Sevgilimin geçmiş takıntısı :(

Nilsee_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
23
12
3
33
Mrb kizlar 2 senelik bir iliskim var ve nisanlanmayi dusunuyoruz fakat soyle bi sıkıntım var sevgilim 2 senedir surekli gecmisle ilgili sorular soruyor bastan herseyi anlatmama ragmen tekrar tekrar ayni seyleri soruyor en ince detayina kadar ben ha duzeldi duzelicek diye bekledim ve cok bunaliyorum artik normal mi sizce yuzuk asamasina gelmisken hala gecmis yuzunden aramizin bozulmasi evlendikten sonrada boylemi olucak hayir diyor ama bilmiyorum ayrica cok da kiskanç seviyorum ama mantigima yatmiyo bunlar

Geçmişinle alakalı rahatsız olduğu birşey mi var peki 2 senedir aşılamayan ?

Sorduğu Konulara bağlı. İlk başta bende herşeyimi Sevgilim sormadan açık ettim. Artık doğru bir davranış mı değil mi bilemem ama kendi yapım öyle. Hiç birşeyin engel olarak kalıp durmasını sevmem. Anlayış ile karşılanıp ilerlemek daha mantıklı benim gözümde. Ha Sevgilim de geçmişinden bir kaç şeyler anlattı tabi.

Arada bir unutur ve tekrar sorar, yada anlatılan şeylerin detayını bilmek ister, fakat sorma nedenine de bağlı. Öbür yandan hani sonuçta ilgisizliğin yeri olmadan paylaşılır hayat.
Soru sorduğu zamanlar bende karşılık veririm ''hani neden bilmek istedim?'' veya ''Durduk yere nereden çıktı bu şimdi?'' diye, o vakit aldığım yanıtlar ya neden başıma öyle işlerin geldiği veya geçmişi kapayıp onunla ilerisine bakıyor muyum acaba düşüncesine kapılma hissi gibime gelir.

Bazen de erkekler hangi konunun açılıp açılmayacağını karar kılamazlar, kadınlar kadar hassasiyetliği beceremezler diye düşünüyorum.

Sonuçta bir Hayat paylaşması var, ilerisi beraberliğe deyinen bir Aile kurma sebebi olduğunda ''emin olma'' durumuna gelebilirler diye düşünüyorum.

Aynı sorunu yaşadığımdan biliyorum anlattıkça geçmiyor daha da derine iniyorlar o yüzden geçmişine bakmaması gerektiğini yoksa önününü göremeyeceğini söylemelisin sadece çok kafaya taktığı şeylerı açıklayın yeter

Geçmişinle alakalı rahatsız olduğu birşey mi var peki 2 senedir aşılamayan ?
Evet daha once bi nisan gecti basimdan ve onunla bi birliktelik yasamistim her ne kadar pisman olsamda durust olmak en guzeli dedim fakat sadece o sahisi degil tum gecmisimi en ince ayrintisina kadar sorguluyo bu da bebi cok rahatsiz ediyo artik herkesin bi gecmisi var sonucta

Gecmiste ne yasanmissa gecmiste kalmistir sorup durma sebebi bence akil oyunu gibi birsey yani yalan soylediginiz bi yer varsa defalarca sora sora onu yakalamak olabilir sadece bi ihtimal

Hic sorma yıldım vallahi soyluyorum o an kabul ediyo ama sonra ufacik biseyden aklina geliyo ve gecmiste takilip kaliyo ayni sorulari cevapladigim halde bidaha bidaha soruyo

Kıskançlıktandır o zaman ya gerçekten sevdiğine inanıyorsan başka bir sebebi yoktur bence ama bu konu hep başınızı ağrıtır kafasındaki sorulardan kurtulması lazım

Hic sorma yıldım vallahi soyluyorum o an kabul ediyo ama sonra ufacik biseyden aklina geliyo ve gecmiste takilip kaliyo ayni sorulari cevapladigim halde bidaha bidaha soruyo
Oo 2 sene çektim ben sonra bıraktı güvensizlik değil aslında bu bu tarz düşüncesi olan erkeklerde sadece beyinlerinde problem var kötü hissetselerde soracaklar yoksa daha beter oluyor tek çözümü önemli yerleri anlatmak ve onu dinlemek

Haklisiniz bu ikimizede zarar veriyo ben ne kadar icini rahaatlatmaya calisirsam o kadar abartiyo tahammul edemedigim zamanda aliniyo durust olmakmi suc keske anlatmasaydim diye aklimdan gecirmiyo degilim benden emin gecmise dair icimde hicbisey olmadigindan ve onunla bi gelecek kurmak istedigimden ama bilmiyorum kafam karisti iyice

Kıskançlıktandır o zaman ya gerçekten sevdiğine inanıyorsan başka bir sebebi yoktur bence ama bu konu hep başınızı ağrıtır kafasındaki sorulardan kurtulması lazım
Bende bundan korkuyorum evlendikten sonrada bu tip konular acilirsa ben tahammul edemem

Evet o da oyle soyluyor icimde tutarsaam daha kotu oluyorum diye ama benim maantigim almiyo cevabini bildigi sorulari belirli zaman araliklariyla tekrar sormasina tum hevesim kaciyor onunda gecmisi var sonucta ben 1 kere sordum ogrendim bitti neden kendime aci cektireyim ki cok sacma

Çünkü takıntılı oluyor böyle insanlar takıntıları yenmek cidden kolay değil hele ilişki de düzeltmeye çalışırken sizde yıpranıyorsunuz umarım en kısa zamanda düzelir.

Eğer öyle bir durum ile karşılaşır isen ona tatlı dille anlat, hani ben geçmişi geçmişte bıraktım sana olan hislerim ile ilerisine bakmak istiyorum diye ve böyle durumda beni tekrar eskileri hatırlatıyorsun diyebilirsin mesela. Ben bunu kendi sevgilime söylediğimde özür diler ve o kadarını düşünemediğini dile getirir.

Kendisinin gecmisi olmamıs mı olmadıysa da kendi gibi birini bulsaydı
Kimsenin kahrını cekmek zorunda degilsin, dünyada baska adam mı kalmamıs sanki

Senden öncesini sildim hatırlatıp duracaksan bu yola giremeyiz de buz devrinden bi cümle soyliyim "GECMISI UNUTLAMISINKI BIR GELECEGIN OLSUN".

Takıntılı kesinlikle
Senden öncesini sildim hatırlatıp duracaksan bu yola giremeyiz de buz devrinden bi cümle soyliyim "GECMISI UNUTLAMISINKI BIR GELECEGIN OLSUN".

zamana bırak cnm duzelmezse seının bılecegın iş. bana da sevgilim olsa bende bunalırdm

Takıntılı kesinlikle
Valla bilmiyorum kizlar neler demedim ki tamam olmayacak diyor ama inanmiyorum ne sacma ondan sonra bir yanlisim olsa defalarca konussun bi derece cekerim ama ondan onceki hayatim için beni yargilayamaz kafalar karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…