- 22 Temmuz 2018
- 691
- 51
- 98
- Konu Sahibi osenolsanbari3
-
Bunu bir erkege mi yazmis? Yani kime nasil yorum yapmişKızlar benden önce mesajlarını buldum baya bir sürü kız hakkında cinsel yorumda bulunmuş şöyle yaparım böyle yaparım vs.Sorduğumda senden önceydi senden sonra değiştim dedi tabi ama aklıma geldikçe soğuyor gibi oluyorum.Sizce önemli mi?
O seninkine önem veriyorsa onunki de önemli.Kızlar benden önce mesajlarını buldum baya bir sürü kız hakkında cinsel yorumda bulunmuş şöyle yaparım böyle yaparım vs.Sorduğumda senden önceydi senden sonra değiştim dedi tabi ama aklıma geldikçe soğuyor gibi oluyorum.Sizce önemli mi?
Erkek erkeğe sohbette yakaladım tabi yakalayalı 1 ay geçti.Bunu bir erkege mi yazmis? Yani kime nasil yorum yapmiş
Geçmiş önemli değil ancak karakter önemliKızlar benden önce mesajlarını buldum baya bir sürü kız hakkında cinsel yorumda bulunmuş şöyle yaparım böyle yaparım vs.Sorduğumda senden önceydi senden sonra değiştim dedi tabi ama aklıma geldikçe soğuyor gibi oluyorum.Sizce önemli mi?
Teşekkür ediyorum :)O seninkine önem veriyorsa onunki de önemli.
Iliski yasadigi insanlari baskasina anlatmasi cok karaktersiz bir insan oldugunu gosterir. Yarin bir gun ayrilsaniz sizinle yasadiklarini baska ortamlarda igrenç bir sekilde anlatmayacagini nerden bilebilirsiniz. Ozel olan ozelde kalmalı. Burada takilman gereken nokta bence burasi olmaliydi. Birileriyle geçmiste ne yasadigi degil.Erkek erkeğe sohbette yakaladım tabi yakalayalı 1 ay geçti.
Senden sonra niye değişmiş?Kızlar benden önce mesajlarını buldum baya bir sürü kız hakkında cinsel yorumda bulunmuş şöyle yaparım böyle yaparım vs.Sorduğumda senden önceydi senden sonra değiştim dedi tabi ama aklıma geldikçe soğuyor gibi oluyorum.Sizce önemli mi?
Öncesi normal sevgılılık süreçleri olsaydı önemli değildi ama sapıkca arkadaşlarına cinsellik konuşuyorsa uzak durKızlar benden önce mesajlarını buldum baya bir sürü kız hakkında cinsel yorumda bulunmuş şöyle yaparım böyle yaparım vs.Sorduğumda senden önceydi senden sonra değiştim dedi tabi ama aklıma geldikçe soğuyor gibi oluyorum.Sizce önemli mi?
Çok değer veriyorum ama o mesajlar aklımdan çıkmıyorÖncesi normal sevgılılık süreçleri olsaydı önemli değildi ama sapıkca arkadaşlarına cinsellik konuşuyorsa uzak dur
İki gün sonra arkadaşlarına anlattığı sen olursun
Çok değer veriyorum ama o mesajlar aklımdan
benden önceki ciddi ilişkilerini önemsemezdim ama eğer ki önceden hep gezip tozma, gününü gün etme bir gün onla bir gün bunla gezen insanla ben yapı olarak birlikte olamazdım. sizin içinize sinmesi önemli olan şey. biz ne desek boşKızlar benden önce mesajlarını buldum baya bir sürü kız hakkında cinsel yorumda bulunmuş şöyle yaparım böyle yaparım vs.Sorduğumda senden önceydi senden sonra değiştim dedi tabi ama aklıma geldikçe soğuyor gibi oluyorum.Sizce önemli mi?
Evet önemli. Kişiliği karekteri hakkında çok sey söylüyor. Değişimde öyle ben değiştim demekle olmuyor. Seni tanıyınca değiştim kadınlara romantik geliyor biliyorum a a değişim içten gelen ve zorlu bir yolculuk. Sevgilin dün neyse bugun de o.Kızlar benden önce mesajlarını buldum baya bir sürü kız hakkında cinsel yorumda bulunmuş şöyle yaparım böyle yaparım vs.Sorduğumda senden önceydi senden sonra değiştim dedi tabi ama aklıma geldikçe soğuyor gibi oluyorum.Sizce önemli mi?
Sapıklık boyutundan mı söz ediyorsunuzKızlar benden önce mesajlarını buldum baya bir sürü kız hakkında cinsel yorumda bulunmuş şöyle yaparım böyle yaparım vs.Sorduğumda senden önceydi senden sonra değiştim dedi tabi ama aklıma geldikçe soğuyor gibi oluyorum.Sizce önemli mi?
Tanışmadan önceki yaşadığı şeyler duruma göre önemli de olabilir önemsizde Kız arkadaşları sevgilileri bitti gittiyse önemli değildir.Sapık ve cinsel açlığı diline vurmuş ise bu onun karakteridir ve önemlidir ...Kızlar benden önce mesajlarını buldum baya bir sürü kız hakkında cinsel yorumda bulunmuş şöyle yaparım böyle yaparım vs.Sorduğumda senden önceydi senden sonra değiştim dedi tabi ama aklıma geldikçe soğuyor gibi oluyorum.Sizce önemli mi?
Hayır karakterli erkekler yapmazlar. Kimin hakkında konuştuğun ne önemi var?Erkekler kendi aralarında böyle sohbet yapabilir.Ama kim hakkında konuşmuş o önemli.Ona şöyle yaparım böyle yaparım boyutu sapıklık.Sanmam değişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?