Sevgilimin gercek yuzunu ögrendim, ama en buyuk Suc bende!

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
29
Teşekkür ediyorum herkese, şimdiden kusuruma bakmayın aslında okadar çok uzun bir konu ki ama her detaya inmicem sizide yormak istemem.

Şimdi ben bundan 1.5 sene ismi "Cenk"olsun bu adamla tanıştım ikimiz farklı şehirde oturuyoruz. Ben ilk başta duvar ördum, yani buluşmak istemedim, hazır değildim daha doğrusu.. Oda çok istiyordu, bana mesela: Karar vermem lazım, evlenmem lazım gibi bi tarz konuştu. Ilk şüphe ve kuruntumu burda yaşadım.. İki farklı ses vardı kafamda ya başkasıyla evlenecek yada sırf buluşalım diye bunu dedi diye düşünmüştüm.

Herneyse buluştuk, ve o gün sonrada sevgili olmaya karar verdik.. Herşey iyi güzel hostu takı 1 ay geçti ye kadar. Bambaşka biri olmaya başladı.. Bi taraftan soğuk bir taraftan sıcak. Küçük bir tartışma olmuştü ve bana böyle demisti: Bizim geleceğimizi yok, cok düşündüm ama soyleyemedim sana bunu. Ben şok.. Sonra üsteledim neden, ne oldu gibisinden. Şenlik bişey değil benlik, biraz sert çıkışıti sonra bana sana böyle davranmak istemedim. Ama kendimle boğuşuyorum arama girme dedi. Ben ozaman seviyordum, aşkiktim. Birsey olduğunu hissettim ve biliyordum ama bu kişi çok içine kapanık ve gizemli olduğunda biliyordum.. Mesela ailesinin bosandigini da önce yalanlamisti ilk tanistigimizda..

ama bu konunun üstüne biraz durdum ama ona yansitnadim.
Yani şimdi yargilicaksiniz belki sana anlatmak zorunda değil gibisinden. Haklısınız ama biz ciddi bir ilişki olsun diye başladık yada ben böyle sandım. Neyse, ayrılmak istedi, ve ben bulusmak istedim son kez.. Buluştuk sonra arabada oturduk.. Bana bakmıyordu, neden diye sorduğumda.. Seni seviyorum ama buna mecburum dedi.. neden mecbursun söyle lütfen, soylersem dahada uzuleceksin dedi.. Başkası mi var dedim. Öyleyse saygı duyarım. .Hayır dedi, ne peki dedim? Belki benim başka hedeflerim var onu yapmak istiyorum evlenmek istemiyorum seninle oynamak istemiyorum. Evlenmek mi dedim? Daha dur, ne evlenmesi.. Seni buna ben hiç birzaman zorlamadimki.. Ve bir seviyorum seni diyordu bi sevmiyorum diyordu

Seninle oynamak istemiyorum ama seni sevmediğimi düşünme. Kızlar, ben çok pis huylamaya başladım içimi yiyorum ama sakın olarak gösteriyorum.. Bazende soğuk davrandıgimda onun yanında mesela hemen paniklerdi.. Ne oldu? Bana bak bişey mi öğrendin hayatimla ilgili..Efendim dedim? Bişey mi sakliyorusn benden korkun ne? Bundan önce bana demişti ama hayatimla ilgili bilmediğin şeyler var.. ama mesajlarak anlatamam. Yan yana olursak anca. Ben sordum ama hiç anlatmadi.. Neyse ayrılmak istedi kararlıydi. Bende çok huylandim ve yine yanına gitmek istedim. Dedim senin şehrine geliyorum bu ara bana evin adresini vermişti bizaman önce) kızlar ben hastaydim ayakta zor duruyordum ama gitmeliydim. Akşam karanlık yağmur yağıyor istasyondayim ona doğru gidiyorum. Sonra dedimki yoldayım geliyorum. Bana sert çıkışı. Gelsen bile gelimicem dedi. Gelme dedim beklicem. Evde değilim gidip başka yerde yatarım o eve gitmem dedi.. Nerdesin dedim..Yokum dedi. Sonra bana iyiki sana hayatimla ilgili bazı şeyleri anlamadım anlatsam beni zor duruma sokarsin. Kızlar okadar acımasız davrandiki okadar çok ağladım ki.. eve git dedi.. ben sana bi ara gelirim. Gitmesen engelerim seni dedi tabi aşıktim dinledim ve gittim. İlk defa bir erkeğe karşı gurursuz oldum. Bana sana böyle davranmak istemiyorum ama kendimle boğuşuyorum dedi..

