Sevgilimin geçmişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zynp4114

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
1
1
1
31
Merhaba arkadaslar. Suan evlenmek üzere oldugum 3 yıllık bir ilişkim var. En basından beri mükemmel hersey. Ta ki bir gün sevgilimle telefonda konusurken alakasız bir konudan baskasıyla birlikte oldugunu anladım. Bahsettiğim cinsel birliktelik. O anda zaten aglamaya basladım telefonu kapattım. Bilmiyorum cok tuhaf bi his bi acı hissettim. Oysaki hiç sormamıstım böyle bilmekte istemezdim. Konuda o degildi zaten nasıl oldu anlamadım. Bi türlü kabullenemedim. Onada söyledim geçmiş bisey belki ama ben bunu bilmek zorundamıydım diye. Üzerinden 5 ay falan geçti. Bir türlü atlatamıyorum. O konu o zaman kapanıp gitti tabi bi 10-15 gün ben ona hiç eskisi gibi davranamadım sonra kapandı. Ama hep ara ara aklıma geldi. Bi gün iyisek 3 gün kötü. Ona bidaha hiç açmadım bu konuyu ama kendi içimde de halledemiyorum. Bi süre aklıma hiç gelmiyor ama hiç sebepsiz yere bi anda geliyor bidaha günlerce hatta bazen haftalarca aklımdan cıkmıyor. Bir baskasına dokunması, benimle yasaması gereken seyi baskasıyla yasamıs olması. Okadar tuhaf hissediyorumki hangi cümleyle anlatabilriim bilmiyorum. Ben daha önce biriyle o sekilde bir sey yasamadım mesela. Benim icin ilk olacak özel. Ama o bunu baskasıyla yasamıs benimle yasadıgında hiç okadar özel hissetmezmiş gibi. Cunku daha önce bildiği bisey. Hatta O sanki daha özel olacakmıs gibi benimle yasadıgını unutabilir ama o ilk oldugu icin hep aklında kalırmıs gibi. Sanki benim bi ayrıcalıgım yok gibi. Onun icin cok önemli degil belki Hayatında ben varım ama farklıdır cunku ilk diye dusunuyorum. Ben degilim bir baskası. Kimdi, ismi neydi, o an ne hissetti, nasıl biriydi. Aslında öyle düsünmediğini biliyorum onun. Ama mantıgımla duygularım bambaska. Sanki tam olarak bana ait degilmiş gibi tuhaf hissediyorum. Baskasına da ait olmus. Bazen öyle uzaklasıyorumki ondan. Ama cok seviyorumda. Aklıma gelince tiksiniyorumda. İçim acıyor aglıyorum sürekli. Affetmek istiyorum yapamıyorum. Ona bisey diyemıyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Bu sorundan önce biz hep güldük hep mutluyduk tartıssak bile 10 dakkada geçerdi. Ondan sonra en alakasız seyden tartısmalarımız iki gün uzuyor. Eskisi gibi benimseyemıyorum sanki onu. Ben hiçbir şeyi sorun yapmayan biriydim şimdilerde ruh hastası biri oldum sorun olmaması gereken herseyı buyutuyorum. Bu konuyla alakasız hem de. Ama ondan itibaren böyle oldum. Bilmiyorum belki de saygım azaldı ona karsı. Bazen bana iyi bile katlanıyor diyorum. Ben bu duygularımla basedemiyorum. Geçer dedim ama aylar oldu. Ozamandan beri ne eski neşem kaldı ne eski heyecanım. Keske bisey olsa aklımdan öğrendiğim o anı silebilsem. Beni suan tek rahatlatan sey sevgilimin beni sevdiğine cok eminim asla aklından baska biri geçmez bunada eminim. Kaç gün agladı seni böyle üzdüğüm icin diye. Ama benim sorunum zaten o yasadıklarını özler falan degil. Bunları baskasıyla yasamıs olması. Aranızda böyle birsey yasayan var mı varsa unutuluyormu geçiyormu zamanla ben ne yapıcam nasıl atlatıcam.

Başka sorunlarınız yoksa bunu dert etmeyin. Kendinizi, ilişkinizi yıpratmayın. Cinsellik yaşayınca kimse kimsenin olmuyor. Karşılıklı bir paylaşım bu. Sizden önce yaşadığının hesabını vermek zorunda değil. Kabul edemiyorsanız ayrılın, kendinizi de karşı tarafı da yıpratmayın.

