Sevgilimin gaz sorunu

Corona var görüşmeyin demeye geldim .

bademcik taşı olabilir mi
gaz gibi kötü kokar tedavisi basittir

Şimdi direk kokuyorsun falan da denilmez üzülebilir . Belki geçici bir şeydir sonra pişman olma da

gunumuzde hic bir cileyi cekmeye gerek yok, gitsin doktora tedavi yontemlerini ogrensin,

tabi artik cok cesaret edemeyecegi bir tedavi onerilirse (bunun icin ameliyat olmaz da hadi oyle bir sey dense mesela) o zaman saygi duyulur, sonucta artisi eksisi ile degerlendirmek lazim. Ama hic doktora gitmeden neden cile cekesiniz ki, hem o hem siz, hem o kisi ile muhatap olan baska kisiler. Gereksiz yani.

Bence konusun, alinganlik yapacaksa da yapacak, bu sekilde devam etmektense ayrilmaniz daha iyi olur.

Söylersin.. Düzelmesi için çaba gösterirde ne ala.. Zaten 2 ay olmuş. İsteğinde bitmiş uzatmanın anlamı yok hiç..

Sanırım sindirim problemi var yada yemeği çok hızlı yiyor . Öncelikle çok hoş bir durum degil tabiki ama ilerde dişlerindede problem yaratabilir oda extrası olucak ...

hiç çekmeyin bence. Ağız kokusu olsa tamam fark etmiyor diyeceğim ama adam sürekli konuşurken gaz çıkarıyormuş gayet farkında ve rahatsız olması lazım.

Ben okurken soğudum yani 2 ay iyi dayanmışsınız bence.

diş fırçalama alışkanlığı nasıl acaba ?
bir de ne tip besleniyor ? bazı besinler sebep oluyordur belki.
her türlü doktora gitmesi şart. biliyorum sevimsiz bir konu ama bunu dile getirmeniz gerek uygun bir dille diye düşünüyorum.

Bence hastalığı araştır ve onun başka bir belirtisini söyleyerekten konuş ne ayrılığa gerek var ne kalp kırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…