Üstü kapalı konuşuyor anlamıyor bir türlü bişey var ve anlatmiyor. Bana sadece evdeysen mesaj at dedi. Eve gittim atmadim mesaj. Hiç merak etmedi bile beni günler sonra ancak merak etti. Biz ayrıldık dedi sadece merak ettim seni gelicem sana dedi. Yanıma geldi oksadi yanagimi öptü okadar. Sonra eve gitti yine soğuk ve bitti dedi. Benim kafam çok karıştı.. öyle böyle derken ayrıldık ve yine barışmak istedi. Hiç cevap vermedim yazdı vermedim. Sonra bana tuaf mi mesaj attı. . Çok sevdiği kişi aniden terk edilirse felç bile gecire biliyormuş ama sonradan duzelebilir bunları anladığımda ilk sen aklıma geldin bunu sana anlatmak istedim ama sen mesajlarıma cevap vermedin.. Ne diyorsun ya ne felci? Kim felç oldu? Kimse dedi ve konuyu kapattı. Bu bana bişeyler anlatmak istiyordu ama ne? Yanıma geldi işte utaniyordu



Benim piskolojim bozuktu oyüzden böyle oldu dedi.. Affettim, bi taraftan çok yoğun olduğunu da biliyordum 7 gün çalışıyor annesine kardeşlerine bakıyor tüm sorumluk onun üstünde. Neyse, ben özel hayat demeden özelinde girdim. Çok ayıp birsey ama inanin zor durumda olsanız aklınıza ne gelirse yaparsınız. Ben internette girdim ve araştırmaya başladım. Ve bunun üvey kardeşlerin olduğunu öğrendim evlilik disinda) Ama hiç birazdan söylemedim kendi soylemesini bekledim. Herneyse, cok gizemliydi güya benle ciddiyi annesinin ismini sorduğumda söylemedi napican dedi.. Hani ciddi olan insan aile hakkında azıcık konuşur ama yoktu sadece bazi şeyler paylaşırdi.. Bu Cenk diyen kişi beni sürekli uzmeye megiliydi ama ben aptal gerizekalı bi insanım halen nasıl kabulleniyordun onu inan bilmiyorum bana okadar çok hatta yaptıki mesela o instagram kullanıyordu fakat ben değil ama içime dogmustu (6 ci hisleri kuvvetlidir) kızlar anlatamam size içimi yiyorum ama ispat edemiyorum. Neyse birgün Cenk le buluştuk .

Ve telefonunu almaya başladım ve kızlar TELEFONU ACAR AÇMAZ İNSTAGRAM AÇIKTI. . Baktım hemen bisürü kız totosu çıplak kızlar ... deliye döndüm hepsini sildi sonra yanımda ve arama butonuna baktim surekli bir kizi aramis ayni kisiyi.m guvenim kirildi ama lanet olsun yine seviyodum yada sanirim aliskanlikti.. sonra guvenim kirildi paranoyak olmaya basladim artik ve guvenmez oldum. Oda bana hic bisey olmamia gibi bana guvenmeyi ogrencen. Ben bisey yapmadim mesajlarda bisey yok gordun. Bu senden once biseydi .. eskiden zor zamanlar gecirdim ve kafa dagitmak icin eklemistim. Dedi tabi ayrilmak istedi. Olmuyor dedi sen yolluma ben yolluma. Sonra konusmadik.. ve yine konustu bana ben yuz vermeyince gitti engeledi beni. Hertatafta instagram sifresini degstirdi kulanc ismini tabi baska kizlari takip.etmisti fenomenleri) ben hic bisey demedim yazmadim. Sonra birgun bir fake hesap acrim ve buna yazmak istedim arkadaslar ekledim onu ama ciddiydim pismanim geri donmek isyedim tam silicektim. Merhaba, vucudun cok guzelmis gibi seyler soyledi. Sonra ben tesekur ettim, denemek istedim.. sevgilin varmi dedim yok ayrildik ciddi iliskiydi.. suan yeni arayis icindeyim.. senin gibi birisini ariyofum.. bende kendimi biraz civik biri olarak tanittim. Iste bende uzun iliski sevmem vsvs.. sonra bana demezmi bugun bulusalim mi? Konusuruz felan.. bende o konuya digru gittim. Benim icin fark etmek her turlu iliskiye acigim seyde yapariz sen istersen.. Kizlar cok kotu oldum.. inanmadim.. sonra ben dedim bir erkak arkadim gelcek..

