sevgilimin güveni

cilveli_fistik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
135
0
96
Bursa
sevgilim bana güvenini kaybettiğinden ayrıldık.haklıydı da.ne yapabilirim güvenini kazanmak için.

eski erkek arkadaşımın tecavüzüne uğradım.buna inanıyor ama nasıl oldu da buna imkan oluştu diyor evden çıkmasaydın falan dedi.söylüyemedim ama zaten evden çıkamıyordum.daha önceden de bu konuda 1ay düşündüm kafayı yiyordum falan dedi.yaşadığım değilde bunu tam ifade edemem sorunmuş.kendimide tam ifade edemedim tabii.herşeyi kaman çorman ettim.haklıyken haksız konuma düştüm.konuyu büyüklerime açtım hepside onun haklı olduğunu söylediler.toparlayıp daha da net yazarım.

Son düzenleme:
canım boşver gitsin zaten bunu bişekilde kendi içinde sorun ediyomuş belliki bunu hazmedemicek gibi görünüyo ..sonunda sana bu yüzden hayatı zindan etmeside var...o eski sevgilinide şikayet et bencede yanına kar kalmasın kadınlar sustukça erkekler devam edecek bi dur diyin artı yaşananlara hesabını sor bence

cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.şikayet etmez miyim.....* etim .neredeyse 2yılldır içerde.zaten sorun bu değil.yani yaşadığım olay değil.anlatırken olayı tabii anlatamamnın ve bu konuda zorlanmanında etkiisyle yanlış anlamasına uygun şekilde anlatmışım.muayenede bakire çıktım.konuşulurken bunu söyledim.raporumda var bakireğim dedim.ama yani bunu söylerken sadece doğumda bozulurmuş ta dedim.bu olay umrumda değil.bunuda hazmettim diyor.şimdi ilk başta saldırıya uğradım dedim.sonrada kaçtım dedim.yalnız o an (inanması güç ama)denediler olmadı demişim.farkında değilim.telaştan sanırım.dalavere falan çevirmek için değil.konuyu hep eksik ve kesik kesik anlattım.böylede olnca her seferinde başka şeyler çıkıyor dedi.ayrılırken de arkamdan baktı.aramıyorum toparlasın kendini.zaten herkste aynı görüşte burada.seni affetmeyi demiş dedikleri gibi.ona sana dava dosyasını ve doktorumun dosyassını getirecem dedim.onlara bakınca beni daha iyi anlarsın dedim.tabii hepsini vermiyecem dosyaların iddaname,son durşma tutanağı,fakültedeki doktorumun tanısı,adli tıp raporu,fakülteden aldığım rapor falan.bunlarda doğru söylediğim ve beni daha önceden de tehdit ettiği anlaşılıyor.konuştuktan sonra kuzeniylede konuştum.bakacam dedi falan.msn adreslermizi verdik.benimkinde adım çıkıyor.her seferinde merhaba nasılsın diyor.samimiyetimiz olmayan bir küzeniydi.ama biliyorum kötü değil. bizimkinede benzer gazeteye yansıyan olayları,profer psikiyatırların konuyla ilgili 1-2 makalesini,ve netten bulduğum kısa videoları koydum.konumundaki birinin bunu rahat ifade edemiyeceğini psikolojimin bu tarzda daha iyi açıklayabileceğimi düşündüm.çünkü başka türlü yapamıyorum.msn listemde meil adresi çıkıyordu.şimdi nicki çıkıyor.buradan anladım ki yazdıklarımı okumuş.bu arada diğer konuya gelince gayet iyiy psikolojim.dava devam ediyor.dava açılmadan belliydi cezasız kalmayacağı.en az 10yıl içerde.çünkü,adli tıptan ve buradaki fakülteden raporlarım var.ruh sağlığı bozulmuştur diye.:sm_confused::sm_confused:senağlama:1no2:CADIARZU

olayı net anlatsan daha iyi yorumlar gelir..sen bunu durduk yere söylemedin sanırım
sevgilinle ilişkiye girdin kan gelmedi die eski sevgilinin tecavüzünemi uğradığını söyledin yoksa muhabbet esnasındamı anlattın?
eğer yanlış anlaşılma olduysa anlatımında, doğrusunu mantıklı bi şekilde anlatıp sevdiğine kendini ifade et.belliki yanlış anlama var ortada

evet aynen öyle.kocaman bir yanlış anlaşılma var.kan gelmedi uydurdum olayı yok.eskisine güven duydum.sonradan foyası meydana çıktı.sokağın ortasında saçımdan çekip götürmeler,tehditler,dayak falan korktum.çarede aramadım değil düzelir mi diye.yok.neyse o zaten cezasını çekecek.sadece zarın esnekliğinden bakireğim dedim.bu onu tam bakire anlamış.sonra öyle olmadığı anlaşıldı tabii.zaetn esnek olduğunu söylemiştim.gözünde yalancı çoban oldumtam anlatamıyor muyum gene.off bilmiyorum.mafoldumben

