sevgilimin güveni

buluşucağımız gün merkezde buluşucaktık.neyse az bir süre kala bizim buraya gel dedim geldi.homurdandı tabii.hiç değişmemişsin dedi.evden çıkmam hep sorun oldu da.ben sana hiç yalan söylemedim böyle böyle dedim dedim dedi.zaten böyle demeside ilginçti.çünkü neyse ne tamam.aylarca aramamışsın . sonra aylarca aramışsın.konuları açmamışım.görüşme talebi senden gelmiş.yanımda oturuyor ama neredeyse kucağıma oturacak kadar yakın oturuyor.belge,makale falan gönderdim ya buna.tamam diyor onlara gerek yok.anlıyorum seni ben diyor.beni çok sevdiğinden kaybetmek istemediğinden böyle yaptın diyor.olabilir diyor.o gün bir de çok yağmur yağdı.bir apartmanın kapısına sığındık.bellime bayılırdı.şimdi o belle sarılmak lazımdı dedi.çok güzelsin fiziğin şöyle böyle dedi.Türk erkeği sever dedi.bende Türk kadını içinde bunları birinin beğenmesini ister.onun dışındakiler beğense ne olur beğenmese ne olur dedim.sonra beni belimden kavradı ve dudaklarımdan öptü.sana böyle dayanamıyorum işte ben dedi.aynen mesaj yazarken de bu topiğe yazdığım gibi uzun uzun yazıyorum.o da aklına birşey gelirse mesaj yazma direkt ara dedi.iş değiştiriyordu.arada bir hafta sonu vardı erdeğe gidecekti.bana sende gel dedi.bunuda bir kaç kere tekrarladı.
 
* erdeğe gelicem dediğim gün gitmedim.hatta telimde kapalıydı.açtım rapor geldi.55 (elli beş) kez arama gözüküyordu.mesajta atmış.canım çok sıkkın bir haber veriri insan falan yazmış.

*birbirimize iyi geceler msjları falan yolladık.

hep dedim ki.kendi kendime zararım dokunur.onun bana zaraı dokunmaz.bu yüzden aşk yönünden talihsiz bir arkadaşımla tanıştırabileceğimiz bir arkadaşı olup olmadığını sordum.o da var dedi.baya mesaj yolladım tabii gene ben.şöyle olsun böyle olsun diye.ama işte olayın son noktasına geldik.bu en son yazdığı dediğim mesajlardan sonra tabii arkadaşımla tanıştırmadım arkadaşını.
 
ben sizin bunu ifade edememenizi cok iyi anliyorum
cok cok cok normal birsey bu

o yasadiklarinizi kafanizda tekrar canlandirmak bile istemiyorsunuzdur eminim
nasil sizden böyle birseyi dogru ifade etmeniz beklenir anlayamadim
 
ben sizin bunu ifade edememenizi cok iyi anliyorum
cok cok cok normal birsey bu

o yasadiklarinizi kafanizda tekrar canlandirmak bile istemiyorsunuzdur eminim
nasil sizden böyle birseyi dogru ifade etmeniz beklenir anlayamadim

sağol canım benim bende anlıyamadım.düşündüm ki kızgınlıkla yapıyor.insan gözünü karartığında sağduyulu olamaz ne yaptığını bilemez ya.o da öyledir diye düşündüm.ona inacım vardı.yoksa ne diye beraber olayım ki.dediğin gibi zordu.bu olayı acı şekilde yaşamış biri olarak.tekrardan cinsel bir paylaşım içine zaten özel birisiyle girebilirdim.ama ne özelmiş.herif.en son artık gerildiğim mesajalrında seninle sevişmek istiyorum yazdı.böyle daha öncede yazıştık.ama sonunu bile bile de yazdı.kanım dondu.dur kızım sakın ol dedim kendime aylar sonra tekrardan arayan o.edepsiz de değildir.dur bakalım dedim.devam edeğim dedim.ama yapamadım.zaten o gece çok yazmadım her seferinde de niye yazmıyorsun diye mesajta attı genel konuşmalarda.yani ilişki hakkında konuşurkende.niye susttun niye yazmıyorsun .(neden acaba yazmıyorumdur.gerzek herif)benle neden konuşuyorsun dedim.bana değer vermiyorsun madem(sonu bile bile yazmış ya)işte sana değer vermemek değil bu.senin vücuduna,tenine öpüşüne hayranım.seni istiyorum ama bunu senin rızanla yapmak istiyorum.senle ciddi düşünmediğimi daha önceden de duydun.(daha önceden duydun dediğinde o zaman kızgınlıkla dedin sandım yazdım.)alsanaalsanasmilekötükedihüsoklava:
 

o sana ciddi olmadığını söyledi ve sende şaka yaptığını sandın öylemi.Kusura bakma ama inanmak istememişsin benim sevgilim ciddi olmadığını söyleyecek de bende şaka diyip geçeceğim mümkün değil üstüne gitmeliydin bu konunun.Adam resmen seni kullanmak istemiş ve sende buna izin vermişsin. Neyse olan olmuş şimdi o insan için üzülme ama büyük bi ders aldın yaşadıklarından.
Dilerim çabuk unutursun ve aynı hataya düşmezsin.Allah yardımcın olsun
a.s.
 