Cenkte dediki yakin bir erkej arkadasin mi ? Benimle niye konusuyon da dedi. Normal dlbir arkadas dedim oda morali bozuldu kiskandi.. beni hayatta kiskanmazdi.. neyse, neymis benim eski kiz aekadasladim bana sadikti bende clean iliski tatafindayim. Vsvs.. sonra en sonunda dayanamadim kizlar okasar uzun mesaj yazdim ve kendi resmimi koydum shok oldu.. nededi biliyomusun sonra senin oldugunu biliyordum.m sonra normal oldu neden boyle yaptin dedi.. kufur etti agir kufurler.. sonra aylar gecti affetirnej istedi.. Allah kahretsin vazgecemiyordum.. ama yine hep ayni seyler yasadim.. mesela cok gizemli disara giderse telefona cikmaz. Gecende gece disardayim dedi ve bakmadi sabaha kadar. Deli oldum bide o hakliymis gibi davrandi. Islikimiz gizli kimse bilmiyor sadeve bir arkadasi o aracalik olmustu barismamiza..

neyse simdi herkezden ozur dileyerek ve Allah askiniza durumu farkli boyuta almayin..ama aramizda mezhep farki vardi.. ve benim mezhebimi biliyordu, ama hic o konuya girmedi iste gecen girmisti.. sen iste .... Demi? Niye hic aciklik getirmedin. Bende dedimki ne onemi var ben boyke buyumedim ki ben orucumuda turarim vsvs.. oda dediki olsun ama sen yine.... ailen ... degilmi? Sen kesin O partiyide tutuyorsun ben aksine hic o partiyi tutmam.. kalbimi kiriyosun dedim ve kizlar o an cok ezik hissetim kendimi ve agladim.. bana dediki sen iyi bir kizsin ama gelecegimiz yok. Yuzume kapatti ben aglarken. Bende iste mesaj yazdim. Benjm ne yanlisigimi gordun ben seni hep sevdim, hic birgun uzmedim senin islerine kostum yardim ettim. Sen hic Benim icin fedakarlik etmedin, bizim icin asla etmedin dedim! Sen bana boyke diyorsun kirici davranarak. Ama ben senin hayatinla iligili hic yargiladimi sanirim anladi nedemek istedigimi cunku ona benzer bisey demistim. Sonra okumadi..

ama aradi beni.. ozur dilerim boyle demem gerekirdi ben seninle alay etmedim dedi.. Vsvs! Kizlar ben cok yiprandim ona cok fedakarlik ettim ve anlatmadigim cok seylerde var anlatsam daha uzun olur.. Kendimi cok caresiz hissediyorum ondan kurtukmak istiyorum.. son kez bulusup icimdeki seyleri soyleyip birakmak istiyorum kurtulmak istiyorum ondan. Ama zor olucak bulusmada kendimi iyi hazirlamam lazim neler demeliyim ne yapmaliyim..


Bana guven bile vermiyor cok goruyor.. Usandim.. guleryuzluydun ben, onu benden aldi.. oda aileden mutsuz ona ragmen destek ciktim sevdim ama gercekten kiymetimi bilmedi.. Bana biseyler diyin nolursunuz.. Guclu olmam lazim :KK43: lutfen beni yargilamayin..
 
Ay anlaşılması o kadar zor bi yazımın var ki...

Tek anladığım sürekli senden ayrılan bir sevgili, sürekli yalvaran sen. Ne uğraşıyorsun ya? Kaç yaşındasınız siz böyle 1 ayda hemen evlenelim diyip saçma saçma trajediler yaratıyorsunuz. Mezhebin farklıymış. Ona ne senin mezhebinden, partinden. Bunlar öyle birinin lafıyla vazgeçilecek yada utanılacak şeyler değil.
 
Sen hâla bu cocuk icin uzuluyor musun ya ne isler karistiriyor Allah bilir. Kalkip evlensen ki evlenmez seni eve koyar keyfine bakar basina ne isler gelir Allah bilir. Kendine gel canim ve alakani kes. Kimse asktan ölmemis.


Iyiki sizin gibi dert ortaklarimiz var burda.. inanin cok haklisiniz.. ama bununu kalbime soz geciremiyorum inanin en cokta ben istiyorum.. emek verdim 2 yil. Cok degil belki kimilerine gore ama dike kolay. Cok yiprandim
 
Daha kaç kez sil baştan yaşayacaksınız bu hödükle?
Belli ki adam sizi sevmiyor,hayatınızdan çıkarın ve önünüze bakın.


Cok kotu bir durumdayim. Artik pes etmek istiyorum biktim. Anlamiyorum insanlar neden boyle acimasiz olur. Kotuluk yapmadim oysa ona..
 
Ay anlaşılması o kadar zor bi yazımın var ki...

