Sevgilimin garip sözleri

Daha yüzünü bir kez görmüş.Bu soyledikleri hiç normal değil.Bu adam net sapık.Sakın resim filan yollama.Bunun napacağı belli olmaz.İlişkini de bitir bence direk kurtar kendini.

İkili ilişkiler bir noktada ihtiyaca göre şekilleniyor. Sahiplenilmek isteyen, kıskanılmak isteyen, maddiyata göre insan seçen, cinsellik isteyen vs. Kimin nerde eksiği varsa ya da nasıl desem egosunu nasıl tatmin etmek istiyorsa oraya yöneliyor. Demekki sizin erkek arkadaşınızın cinsel bir açlığı var sürekli konuyu oraya getiyor. Size uymuyorsa rahatsızlık veriyorsa bu durum ayrılın.

Iki tarafta istese ok de tek tarafli sapik gibi oluyo tabii :) insan sevdigiyle konusabilir cinsel icerikli bunda birsey yok birbirini seven isteyen iki insan sevismekte ister..ama tek tarafliysa tacize girer... ayril bence bu sapiktan madem..tarzida cok kroca :)

İlmek ilmek deyiminin ne mana olduğunu anlayamadim. Adam sevgilisini arzuluyor. Bence sıkıntı yok.
Foto atma bu net.
Ben de esimle askerdeyken çok konuşurdum o tarz şeyler, çokta hoşuma giderdi açıkçası beni ozluyor diye.

Fizigini gormek istiyorum derken? Siz birbirinizi gormediniz mi?
Yoksa sevgilin seni ciplak mi görmek istiyor?
Anlamadim.

Bide fizigini gormek istiyorum ne yaaa :) surani gormek istiyorum burani gormek istiyorum dese eyvallahta, bu adam cok dusunduruyo bizi bu sekilde olmazki :)

Tabi şimdi der çoçuk musun ben seni ilmek milmek istiyorum (gerçi ne istediğinide anlamış değilim o ayrı bir konu da) sonrada işte Yok efendim sen o.... sun ben temiz birini istiyorum derler... en sevdiklerim

Yanıyor adam yanıyor

Hoşuna gidiyorsa konuşursun gitmiyorsa net uyarırsın. Devam ediyorsa da belli sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…