bana bu gece böyle şeyler yazma dediğim halde devam etti.hatta evlenip çoluğa çocuğa karışmak istiyorum dedim.inşallah istediklerine bir an evvel kavuşursun dedi.bana ve sevgime saygı duyormuş.böyle bir şey istemesinin bana değer vermemesiyle ilgisi yokmuş.AŞIK OLDUĞU KIZDAN DA BUNU İSTEMİŞ VE YAPMIŞ.bunu okuduktan sonra zatem gözüm açıldı.diyordum ki aylar sonra sırf cinsellikten olmaz dönmesi.sonuçta o iş bulunur.yapılır birileriyle.ki ya zaten onlayken benim aklımda tecavüz sahneleri geldi.ne olursa gelecekti.yani böyle olağan üstü bir performans sergilemedim.nasıl sergileyem.
 
cekucuğum bir iki sat sonrada oruç tutulacaktı.düşün artık.izin vermedim.bana yazma falan dedim.
 
inanmak istemedim doğru.cevap yazmaya devam ettim bakalım ne yapmaya çalışıyor diye.o tarz bir karşılık almadı benden o gece.ertesi günde hiçbirşey olmamış gibi ne haber nasılsın mesajı atmış yazmadım tabii.sonra bir kaç kere daha attı.akşamına aradı üstüstte.açıp kapadım.niye böyle yapıyorsun yazdı.aramasanda ben mesaj yazıyorsam bana mesaj yaz dedi.gecede bana mesajlar yolladı.benden ters tepkiler aldı.en sonunda tamam biz ayrıldıkta arkadaşları tanıştırıyormuyuz dedi.bende yarın bakarız dedim.sonrasında aramadım tabii.yazdığı mesajada.bana yazma yazam yazma diye karşılık verdim.işte hep böyle yapıyormuşum.bunuda elime yüzüme bulaştırmışım.birde sen biliğin tarzında yazıyor.elbette ben biliğim yazdım.ister bulaştırım ister bulaştırmam dedim.bana bunu hiç unutmayacam yazmış.yahu biz zatensenle görüşmüyoruz bu yazdıklarından sonrada görüşmeyecez.neyi unutmuyacan.dediğin gibi inamadım .bir de aylardır bekledim ya onnu.dur bakalım dedim yine.niye aç
 

şaka deyip geçmedim bu arada.birine güvenirsin ya.o yani.o böyle şey yapacak adam değil dedim.ya beni deniyor dedim ya beni deniyor dedim.ama tabii gene de ağır bu yaa.çok da uzun olmasada 7ay çıktık.yaklaşık 9 ay kadarda yüzüyüze görüşmedik.bu işi yapacak birilerini bulurdu diye düşündüm.bende asla şaka diye geçemem.
 
birde hani şu tanıştıralım dediğim kızın adını biliyordu.faceden falan konuşsalar diyordum.benden ters tepki aldığı gün arkadaşa faceden ekleme talebi göndermiş.yaklaşık 2 hafta oldu.şu anan kadar bir durum yok.bir de bu facede ana sayfada bir paylaşımı vardı bu herifin.can yücelin kimseyi çok sevmeyeceksin şiiri var ya onu eklemiş.benide silmemiş.benim bildiğim adam silerdi.umut beslemek falan onun için demiyorum.daha öncede sinirlenince sildi çünkü.tabii onun hala bana karşı bir umudu olabilir bazı konularda.
yahu bu adam bana bir kere gül aldı.maydonoz verir gibi verdi.kızlarla bu tarz işi olan adam ne bileğim daha rahat olurdu falan dedim .
 


kafam karışık olduğundan unutuyorum.birde şimdi esaslı bir ayrılmaya yaşadık dedim ya.ilk başta biz bunla konuşmak için yoğun ısrarlarım sonucu buluştuk.oturduk bir yerde konuştuk.olamaz dedi.bu sırada eli elimdeydi.elini ben tuttum ama o da çekmedi.sürekli dudaklarıma bakıyordu.bana yalan söyleme diye bağırdı.yalan söylemiyorum Allah şahidim olsun dediğimde de bana yalanlarına Allah ' ı alet etme dedi.en son ayrılırkenki bakışınıda gördüm.alt geçitten aşağıya iniyordum.arkadam bakıyordu.o bakışlarını kim görse bu adam adilik yapmaz der.
 
