatta ergenler ciddiye alip sinirini bozmaya değmez :KK4:

Sinirden kıskançlıktan gebermek üzereyim. Erkek arkadaşımla 2 aydır birlikteyiz son birkaç haftadır sosyal medyada çok takılmaya başladı. Instagramda 20k falan takipçisi oldu. Hayırdır dedim yani,bi de yorumlara bakıyorum saçma sapan "seni çok seviyorum,harikasın" falan. Hayır böyle aşırı bi Kıvanç Tatlıtuğ'luk durumu da yok. Normal bi tip,uzun boy sadece. Ama sevimlidir yani esprili falan. Noluyo dedim normal bi şekilde çünkü merak. "Aşkım sen kızarsın diye ben söylemedim ama biz K.... ile beraber youtubeda kanal açtık,kısa videolar yüklüyoruz,baya tutuldu belki instagrama falan da taşırız" dedi. Aç dedim bi bakıyım videolara. Çünkü neden kızayım ki güzel bişeyse. Zaten tiyatrocu,çeksin videosunu. Erkek arkadaşım bu videolarda TRİPLİ KEZBAN KIZ ARKADAŞ rolünde. Bildiğiniz böyle yazıyo yani. Kadın kılığına girmemiş ama işte çok gıcık bi kızı oynuyo. Ne şimdi bunlar dedim,"öyle çekiyoruz ciddi bişey yok" falan dedi geçiştirdi. Hayır bana bunu söylese kızmam zaten ama baştan söylesin,böyle böyle oluyo falan desin. Şimdi videonun altındaki yorumlara bakıyorum "ay keşke gay olsanız,A.... çok güzel kız rolü yapıyosun,A....'in sevgilisi böyle midir acaba" saçma sapan yorumlar. Hayır belli bi yere gelemeyeceğini biliyorum yani bu olay burda kalır ama ne gerek var ki? Zaten uzun süre uğraşmaz üniversite öğrencisi ama bana biraz gereksiz geldi. "Nasıl istiyosan öyle yap ama kızlarla da fazla samimi olma" dedim. Ama içimde hala bişey var. Belki büyütülecek bişey değil ama aşırı kıskandım. Şimdi sen böyle videolar çekme desem,haksız mı olurum? Ama içim hiç rahat değil.

yazdım yazdım çıkmadı senin adam google da.

Back
X