sevgilimin güveni

Sevgili elffinn,desteğin için teşekkür ederim.bakireyle olmaktan korkarım dedi evet ama ayy komik yerde burası zaten bakireğim dedim (ESNEK FALAN DEMEDİM.)o da sevgimden ötürü bunu sorun etmediğimi düşünmüş.tamam olayı anlattım da tek cümleyle anlatmıştım.o da sadce böyle bir olaya yeltendiler ama yapamadılar anlamış.sonrasında da yalancı konumuna düştüm.konuyu bana sorduğunda da ağlamaktan konuşamadım.canan senle konuştukça habire başka şeyler çıkıyor bu yüzden sana güvenmiyorum deyip ayrıldı.

Son düzenleme:
bu maddeleme olayınada gireğim.maddeliyorum.çünkü çok konuşmadığımız konu oldu.bu bir nevi konuları sıraya koyma.önce şunu bir halledelim.sonra bunu gibi.

derdimi paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim.

arkadaşlar:-D geçenlerde küzenimin nişanı vardı.nişana okuldan arkadaşlarıda geldi.bunlar hem sınıf hemde ev arkadaşlarıydı.bende oda arkadaşından hoşlanmaya başladım.birden bire oldu.arkadaşça yaklaşıyorum.tamda burada konuştuğumuz gibi oldu.tanıdık bildik.daha bir kere onlarla gezdim birde nişan konusunda meilleştik o kadar.sakin sakin herşey yoluna girer:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…