canım bence psikolojin hayli bozulmuş zaten bir de bu manyakla uğraşma derim
bence sana yeterince değer vermiyor
yaşamak zorunda kaldıkların senin değerini değiştirmez
adam gibi adam olsa ve seni gerçekten sevse tamam kahrolurdu ama senin yaralarını sarmaya çalışırdı
bu adam seni kullanmaya çalışıyor
zor biliyorum ama onu hayatından çıkar bence
ayrıca biraz güven problemin var gibi
insanlara bu kadar kolay güvenme derim
ve gerçek hayattan tanıdığın uzun süre gözlemlediğin kişiliğinden beyfendiliğinden emin olduğun bi adamla görüş bundan sonra
böyle inan ki daha çok yıpranıyorsun
 

bunlada hemen tanıştım.ayrıldıktan sonra sordurttum herkes iyi demiş.tabii bu kadar detaylı kim bilsin..düşün buna mesaj yazmıştım kolum kanadım olmuştun diye.bu nasıl bir vicdan ya.burada sizler bile durumuma birşeyler yazıp destek olmaya çalışıyorsunuz.sana umut vermedim diyor.en son ayrıldığımızda görmüşüm seni arkamdan baktığını.aylar sonra beni aylarca aramışsın.bu bile umut vermek değil mi?çıkarken senle benim kızımız olsa ne güzel olur diyen sensin.bunlar umut vermek değil mi?bu bana tecavüz edildikten sonra tedirgin oluyorum dedim.senden kaynaklanmıyor dedim. köpürmüştü bana .eee bu ne?
 
şimdi kızlar bir kız arkadaşım var.bu yazdıklarımda da bahsettim size.en sonuncu erkek arkadaşımın bir arkadaşıyla onu tanıştıracaktık.arkadaşım başta istemem dedi sonra olur dedi.neyse işte bizimki bana acaip mesajlar attı ya.zaten onlardan sonra kendim ona yazmıyorum.güven falan kalmamış.güvendiğimden tanıştıracaktım.cevap yazmıyorum ve yazma yazma yazıyorum ya bir kaç defa yazdı.en sonunda da bana ''bunu asla unutmayacağım'' diye göndermiş.unutsa ne olur unutmasa ne olur bu saattten sonra.bu tanıştıracağımız arkadaşı faceden eklemiş.bakalım ne çıkacak diye kabul etti arkadaş.aslında ne kadar gereksiz di mi.işte üzüntüden düşünemedik.ayrılık olayının üztünden yaklaşık 2 hafta geçti.bizimki hemen aynı gün benim arkadaşı eklemiş listesine.bende o günlerden sonra arkadaşı görmüyorum.telde de konuşmadık falan.meğer bunlar baya konuşmuşlar.arkadaşım sizin işinize karışamam ama arkadaşım iiyidir demiş benim için.o da bunu onaylamış.tabii öyle diyecek şu durumda.bizimki arkadaşını övmüş buna.telini ver o seni arasın demiş.çocuğun telinide almış.kendi telinide vermiş arkadaş:-DDDbirde demiş ki arkadaşına söyle benden fiziki birşey beklemesin.hadi diyelim benim eski sevgiliyle arkadaşının olayları sana anlattığımdan haberleri yok.ama senin var.niye böyle bir diyaloga giriyorsun.ona bak arkadaşım ona güvenip biliyorsun böyle bir işe kalkıştım ama bana böyle şeyler yazdı.senide tanıştırmıyorum.kendimde görüşmüyorum demişim.benim için, o böyle davrandı ben ağır bir kız olursam evlenirim bende diye düşündü herhalde.tamam sen evlenirsin sana bana yapılan yapılmaz ama bunların içinde görünen o ki kötülük var.bu şekilde olmasada başka türlü yaparlar güven olmaz.yasakkelime

bugün bizim eskiyi face listemden silecektim.o da ekledi ya.şimdi kendiminkinden silecem ama sende var diye rahat olduğumu düşünmesin sende sil dedim.ben silmeyecem bana zararı yok dedi.:-DDki normalde siliveriyor.bende internetim de problem çıktı giremediğimden silemedim diyeceğim.sırf sonucu görebilmek için.duvarımada şöyle yazacağım:arkadaşlar internettimde problem var.cebimide açmıyorum.bana ulaşmak isteyen evden ulaşsın.bu şekilde yazacam.eski sevgilimde bak hala silemedi falan dese bile hım problemden dolayoda olabilir diye düşünüp fazla böbürlenemesin.

bir de siz olsanız ne yapardınız?:uhm::enbuyukkk:
 
Allah yardımcın olsun canım cok karısık yazmıssın bende anlamadım ama anladıgım kadar genel yorum yapayım.
Adalet yerini buldu allaha şükür.

Şimdi ki sevgilinle evlilik düşünüyormusun?
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…