sevgilimin güveni

doğru söylüyorsun.benimki bu tarz hareketlerde yapmadı barışma evresinde.bilmiyorumkismile aslında konuyu kapatıldım ama içimde bir his kapatma diyor.çünkü arkadaşımın tavrı çok acaipti.normalde davrandığı gibi değildi.en çok da sen dedin diye silmiyorum lafına takıldım.bariz gülüyordu telefonda.zaten benim için ekledin onu.ona bir zararı yokmuş.normalde tutmaz öyle kimseyi.

yapacağın tek şey ona en basından anlatmak

ona herşeyi açıkladım.12 tane meil attım.forumda yazdığım gibi karışık olmasın diye maddeleyerek yazdım.sadece arkadaşımla ilgili olan konuları değil seviyordum seni ,şunu yapsaydık ilişki daha iyi olurdu tarzındada yazdım.hatta face ve msn şifrelerimi de verdim.güvenilmeyecek bir şey yapmadığımı anlasın diye.bahsettiğim kız arkadaşım konusunda da ne dediyse yazdım.söyledikleri bende rahatsızlık uyandırıyor dedim.bakalım ne olacak

sanırsam meillerimi okumuş.sanırsam diyorum.çünkü, ne yazık ki kötü bir kardeşe sahibim.birçok kötü durumumu bana daha da kötüleştirmek için elinden geleni yaptı.bir fırsatını bulup telimide almış ve teldeki mesajları annemlere göstermiş.tabii o günden sonra telefon bende değil.annemlerde.bugün annem telefonu almakta çözüm değil.sen meil atıyormuşsun dedi.meillerimide mi kardeşim gösterdi acaba.daha önceden de böyle şeyler yaptı çünkü.ama bilgisayarı yok ve akrabalarımızın yanına gitti.bundan dolayı diyorum ki meilleri okudu cevao yazdı ama annem yazdığınıda silmiştir.gerçi onada telin bende olmadığını yazmıştım.off ya.off ya çok bunaldım...

cnm bnden tavsıye ıstersen hem arkadısını hem o esas cocuqu haytından tamemn cıkr bazen ınsan haytından mıkropları cıkarmsı qerekıor emınım qerckten ck zorz bılıorum ama basarabılırsın ..

arkadaşımı tamamen hayatımdan çıkardım.zaten yaptığımız planları son anda iptal etmesinden dolayı sinirde oluyordum.arkadaşım suçlu kızlar.düşündükçe potansiyelini gördüm.daha öncede benim beğendiğim bir çocuk vardı.kendisine asıldığını gecenin bir vakti aradığını söylemişti.ama çocuğa telefonu vereceği bir durum olmamıştı) şuradan bulmuş falanda demedi.zaten kimseye telini facesini vermemkle övünürdü.bir kere rüyamda benimkini başkasıyla görmüştüm.ayrıdıkta o zaman.bu arkadaşıma telde söyledim.o üzüntüde dikkatimden kaçmıştı ama sonradan bu olaylardan ötürü oturup düşününce bunu söylediğimde gülerek şaşırdı.bu konuyla ilgili konuştuğum bir teyzem var.güzel olduğunu ummduğumuz bazı gelişmeler oldu.ona anlatırken o bile gülerek şaşırmıyor.ki sevindiği ve umutlandığı için gülmesi doğal.arkadaşım birde rüyamda da değil gerçekten gördüğümü sanmıştı.birde bu en son mesajları konuşurken gene gülüyor ve etrafıyla benden daha çok ilgileniyordu.arkadaşımın bir mikrop olduğu kesin.zaten onu hayatımdan çıkardım.

sizlerden de düşüncelerimde haklı olduğumu gösteren mesajlar aldıkça daha bir rahatlıyorum.

güzel olduğuna inandığım gelişmelere gelince.buna yazdığım meilleri okumuş.cevap yazdı.msn adresini eklersen msnden konuşuruz falan yazmış.daha önce de annemin teline msj atmıştı biliyorsunuz.bu son bir hafta içindede gene annemin teline mesaj attı.n'aber diye.ama cevap yazmadım.zaten yazacak ortamımda olmadı.face ve msn falan bakamadım.

