Sevgilimin geçmişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende böyleydim önceden
Aslında düşünmemek lazım
Düşününce kafayı sıyırırsın
Bende adamın başını yemiştim kaldıramamıştım üstelik 1den fazla olmuş olan birşeydi
O da ne diyeceğini şaşırıyordu yapma nlur geçmişte sen yoktun diyordu bezmişti o da
Sonra ben kendimi telkin ede ede aştım bu durumu
Günümüzde birşey yaşamamış erkek bulmak çok çok çok zor
Bulsan da aşırı asosyal ve içine kapanık olur ve senin hassas kalbini anlayamayabilir çünkü kadınlarla hiç alakası olmamıştır vs
Olan oldu sen yoktun seni tanımıyordu
Sen yokken denize de girdi okula da gitti sinemaya da gitti seks de yaptı bla bla
Bu da onlrdan biri gibi düşün
Ya da şöyle de düşünebilirsin evlenip boşanmış bi adama aşık oldun
Sonuçta benden öncesi dersin geçersin
Fazla düşünmemek lazım
Fazla düşünmek öldürüyor ruhen

Ben gayet dinine bağlı bir insanım, evlenene kadar nişanlım da dahil kimseyle öpüşmedim bile. Ama eşm benden önce cinsel birliktelik yaşamış sonra tövbe etmş dine yönelmş pişman olmuş Allah bile affediyor benden önce olanı yargılamak bana düşmez dedim düşünmedim bile. Şimdi de gayet mutluyuz.

siz ilk girilen ilişkiyi çok romantik zannediyorsunuz sanırım, o öyle filmlerdeki gibi olmuyor genelde... çoğu kişi için gergin bir durumdur aslında.

Bu dusunceler iliskinize zarar verecekse cocuga da yazik ayrilin, gecmisi degistiremez cunku.

Duygusal olarak birini sevdi
Dokundu
Belki bana dokunurken aklına o gelecek diye üzüntü yaşayıp geçmişte yaşadığı şeyi kıskanıyorsun
Ama ilk değil son olmak marifet
Sevgisinden eminsen seviyorsan seviliyorsan onunla mutluysan geçmişi dert etme
Ama yüzüne vuracaksan da saygınızı kaybetmeden birbirinize karşı ayrılın.

Ben gayet dinine bağlı bir insanım, evlenene kadar nişanlım da dahil kimseyle öpüşmedim bile. Ama eşm benden önce cinsel birliktelik yaşamış sonra tövbe etmş dine yönelmş pişman olmuş Allah bile affediyor benden önce olanı yargılam
siz ilk girilen ilişkiyi çok romantik zannediyorsunuz sanırım, o öyle filmlerdeki gibi olmuyor genelde... çoğu kişi için gergin bir durumdur aslında.
Aynen öyle 4 sene vajinismusla mücadeleden sonra gayet mekanik olmuştu ilk ilişkimiz. Hatta arada eşime seni tecrübelisin diye aldım fos çıktın diyordum

Ben bişey anlamadım konu ne

Erkeklerde bu düsünme tarzi ne kadar itici ise, kadinlardada iticidir "bühühüüüü ilk ben degildim"... bu kadar önemli ise bastan soracaktiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…