yani kurduğu cümle biraz tuhaf olunca, insanlarda "abaza" görüntüsü oluşturdu bence. Biraz bana da öyle geldi ne yalan söyliyim ama katılıyorum diğer söylediklerinize.
O tabire mi bu yoruma mı güleyim şaşırdımFizigini ilmek ilmek etme fantezisi ilk kez duydum
Bu adan sirnakta dağa taşa atliyodur
Eger cumle bu sekilde ise vucudunun her ayrintisini bilmek istiyorum demek istemis bencefiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum
Nerden buldun bunu karaktersızın önde gıdenı.Ben de hiç sanmıyorum aklı fikri başka şeyde
Bana bunu söyluyecek var ya ....bırak bunu senı şey yapmak istıyo sevdıgı yok anlamıyormusun.Adam degıl buMsjda hep bu tür konular konuşmak istiyor bıktım gerçekten sevgisine inancım bitti
üfff benimde vallafiziğini ilmek ilmek etmek ne ya
adam ne fantaziden anlıyor, ne dirty talking yapmayı becerebiliyor, gözümde nuri alço bile değil basbaya tecavüzcü coşkun canlandı
Bu patlamaları hep zamanında böyle şeylerin öcü olarak gösterilmesi olarak görüyorum zaten. Sonuç: Erkeklerde kadına kıza sarkma, kadınlarda vajinismus.Zevk meselesi işte.
Başka şeyler de söyleyebilir adam. Uymuyorsa ayrılırsın. Ama adama sapık, nasıl bunları söyleyebilir, aklı uckurunda falan da olmuyor.
Yahu bir yerde de ihtiyaç.
Bu kadar öcü olması garip geliyor bana da.
He tabi konu da durum farklı.
1 kere dugunde görmüş, olmaz öyle :)
Ayrılın kesin ve net. Ne sevgisi. Size sadık kalmaz zaten bir dönsün de.. Şimdi bile fırsat bulunca değerlendiriyordur. Abaza demek ki..Msjda hep bu tür konular konuşmak istiyor bıktım gerçekten sevgisine inancım bitti
Lime limedir o, ilmek ilmek olsa duramazsın.fiziğini ilmek ilmek etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?