Sevgilimin garip sözleri

yani kurduğu cümle biraz tuhaf olunca, insanlarda "abaza" görüntüsü oluşturdu bence. Biraz bana da öyle geldi ne yalan söyliyim ama katılıyorum diğer söylediklerinize.

Zevk meselesi işte.
Başka şeyler de söyleyebilir adam. Uymuyorsa ayrılırsın. Ama adama sapık, nasıl bunları söyleyebilir, aklı uckurunda falan da olmuyor.
Yahu bir yerde de ihtiyaç.
Bu kadar öcü olması garip geliyor bana da.
He tabi konu da durum farklı.
1 kere dugunde görmüş, olmaz öyle :)

libido yüksek bir adam.
ama bence kötü olan sen istemediğin halde bunları konuşmaya çalışması..bende sevmem bu tür sözleri açıkçası.malmıyız yani.hoşlanmıyorsan bu tür şeylerden bunun normali anormali yok.karakterinden taviz vermemelisin.Mühim bir konu bu

İlişkiniz ne kadar süredir devam ediyor. İlk başlarından beri böyle konusuyorsa problem ama aradan 3-4 ay geçti ve iş ciddiye gidiyorsa bu tarz şeyler tabi ki konuşulacak. Kimse ayni evde kardeş kardeş durmak için evlenmiyor nihayetinde.
Sen sevgilisisin cinselliği senle konuşmayıp başkasıyla mı konuşmasını tercih ederdin

Erkeklerin çoğu, hatta büyük büyük bir kısmı cinsellikle alakalı şeyler konuşmaktan çok hoşlanır. Aksini düşünen olduğunu sanmıyorum. Karşıdaki izin verdiği takdirde her erkek dökülür diye tahmin ediyorum. Sana yanlış ve doğru gelmiyorsa kendinden taviz vermeden noktayı koyup bitirmelisin.

Aklı fikri cinsellikte olan bir sevgilim olmuştu. Uzak mesafe ilişkisiydi ve Aynen bu şekilde mesajda telefonda aklı hep bunlardaydı. Ama saflığımdan idare edilebilir olduğunu düşünmüştüm. DefAlarca kızdım, bağırdım, ayrıldım ama ağlayıp sızlayıp beni ikna edip, özürler dilerdi her defasında. Sonunda da adam olmazın teki olduğunu anlamıştım. Düşüncesi Evlilik falan da değilmiş.Size tavsiyem duygularınıza yenilmeyin ve kesin net bir şekilde ayrılın; ağlasa sızlasa da dönmeyin. Onun isteklerini yerine getirmemiş olsanız bile sonrasında neden öyle bi sapığı idare ettim diye kendinize uzun zaman kızacaksınız. Yol yakınken size saygı duyan biri için hayatınızdan yer açın!

İyi de sadece 1 kez gördüğünüz bir adama sevgilim demeniz tuhaf değil mi?
O sizi sevgili olarak değil sadece cinsel isteklerini gidermek istediği bir obje olarak görüyor belli ki.

Bu patlamaları hep zamanında böyle şeylerin öcü olarak gösterilmesi olarak görüyorum zaten. Sonuç: Erkeklerde kadına kıza sarkma, kadınlarda vajinismus.

Msjda hep bu tür konular konuşmak istiyor bıktım gerçekten sevgisine inancım bitti
Ayrılın kesin ve net. Ne sevgisi. Size sadık kalmaz zaten bir dönsün de.. Şimdi bile fırsat bulunca değerlendiriyordur. Abaza demek ki..

Bunlari soylemesine neden izin veriyirsun ki? Seni sen oldugun icin sevmiyor, adam o kadar abaza ki onune kim ciksa beraber olacak. Sadece cinsellik dusunuyor.

mehh çok abaza, bunu sana söyleyen herkese söylüyordur
kadınsızlık başına vurmuş sana karşı özel bir hissiyatı yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…