- Konu Sahibi cilveli_fistik
-
evet aynen öyle.kocaman bir yanlış anlaşılma var.kan gelmedi uydurdum olayı yok.eskisine güven duydum.sonradan foyası meydana çıktı.sokağın ortasında saçımdan çekip götürmeler,tehditler,dayak falan korktum.çarede aramadım değil düzelir mi diye.yok.neyse o zaten cezasını çekecek.sadece zarın esnekliğinden bakireğim dedim.bu onu tam bakire anlamış.sonra öyle olmadığı anlaşıldı tabii.zaetn esnek olduğunu söylemiştim.gözünde yalancı çoban oldumtam anlatamıyor muyum gene.off bilmiyorum.mafoldumbenolayı net anlatsan daha iyi yorumlar gelir..sen bunu durduk yere söylemedin sanırım
sevgilinle ilişkiye girdin kan gelmedi die eski sevgilinin tecavüzünemi uğradığını söyledin yoksa muhabbet esnasındamı anlattın?
eğer yanlış anlaşılma olduysa anlatımında, doğrusunu mantıklı bi şekilde anlatıp sevdiğine kendini ifade et.belliki yanlış anlama var ortada
evet aynen öyle.kocaman bir yanlış anlaşılma var.kan gelmedi uydurdum olayı yok.eskisine güven duydum.sonradan foyası meydana çıktı.sokağın ortasında saçımdan çekip götürmeler,tehditler,dayak falan korktum.çarede aramadım değil düzelir mi diye.yok.neyse o zaten cezasını çekecek.sadece zarın esnekliğinden bakireğim dedim.bu onu tam bakire anlamış.sonra öyle olmadığı anlaşıldı tabii.zaetn esnek olduğunu söylemiştim.gözünde yalancı çoban oldumtam anlatamıyor muyum gene.off bilmiyorum.mafoldumben
bende merak ettım kac yaşındasın.ayrıca o kımkı,eşin falan degıl.neden kendınde bu kadar detaylı kanıtlarla acıklama yapmak zorunda hıssedıyorsun.yada neden kanıtları gosterıyorsun.ınanmazsa ınanmasın.dunyada tek kalmış erkek o degıl herhelde.tamam basına cok kotu bısey gelmıs canım.allah sabır versın.ama bunu sureklı ırdeleyen bır adamla mutlu olamazsın
normal bir erkek arkadaşımdan duymuştum hatta bunu birkaç erkekten duydum.bakire olmayan kızlar kendini başka erkeğe yamamak için bu yalanı uydururular demişlerdir.erkekler arasındaböyle bir düşünce yaygın.kimle çıkarsanız çıkın durum pek farklı olmayacak.ancak kendini bilen adam gibi bir adam sizi siz olduğunuz için sever ve geçmişinizle alakadar olmaz.sizin kendiyle çıkmaya başladıktan sonraki tavırlarınız önemlidir onun için.
keşke bunu açıklamasaydın.evleneceğin zaman, evleneceğin erkeğe anlatsaydın.bence çok gereksiz .bu şekilde seni kullanmak dahi isteyebilir.bence kendini ispat etmeye çalışma.kabul eden seni böyle kabul eder.hakkında hayırlısı olsun
ama benimki ipatlı.duyduklarınızı tahmin edebiliyorum.ama adli tıptan bile doğru söylüyor diye raporum var.kurunun yanında yaşta yanıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?