- 23 Aralık 2022
- 103
- 103
- 23
- 27
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
-
Hem telefonu karıştırıp hemde sormanız çok saçma rüya bu mantık dışı şeyler saçma olan şeyler de görülür ama siz sorduktan sonra insan istemsizce düşünebilir gerçekten aklımdan geçtiği için mi gördüm × kisisini sexsi mi geliyor gibiBugün sevgilimin Google geçmiş aramasına bir bakayim dedim dedim rüyada baldiziyla ilişkiye girmek yazıyordu sordum hesabını onun değil nişanlı olan arkadaşınınmis çok tepki vermesi ama içimde ufak bir şüphe kaldı
Karıştırmak benim en doğal hakkım insan böyle bir şey görse bile aratmazHem telefonu karıştırıp hemde sormanız çok saçma rüya bu mantık dışı şeyler saçma olan şeyler de görülür ama siz sorduktan sonra insan istemsizce düşünebilir gerçekten aklımdan geçtiği için mi gördüm × kisisini sexsi mi geliyor gibi
Acaba ruyasinda baldızını gördüğü için aratmayi yapan sen misin ?Karıştırmak benim en doğal hakkım insan böyle bir şey görse bile aratmaz
Karıştırmak en doğal hakkınız değil. Ayrıca rüyada saçma sapan şeyler görürüz ve anlamına da bakarız.
Ben mesela geçenlerde dedemi çıplak gördüm ve anlamını arattım. Bu dedemi çıplak hayal ettiğim anlamına mı geliyor
Bugün sevgilimin Google geçmiş aramasına bir bakayim dedim dedim rüyada baldiziyla ilişkiye girmek yazıyordu sordum hesabını onun değil nişanlı olan arkadaşınınmis çok tepki vermesi ama içimde ufak bir şüphe kaldı
Bugün sevgilimin Google geçmiş aramasına bir bakayim dedim dedim rüyada baldiziyla ilişkiye girmek yazıyordu sordum hesabını onun değil nişanlı olan arkadaşınınmis çok tepki vermesi ama içimde ufak bir şüphe kaldı
Ama yani bunu kendi de yazsa adam rüyayı bilinçli görmüyor sonuçta merak edip.yazmis olabilir Googla baldızımı.nasil ayartabilirim.dese neyse deBugün sevgilimin Google geçmiş aramasına bir bakayim dedim dedim rüyada baldiziyla ilişkiye girmek yazıyordu sordum hesabını onun değil nişanlı olan arkadaşınınmis çok tepki vermesi ama içimde ufak bir şüphe kaldı
rüya Bilinçaltının yansımadır derdi bir hocamBugün sevgilimin Google geçmiş aramasına bir bakayim dedim dedim rüyada baldiziyla ilişkiye girmek yazıyordu sordum hesabını onun değil nişanlı olan arkadaşınınmis çok tepki vermesi ama içimde ufak bir şüphe kaldı
Karıştırmak benim en doğal hakkım insan böyle bir şey görse bile aratmaz
Eee peki doğal hakkınızı kullanarak elde ettiğiniz bu bilgiyle ne yapacaksınız? Ben söyleyim, önce affedeceksiniz sonra kardeşinizle bir araya falan geldiğinde delireceksiniz hatta bazıları böyle şeylerde kardeşini bile suçluyor, sen baştan çıkardın diye. arkadaşım arattı yalanına bari inanmayın. Yıl 2023 ve hala bunu söyleyen erkek takımı var, daha acısı buna inanan kadınlar da varKarıştırmak benim en doğal hakkım insan böyle bir şey görse bile aratmaz
Dedemi rüyada çıplak gören benrüya Bilinçaltının yansımadır derdi bir hocam
Arkadaş mevzusu yalan zaten sizde bir kere huylandınız ayrılın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?