Bende bundan korkuyorumSakin ama sakin iyi duşun, ben evlendim hala cekiyorum yalansız her gün kavga ediyoruz daha beter bir hal almaya basladi. İyi duşun iki senedir geçmediyse hic geçmeyecek. Daha beter olacak hatta
restini cek bakalım eger hala devam ederse ayrıl ömrünü ziyan etme o takıntılı manyak için hayatta unutmaz söyleyemese de baska türlü saldırır madem kabul edemio hiç ilerletmicekti ilişkiyi önce restini cek sert bi şekilde sonra hala devam ederse söz verip de ayrıl
2 yıldır yeterince anlatmışsın bir dahaki soruşunda kesin ve sert dille son olduğunu belirt. Alttan alma. Bu ne yahu kabul etmicekse de söylesin edecekse de önüne çıkarıp durmasın
Kesinlikle sert bidille söyle ve evlenmek istediğine emin misin diye de bi sor.
Takıntılı belliki hayat böyle insanlarla geçmiyo malesef
Ben restimi cektim bu sekilde olmaz erteleyelim nisan olayini dedim biseylerden emin olmadan yuzuk takip cikarmak istemiyorum dedim bi sure gozlemliycem bakalim ne olacakrestini cek bakalım eger hala devam ederse ayrıl ömrünü ziyan etme o takıntılı manyak için hayatta unutmaz söyleyemese de baska türlü saldırır madem kabul edemio hiç ilerletmicekti ilişkiyi önce restini cek sert bi şekilde sonra hala devam ederse söz verip de ayrıl
Evet oda boyle bisey sunmustu bana bunu bile dusunuyorum demisti o da memnun degil halinden yanlis yaptiginin farkinda bi yanim kiziyo bi yanim anlamaya calisiyo onu teşekkürler tavsiyen icinBence bu durumun üstesinden sen tek başına gelemezsin. Bence beraber terapiye gidin. Olayın seninle ilgisi yok. Anlatman ya da tavır yapman da fayda sağlamaz. Düşünce sistemine müdahale etmek lazım.
Evlensende değişmez.Gecmiste ne yasanmissa gecmiste kalmistir sorup durma sebebi bence akil oyunu gibi birsey yani yalan soylediginiz bi yer varsa defalarca sora sora onu yakalamak olabilir sadece bi ihtimal
Mrb kizlar 2 senelik bir iliskim var ve nisanlanmayi dusunuyoruz fakat soyle bi sıkıntım var sevgilim 2 senedir surekli gecmisle ilgili sorular soruyor bastan herseyi anlatmama ragmen tekrar tekrar ayni seyleri soruyor en ince detayina kadar ben ha duzeldi duzelicek diye bekledim ve cok bunaliyorum artik normal mi sizce yuzuk asamasina gelmisken hala gecmis yuzunden aramizin bozulmasi evlendikten sonrada boylemi olucak hayir diyor ama bilmiyorum ayrica cok da kiskanç seviyorum ama mantigima yatmiyo bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?