Tek anladığım sürekli senden ayrılan bir sevgili, sürekli yalvaran sen. Ne uğraşıyorsun ya? Kaç yaşındasınız siz böyle 1 ayda hemen evlenelim diyip saçma saçma trajediler yaratıyorsunuz. Mezhebin farklıymış. Ona ne senin mezhebinden, partinden. Bunlar öyle birinin lafıyla vazgeçilecek yada utanılacak şeyler değil.


Canim Turkcem iyi degil yurdisinda yasiyorum. Haklisiniz valla surekli ben fedakarlik yaptim. 1ayda evlenmek soz konusu degil ondan oncede konusuyorsuk.. ama ben yanasmiyordum.
 
Canim Turkcem iyi degil yurdisinda yasiyorum. Haklisiniz valla surekli ben fedakarlik yaptim. 1ayda evlenmek soz konusu degil ondan oncede konusuyorsuk.. ama ben yanasmiyordum.
Bundan hayatta koca olmaz sana. Gerçekten. Yeşilçamlardan çıkma gibi. Hayatını heba etme, boşuna zaman kaybetme hiç.
 
Iyiki sizin gibi dert ortaklarimiz var burda.. inanin cok haklisiniz.. ama bununu kalbime soz geciremiyorum inanin en cokta ben istiyorum.. emek verdim 2 yil. Cok degil belki kimilerine gore ama dike kolay. Cok yiprandim


Iste sorun da o canim benim sen emek vermissin karsi taraf cok garip davraniyor kendi aleminde sakladigi seyler var. Emin ol simdi cekecegin ask acisi ileride yasayacagin pismanlik acisinin yaninda hafif kalir. Sen duani et Allaha sigin insallah hakkinda hayirlisi olsun.
 
Valla şöyle bir yazıyı yazan bir kadının doğru düzgün karar vermesi mucize olurdu? Bu ne Allah aşkına hepsini okumaya tahammül bile edemedim. Geldi gitti geldi gitti geldi gitti bundan ibaret. Siz iyi misiniz yaa? Bu mu ilişki anlayışınız? Bu mu kendinize saygınız? Kendine saygı duymayan kadınlar burada erkeklerden saygı bekliyor. Önce siz kendinizi sevin de sonra gerçekten seven geliyor zaten. Yazık yani.. Sinir oluyorum böyle kendinden bi haber kendine saygısı kalmamış kadınlara....
 
Cok kotu bir durumdayim. Artik pes etmek istiyorum biktim. Anlamiyorum insanlar neden boyle acimasiz olur. Kotuluk yapmadim oysa ona..
Birinin sizi sevmesi için iyilik,sevmemesi için kötülük yapmanız gerekmiyor.
Adam belli ki ne istediğini bilmeyen,gel yok olmaz git,tmm hadi başlasın yok bitti modun da,ne istediğini bilmeyen bir öküz.
Neden sizi bu şekilde üzmesine izin veriyorsunuz daha kaç kez bitecek?
Ya başka birini seviyor,ya da size olan duygularından emin değil.
E keyfinimi bekleyeceksiniz bu adamın?
Ayrıca bu gizemli beyin farklı sıkıntıları var belli ki ama size açmayacak kadar yabancı görüyor sizi!
Bir daha görüşmeyin yazık haketmiyor sevginizi.
 
Iste sorun da o canim benim sen emek vermissin karsi taraf cok garip davraniyor kendi aleminde sakladigi seyler var. Emin ol simdi cekecegin ask acisi ileride yasayacagin pismanlik acisinin yaninda hafif kalir. Sen duani et Allaha sigin insallah hakkinda hayirlisi olsun.


Ellerine saglik canim..
haklisin bende cok seyker sakliyor ve kafami cok karistirdi bu yuzden.
 
Birinin sizi sevmesi için iyilik,sevmemesi için kötülük yapmanız gerekmiyor.
Adam belli ki ne istediğini bilmeyen,gel yok olmaz git,tmm hadi başlasın yok bitti modun da,ne istediğini bilmeyen bir öküz.
Neden sizi bu şekilde üzmesine izin veriyorsunuz daha kaç kez bitecek?
Ya başka birini seviyor,ya da size olan duygularından emin değil.
E keyfinimi bekleyeceksiniz bu adamın?
Ayrıca bu gizemli beyin farklı sıkıntıları var belli ki ama size açmayacak kadar yabancı görüyor sizi!
Bir daha görüşmeyin yazık haketmiyor sevginizi.


Bana nededi biliyormusunuz? Ancak biz evlendigimizde sana anlaticam neyi sakladigimi.. ben orda fitirdim.. sonra gelio bana guveniceksin diyor.. Bana paranoyaksin diyir kendi kendine biseyler uretiyorsun.. O benin piskolojimi maf etti
 
X