Sevgilimin garip sözleri

Sevgiliniz abaza ergenler gibi davranıyor. Siz aralık kapı bıraksanız fotograf vs. Isteyecek. Bence mesafenizi koruyun. Uyarın onu. Düzelmezse de ayrılın.

Fotoğraf istiyor zaten herhalini görmek istiyorum diyor Cinsellik konuşulur tamam ama daha yeni bi ilişki

Bunları konuşmak için erken ama ettiği cümleler soğuttu beni bana sadık olduğuna inanmıyorum

Sonuç odaklı bir erkek, kadının duygularını önemsemez. Kişiliğide gelişmemiş gibi. Evlenme bu zatla!

Gercekten evlilik dusunen bir erkek ciddi oldugu bir kizdan boyle bir sey talep etmez.

Hahahah gece gece sesli güldüm çok pardon :) ilmek ilmek :)

Fotoğraf istiyor zaten herhalini görmek istiyorum diyor Cinsellik konuşulur tamam ama daha yeni bi ilişki

ya yanlış anlamayın ama cinsellik konuşmak için erken diyorsunuz önceki konunuza baktım BANA NEDEN HALA EVLENME TEKLİF ETMEDİ diyorsunuz. Evlilik için geç cinsellik için erken :!#!₺+!₺(₺!#

Bazı arkadaşlar sapık demiş.bence adam sevdiği için bu tarz konuşmak istiyor.kimse sevmediği kişiyle böyle konuşmaz.hele ki uzaktaysa normal bence,sonuçta askerlik arkadaşı değil sevdiği kadın.

Kendimden örnek vereyim,biz 11yillik evliyiz.eşim sevgiliyken,nisanliyken cinsellikten çok konuşurdu.bazen bu konu yüzünden çok tartisirdik.üzerinden yıllar geçti hala beni cok seviyor.yani her cinsellikten konuşan adam güvenilmez değildir.

Uzun sureli bir iliski ise yanyanayken tutkulu zamanlariniz olduysa uzaktayken bu sekilde konuşması normal bence.
Ama tabi bu siralar hic gorusmedigi insanlara sevgilim diyenlerde var o sekilde net uzerinden vs tanıştıysan hic gorusmediyseniz sapik buyuk ihtimal

1 defa 1 dugunde gormus okudum simdi.
1 defa gormeyle zaten sevgilim var demeyin adami tanimamissiniz bile daha.
Yasiniz kac ?
Ben lisedeyken dgm ler vardi okulum tam yaninda hergun önünden gecrken nöbetçi bir polisle florte basladik bir iki bulustuk iki uc opustuk ben sıkıldım dedim bir daha gorusmedik.adini bile unuttumda hic sevgililerim arasinda saymam dahi.
Once taniyin lutfen gorusun gorun konusun mimiklerle ifadelerle insan taninir mesajlarla degil

Adam sapık bildiğin. Bunu açık açık şöyle bak küfür basıp kapatır muhtemelen. Sevgi yok aşk yokken böyle konuşmaya utanmayan çekinmeyen adam iyi niyetli değildir. Resim asla atmayın intihar edenler bile var bunun için.

Benimki de askerde. Biz sevgilimle konuşmuyoruz mesajla cinsellik ama üşendiğimizden oo fantazi yapacan falan uzun iş

Aklıma Ali Şen 'in repliği geldiği.
Yanıyoom Emine Yanııyoooommmmmm. Beni 7 kere yıkayın , sonra bir deliğe tıkayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…