- 6 Ağustos 2016
- 582
- 501
- 53
Bi erkek arkadaşım var o Şırnak’ta polis ben Batı’da görev yapıyorum sürekli cinsellikten konuşmak istiyor yok fiziğini görmek istiyorum yok aramızda sınır olmasın kasan bi sevgili istemiyorum sürekli aramızda tartışma çıkıyor bu konu yüzünden bu konulardan konuşmak istemiyorum dedikçe çocuk gibisin triplisin diyor fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum dermi İnsan sevdiği kadına ya bu adam la nasıl evlilik düşüncem
Fizigim iyi de kimyam kötü deseydin.:)fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum dermi İnsan sevdiği kadına ya bu adam la nasıl
Sonuç odaklı bir erkek, kadının duygularını önemsemez. Kişiliğide gelişmemiş gibi. Evlenme bu zatla!Bi erkek arkadaşım var o Şırnak’ta polis ben Batı’da görev yapıyorum sürekli cinsellikten konuşmak istiyor yok fiziğini görmek istiyorum yok aramızda sınır olmasın kasan bi sevgili istemiyorum sürekli aramızda tartışma çıkıyor bu konu yüzünden bu konulardan konuşmak istemiyorum dedikçe çocuk gibisin triplisin diyor fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum dermi İnsan sevdiği kadına ya bu adam la nasıl evlilik düşüncem
Gercekten evlilik dusunen bir erkek ciddi oldugu bir kizdan boyle bir sey talep etmez.Bi erkek arkadaşım var o Şırnak’ta polis ben Batı’da görev yapıyorum sürekli cinsellikten konuşmak istiyor yok fiziğini görmek istiyorum yok aramızda sınır olmasın kasan bi sevgili istemiyorum sürekli aramızda tartışma çıkıyor bu konu yüzünden bu konulardan konuşmak istemiyorum dedikçe çocuk gibisin triplisin diyor fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum dermi İnsan sevdiği kadına ya bu adam la nasıl evlilik düşüncem
Ivettt aynı ben valla. Diline vurana gıcık oluyorumYuz yuze görüşmediniz sanırım
Ben kaçardım böyle bi durumda bunları uygulayandan degıl dile dökenden hoşlanmıyorum nedense
Fotoğraf istiyor zaten herhalini görmek istiyorum diyor Cinsellik konuşulur tamam ama daha yeni bi ilişki
Fizigini ilmek ilmek etme fantezisi ilk kez duydum
Bu adan sirnakta dağa taşa atliyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?