Sizin için bu kadar onem Sizin için bu kadar önemliyse ayrılın. Kendiniz gibi birini bulun iki taraf da zarar görüyor

Eşimle tanıştığımda ilk sorduğum soru buydu. Dini acıdan önemli benim için. Ama sen hiç sormamışsın. Öğrenince de tribe girmişsin. Çok abartıyorsun. Eşler beraber oluyor, 5 dakika sonra sanki beraber olmamışlar gibi hayatlarına devam ediyorlar. Akıllarına bile gelmiyor.

Cinsellik senin aklından geçirdiğin gibi bir şey değil. Normal yeme içme gibi bir şey.

Sizden önce olmuş aldatma yok sizin ilk olacağı için bunu düşünmeniz gayet normal ama onu çoktan unutmuştur aklında kaldı gibi bi durum olmaz geçmişte kaldı şimdi sen varsın pişmanda olmuş

Sevgilinizin geçmişi sizi bu kadar yaralamamali başka biriyle yasamissa bile sizinle ilk olacak bu şekilde dusunun. Böyle davranırsanız sevgilinizi kaybedersiniz

Bir şeyler yaşamış olabilir önceden ama emin ol aklına bile gelmiyordur. Seninle yaşayacağı her şey özel olacaktır. Eğer kaldıramıyorum diyorsan onu geçmişinden dolayı yargılayıp üzme. Ayrıl. Ayrılamam diyorsan da bu mevzuyu kafana takma. Olmuş bitmiş. Kim olduğuyla nerede olduğuyla ilgilenme.

Ay şka gibi.. saçmalamşsn.. adamın geçmişinde sen var mydn? Adın, sanın, cismin var mıydı ? Yoktu.. aynı şekilde senin de o yoktu. Adı üzerinde geçmiş, Geçmiş, GEÇ MİŞ.. Sanane geçmişinden.. Hangi erkeğin yapmadm deyişine inanabilirsin ki ? Kendini hayata buna göre adapte et ve kimsenin geçmişini sorgulama.. senin olmadığın bir zaman dilimi seni ilgilandirmez

Ya benimsin ya kara topragın tripleri hmmm gercekten kendini cilehaneye falan kapat boyle az olmus.. ne de olsa baskasiyla cima eylemis nasil dayanirsin boyle bir seye? nasil.. yakinlarini da cagir yas tutun 40 sene falan oyle asarsin ancak baska yolu yok, ben söyliyim...

Benzer şeyler hissettim ben de ilk öğrendiğimde eşimin daha önce biriyle birlikte olduğunu duyunca. Bana ben hiç eskort kadınlara gitmedim demişti ilişkinin başlarında ben de onu hiç sevişmedim olarak algışamıştım ilişkimiz baya ilerledi evliliğe yaklaştı bir konudan çıktı bana dedi ki 'sen yanlış anlamışsın ben sana sevişmedim demedim eskorta gitmedim' dedi. Zaten benden önce bir sevgilisi olmuştu onunla yatmış. Ben de ne bileyim eski sevgilin din k. öğretmeni olunca düşünmedim yattığınızı dedim. Sonra aynen böyle soğudum kendim yaşamamış olduğum için öyle isterdim ama evlendik bırakmadım bu yüzden. En azından saklamadı dedim kendime. Sonra hayatıma giren kişi doğruyu söylemeyebilirdi de sonuçta.

Sizin yasadiginizdan daha kotu hisleri ben de evlendigim kisininkini (o zaman nisanlimdi) ogrendigimde yasamistim. Eger bu sizin de sindiremediginiz bir hadise ise unutmak mumkun olmuyor ama ben alismaya calistim. Her dokundugumda ilk baslarda aklima gelip ondan nefret ediyordum. Ayriliyordum. Ama beni o vakit tanisaydi o birlikteligi de yasamayacakti diye dusunuyordum da. Icimden ben de hic atamadim, bu sizin sorunlu oldugunuzu degil insani duygulariniz oldugunu gosterir. Gayet dogal hassas bir mizaciniz var. Su kadarini soyleyebilirim, evlendikten sonra alisiyorsunuz ama unutulmuyor.

madem bu sizin için kırmızı çizgiydi keşke ilişkinin başlarında sorsaymışsınız..
cinsellik kişinin tercihidir. siz evlenince yaşamak istersiniz, karşınızdaki için çok normal bir ihtiyaçtır evliliği gerekli görmez.
kadın-erkek olarak ayırmıyorum bu konuyu. herkesin özgür seçimi.
belirli yaşa gelmiş insanların yaşamasını da normal buluyorum.
dini anlamda düşünerek farklı beklentilere girmiş olabilirsiniz, saygı duyarım. ancak daha önce başkası ile seviştiği için kimse terkedilmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…