Sevgilimin geçmiş takıntısı :(

Sakin ama sakin iyi duşun, ben evlendim hala cekiyorum yalansız her gün kavga ediyoruz daha beter bir hal almaya basladi. İyi duşun iki senedir geçmediyse hic geçmeyecek. Daha beter olacak hatta

2 yıldır yeterince anlatmışsın bir dahaki soruşunda kesin ve sert dille son olduğunu belirt. Alttan alma. Bu ne yahu kabul etmicekse de söylesin edecekse de önüne çıkarıp durmasın

Kesinlikle sert bidille söyle ve evlenmek istediğine emin misin diye de bi sor.
Takıntılı belliki hayat böyle insanlarla geçmiyo malesef

restini cek bakalım eger hala devam ederse ayrıl ömrünü ziyan etme o takıntılı manyak için hayatta unutmaz söyleyemese de baska türlü saldırır madem kabul edemio hiç ilerletmicekti ilişkiyi önce restini cek sert bi şekilde sonra hala devam ederse söz verip de ayrıl

2 yıldır yeterince anlatmışsın bir dahaki soruşunda kesin ve sert dille son olduğunu belirt. Alttan alma. Bu ne yahu kabul etmicekse de söylesin edecekse de önüne çıkarıp durmasın

Kesinlikle sert bidille söyle ve evlenmek istediğine emin misin diye de bi sor.
Takıntılı belliki hayat böyle insanlarla geçmiyo malesef

Ben restimi cektim bu sekilde olmaz erteleyelim nisan olayini dedim biseylerden emin olmadan yuzuk takip cikarmak istemiyorum dedim bi sure gozlemliycem bakalim ne olacak

Bence bu durumun üstesinden sen tek başına gelemezsin. Bence beraber terapiye gidin. Olayın seninle ilgisi yok. Anlatman ya da tavır yapman da fayda sağlamaz. Düşünce sistemine müdahale etmek lazım.

Bence bu durumun üstesinden sen tek başına gelemezsin. Bence beraber terapiye gidin. Olayın seninle ilgisi yok. Anlatman ya da tavır yapman da fayda sağlamaz. Düşünce sistemine müdahale etmek lazım.
Evet oda boyle bisey sunmustu bana bunu bile dusunuyorum demisti o da memnun degil halinden yanlis yaptiginin farkinda bi yanim kiziyo bi yanim anlamaya calisiyo onu teşekkürler tavsiyen icin

Bu boyle devam eder. Benzeri basimdan gecti. Benim gecmiste yaptigim bir hata yok ama takintili insan herzaman takiyor ve ilk firsatta sizi bildikleriyle yargiliyor. Ben dayanamadim ayrildim. Sonradan pisman oldu, degisir sandim ve geri basa sardik. En sonunda ayrildim ve bir daha yalvardigi halde tekrar denemeyi dusunmedim. Asamiyorduk cunku bu durumu

sen yaşadıklarını yaşadığın kişiye karşı ne hissettin? şimdiki sevgiline karşı ne hissediyorsun?
o geçmişte yaşadığın kişinin ve yaşadığın birlikteliğin senin içinönemi var mı? o zaman ne kadarönemi vardı şimdi ne kadar önemi var..
bunları onun içini rahatlatacak şek,lde anlat ona o zaman bak göre sorun yavaşça çözülecek
en değerli o ve onunla yaşadıkların buna onu ikna etmen lazım

Sürekli aynı soruları soran kişi derinlerine inince ne yapacam ben bu kadini seviyorum diyemeyen kişidir. .
Birşey söyleyim mi tepkini göster "eğer bana bir daha hu şekilde bir soru yaklaşımında bulursan eğer yüzüğe falan gerekn yok evlenmeden sogumama yeterli olacaksın" de...
O zaman gerçekten duygu ve düşüncelerini ortaya çıkardığı ölçüde onları da dene. ..hatta arada yok canım bu Nişan mişan ben erteliyorum kafamda sen hazir degilsin gibi de davran ve belirt. .seni kendisiyle nisanlamaya can atan biri olarak kafasında kurdu sanırım. .olursa hayırlı olmasada hayırlısı tavrından ol...
Sanki kendileri hiç bir halt yaşamadı. ..ne gelirse Allah dan geliyor işte yani irdelemeye gerek yok. .bu bilinçte olması lazım insanin

HA birde hayatımızı 10 dk da anlatma pratikligine sahip olduğumuz özelliğimiz den de kurtulalım. .sırlarımızi kendimiz daha iyi taşıriz. ..ben yapmıyorum artık kapali kutu gibiyim

Ayrıl gitsin ömür boyu onu mu çekeceksin adı üstünde geçmiş deşip kurcalamasına gerek yok kendini ezdirme zamanında yaşanmış ve bitmiş yine sen bilirsin ama ileri de daha büyük sorunlar çıkar benden söylemesi hakkında hayırlısı olsun canım

bence başınızdan geçen eski nişanlı sevgili gibi bir durumun evliliğe giden bir ilişkide en ince detayına kadar anlatılmasına karşıyım. siz her sorusuna cevap verdiğinizde kendinde sorgulama hakkını görecektir. bu da içinden çıkılmaz bir hal alır. çok hassas bir durum olduğu için kesin ve sert bir dille bir kez yapılan açıklama yeterli olmuyorsa kendinizi ileride daha çok üzersiniz. ya tamam ya da sorgulamadan ve geriye bakmadan devam etmeyi önermelisiniz.mutluluklar dilerim

Gecmiste ne yasanmissa gecmiste kalmistir sorup durma sebebi bence akil oyunu gibi birsey yani yalan soylediginiz bi yer varsa defalarca sora sora onu yakalamak olabilir sadece bi ihtimal
Evlensende değişmez.
Hayatın boyunca senin geçmişinle yaşayıp hatta seni yargılıyacatır.
Çünkü karekteri böyle gibi..
Eşi 2. evliliği yaptığı halde konusunu bile yapmayan erkekler var.
Hayatın boyunca geçmişinle yaşayan bi erkeği nereye kadar çekiceksin? düşün bakalım!

başta herşeyini sorup öğrendiyse hala ne demeye sürekli geçmişini irdeliyor..son kez anlat ve konuyu tamamen kapatmasını söyle.aradan 2 sene geçtikten sonra hala geçmişinle ilgili sorular soruyor olması çok rahatsız edici..bu böyle olursa evlenince de devam eder..buna bir son vermeliii..

geçmişinde sevgilinin kafasına takılan bir şey mi var eğer öyle olduğunu düşünüyorsan kafana ne takılıyorsa son kez herseyı sor de dosdoğru anlat ben buyum de kalırsa kalır giderse gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…