tamam tatlım anlıyorum seni:tesellilan olmuş,senin ifade sorunun olmuş,başına gelenler apaçık ortada ama işte yanlış ifade:1no2:
tatlım eğer hala seviyorsan sevgilini ona olayı sakin bir kafa ila baştan sona son kez anlat ve inanıp inanmamak şimdi sana kalmıştır deyerimseniben
oda senin bakire olmamandan değil,yalan söylediğini düşündüğü için kendini aptal yerine koyduğunu düşündüğü için sana kırılmıştır.umarım herşey yoluna girer ve sende bu zor günleri atlatırsın

bende merak ettım kac yaşındasın.ayrıca o kımkı,eşin falan degıl.neden kendınde bu kadar detaylı kanıtlarla acıklama yapmak zorunda hıssedıyorsun.yada neden kanıtları gosterıyorsun.ınanmazsa ınanmasın.dunyada tek kalmış erkek o degıl herhelde.tamam basına cok kotu bısey gelmıs canım.allah sabır versın.ama bunu sureklı ırdeleyen bır adamla mutlu olamazsın

sürekli irdelemiyordu ki.bu sevimsiz yanlış anlaşma olana kadar.ki o zamanda sardırıya uğradığımı ama kaçtığımı anlamış.sonra durumu yanlş anladığını farkettiğinde de üstüme gelmedi.dediği sana her heşiyimi anlattım senden de bunu bekledim.anlattıda.anlattıklarının doğru olduğunuda biliyorum.Çok üzgünüm çoook

normal bir erkek arkadaşımdan duymuştum hatta bunu birkaç erkekten duydum.bakire olmayan kızlar kendini başka erkeğe yamamak için bu yalanı uydururular demişlerdir.erkekler arasındaböyle bir düşünce yaygın.kimle çıkarsanız çıkın durum pek farklı olmayacak.ancak kendini bilen adam gibi bir adam sizi siz olduğunuz için sever ve geçmişinizle alakadar olmaz.sizin kendiyle çıkmaya başladıktan sonraki tavırlarınız önemlidir onun için.

keşke bunu açıklamasaydın.evleneceğin zaman, evleneceğin erkeğe anlatsaydın.bence çok gereksiz .bu şekilde seni kullanmak dahi isteyebilir.bence kendini ispat etmeye çalışma.kabul eden seni böyle kabul eder.hakkında hayırlısı olsun

ama benimki ipatlı.duyduklarınızı tahmin edebiliyorum.ama adli tıptan bile doğru söylüyor diye raporum var.kurunun yanında yaşta yanıyor galiba

anladı.hem kafam rahat olsun dedim.gerçi şimdi al sana kafa rahatlığı diyorum bazen düşündüğümde de,sonuçta anlaşılan bir şey.diktirmeyle falanda olmazmış

kaybedilen birşey kolay kolay geri kazanılmaz

yapabilecğin şey en fazla sakin bir kafa ile yüzyüze oturup anlatman ona...

bu sefer eksik gedik bırakmadan yapmalısın

hassas bir konu nihayetinde

karşı tarafın aklında soru işareti bırakmaman gerek

Bence gayet dürüst davranmışsın..Şimdiki erkek arkadaşına bazı ayrıntıları açıklaman ona verdiğin değer ve saygı yüzünden..Ayrıca o eski erkek arkadaşını şikayet etmeni de çok takdir ettim..Buna benzer durum yaşayan arkadaşlara örnek olur inşallah..Bu tür kişilerin yeri sokakta ellerini sallaya sallaya gezmek değil hapislerde çürümektir..:dilcikar:
Şimdiki erkek arkadaşının biraz zamana ihtiyacı olabilir.Senin bu kadar özellerini açabilmen bile onun seni takdir etmesi gereken bir durum..İnşallah aranız düzelir...Sevgiler..a.s.

ama benimki ipatlı.duyduklarınızı tahmin edebiliyorum.ama adli tıptan bile doğru söylüyor diye raporum var.kurunun yanında yaşta yanıyor galiba

canım maalesef türk toplumu tüm ahlaksızlığı kapalı kapılar ardında yaşayıp namus ahkamı kesmeye alışkın.namusu bir damla kanda arayan bir mantığa karşı ne kadar doğru olursan ol faydasız.ama geçmişte yapmadığın ahlaksızlık kalmasın bir iki damla kan gelsin en namuslu sensin.bu iğrenç mantığın sonuna kadar karşısındayım.hem farzedelim ki bu bir tecavüz olayı değil de kendin isteyerek birlikte oldun bence bu senin hayatın ve insanın sevdiği insanla özel bir şeyler yaşaması insanın doğasında var.erkek arkadaşına sorsan kaç kızla birlikte olmuştur.sanki hurilerle yapıyorlar bu işi.geçmiş olsun.bu mantıkta biri için çok üzülme.barışsanızda çok aklı başında biri gibi gelmedi bana.

cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.çok rahatlatıyor beni.bekarette takmıyorum diyor.bakire olmadığım halde bakire gibi davrandığımı sanıyor.bunun sadece kendimi ifade edememenden kaynaklandığını nasıl anlatacam.en iyisi en ince ayrıntısına kadar bir mektup yazağım diyorum.en kötüsü yazarkende rahatlarım.göndermesem bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…