- Konu Sahibi cilveli_fistik
-
ben sizin bunu ifade edememenizi cok iyi anliyorum
cok cok cok normal birsey bu
o yasadiklarinizi kafanizda tekrar canlandirmak bile istemiyorsunuzdur eminim
nasil sizden böyle birseyi dogru ifade etmeniz beklenir anlayamadim
Ee sonuç ne oldu barıştınız mı
inanıyomuymuş sana
sağol canım benim bende anlıyamadım.düşündüm ki kızgınlıkla yapıyor.insan gözünü karartığında sağduyulu olamaz ne yaptığını bilemez ya.o da öyledir diye düşündüm.ona inacım vardı.yoksa ne diye beraber olayım ki.dediğin gibi zordu.bu olayı acı şekilde yaşamış biri olarak.tekrardan cinsel bir paylaşım içine zaten özel birisiyle girebilirdim.ama ne özelmiş.herif.en son artık gerildiğim mesajalrında seninle sevişmek istiyorum yazdı.böyle daha öncede yazıştık.ama sonunu bile bile de yazdı.kanım dondu.dur kızım sakın ol dedim kendime aylar sonra tekrardan arayan o.edepsiz de değildir.dur bakalım dedim.devam edeğim dedim.ama yapamadım.zaten o gece çok yazmadım her seferinde de niye yazmıyorsun diye mesajta attı genel konuşmalarda.yani ilişki hakkında konuşurkende.niye susttun niye yazmıyorsun .(neden acaba yazmıyorumdur.gerzek herif)benle neden konuşuyorsun dedim.bana değer vermiyorsun madem(sonu bile bile yazmış ya)işte sana değer vermemek değil bu.senin vücuduna,tenine öpüşüne hayranım.seni istiyorum ama bunu senin rızanla yapmak istiyorum.senle ciddi düşünmediğimi daha önceden de duydun.(daha önceden duydun dediğinde o zaman kızgınlıkla dedin sandım yazdım.)alsanaalsanasmilekötükedihüsoklava:
cekucuğum bir iki sat sonrada oruç tutulacaktı.düşün artık.izin vermedim.bana yazma falan dedim.o sana ciddi olmadığını söyledi ve sende şaka yaptığını sandın öylemi.Kusura bakma ama inanmak istememişsin benim sevgilim ciddi olmadığını söyleyecek de bende şaka diyip geçeceğim mümkün değil üstüne gitmeliydin bu konunun.Adam resmen seni kullanmak istemiş ve sende buna izin vermişsin. Neyse olan olmuş şimdi o insan için üzülme ama büyük bi ders aldın yaşadıklarından.
Dilerim çabuk unutursun ve aynı hataya düşmezsin.Allah yardımcın olsun
a.s.
o sana ciddi olmadığını söyledi ve sende şaka yaptığını sandın öylemi.Kusura bakma ama inanmak istememişsin benim sevgilim ciddi olmadığını söyleyecek de bende şaka diyip geçeceğim mümkün değil üstüne gitmeliydin bu konunun.Adam resmen seni kullanmak istemiş ve sende buna izin vermişsin. Neyse olan olmuş şimdi o insan için üzülme ama büyük bi ders aldın yaşadıklarından.
a.s.
o sana ciddi olmadığını söyledi ve sende şaka yaptığını sandın öylemi.Kusura bakma ama inanmak istememişsin benim sevgilim ciddi olmadığını söyleyecek de bende şaka diyip geçeceğim mümkün değil üstüne gitmeliydin bu konunun.Adam resmen seni kullanmak istemiş ve sende buna izin vermişsin. Neyse olan olmuş şimdi o insan için üzülme ama büyük bi ders aldın yaşadıklarından.
a.s.
canım bence psikolojin hayli bozulmuş zaten bir de bu manyakla uğraşma derim
bence sana yeterince değer vermiyor
yaşamak zorunda kaldıkların senin değerini değiştirmez
adam gibi adam olsa ve seni gerçekten sevse tamam kahrolurdu ama senin yaralarını sarmaya çalışırdı
bu adam seni kullanmaya çalışıyor
zor biliyorum ama onu hayatından çıkar bence
ayrıca biraz güven problemin var gibi
insanlara bu kadar kolay güvenme derim
ve gerçek hayattan tanıdığın uzun süre gözlemlediğin kişiliğinden beyfendiliğinden emin olduğun bi adamla görüş bundan sonra
böyle inan ki daha çok yıpranıyorsun
Allah yardımcın olsun canım cok karısık yazmıssın bende anlamadım ama anladıgım kadar genel yorum yapayım.
Adalet yerini buldu allaha şükür.
Şimdi ki sevgilinle evlilik düşünüyormusun?[/QUOTEcanım sağol adalet yerini buldu ama dediğin gibi karışık yazdığım için bazı yerlerini olayın kaçırmışsın.şimdiki dediğin eski oldu.çünkü bana oladık laflar etti.yok senle ciddi düşünmüyorum.senle cinselliği yaşamak istiyorum ama rızanda olsun.evlenmek için can atıyordum oysa.parça parça ekliyim bazı olayları.ondan sonra tekrardan bir yorumda bulunursan çok sevineceğim.vakit ayırdığın için sana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?