bu arada ikisinin arasında bir şey olacağını sanmıyorum.küzeniyle tanıştı biliyorsunuz.zaten anlattımda meillerde kızın nasıl bir kız olduğunu .hatırlattımda kuzeniyle görüştüğünü.

bir insana kendini zorla sevdiremezsin
bana güven diyemezsin !
eğer içindeki yangını hissetmiyorsa ona tek bir söz söyleyeceksin sen bilirsin !

bir insana kendini zorla sevdiremezsin
bana güven diyemezsin !
eğer içindeki yangını hissetmiyorsa ona tek bir söz söyleyeceksin sen bilirsin !

aynen katılıyorum.zaten bana güveniyor.sevgisinin olmasada bence en azından ilgisi var.artık başlığıda sevgilime olan güvenme ihtiyacı olarak değiştireceğim.

ay hicbisey anlamadim yaaa, dahada karman corman yazilmazdi heraldekafamçokkarıştı

ya ben cok cok cok cok ama cok üzüldüm......
yazıyı okurken şok oldum...
canım biliyor musun en yakın arkadaşım var.... o kadar iyi bi insandır ki sana anlatamam.....
17 yaşındayken erkek arkadaşı ile yanlız kalmış sonra cocuk ileriye gitmeye calışmış, tabi arkadaşım elinden kurtulamamış...
kız anlatıyoda boğazına basmış filan.... sonra arkadaşımda kanama olmamış
ne erkek ark.ı ne yapmış biliomusun
kıza orda ağza alınmayacak küfürlerle tokatlar almış, daha önce kimle oldun diye kızı döverek evine götürmüş
ailesine söyleyememiş birde doğudalar, gerisini sen düşün..
kız ın şuan aileside bilmiyo..
arkadaşımda kendini çalışmaya işe veriyo, 24 üne kadar çalışıyo
sonra üni.ye karar veriyo ( zaten üni de tanıştık ) şuan müfettiş olma yolunda..
kendini bırakmadı yani..
çok güçlü bir kız.... daha sonra bir kaç kişi ile çıkmış birine ben sahit oldum
kızın yüzüne vurdular falan.... ne kadar doğru ama bunun onun sucu olmadığını kanamasının da olmadığını aklı ergin olan herkesin sevgilisi ile bişeyler yasayabilceğini artık karşına biri çıkarsa söylememes gerektiğini söyledim
2 sene önce biriyle tanıştı cocuk arkadaşımdan 3 yas küçük, çokta iyi biri
nışanlandılar... sonra buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama kanaması oldu :)

canım diyeceğim o ki...
bu hikayeler maleseftir ki çok yaygın.. senin adına çok üzüldüm
umarım karşına bunları unutturacak bi insan çıkar....
bunun için dua edeceğim.....
sewgiyle kal

kızlar aylar sonra geliyor.çünkü bende süper seks var desem ki yok yani.ayrıca seks için buluyordu birilerini biliyorum.

Birine sarılası gelmesi insanın ne hatasını görürse görsün yüceltiyor... Bir erkeğin kadına cinselliği için yaklaşması onu çok arzuladığı, onsuz olamayacağı anlamına gelmez. "Birilerini bulurdu, bana geldiğine göre demek ki bir şeyler var." diye düşünmek çok iyimser bir yaklaşım... Erkekler için bu mevzularda "fazla mal göz çıkarmaz"...

Yolunda gitmeyen ilişkide sizin kadar iletişim kopukluğu olup üstüne "seninle ciddi düşünmüyorum" diyen bir adam elbette ki başkalarını da bulur, sizinle de devam etmeye çalışır birlikteliğine zaten fırsat buldukça sokulmuş, öpmüş ki bunları yaparken sadece cinsel çekim olduğunu ifade etmiş yazdıklarınızda... Cinsellik tabu değildir ama düzgün bir beraberliğe götürmediği kadınların felaketidir çünkü ne kadar özgür olursanız olun kendi kendinize kaldığınızda kullanılmış hissedersiniz...Amacını açıkça söylemiş adam, belki çirkin ama doğruyu söylemiş, tutamayacağı sözler vermeye devam etmemiş. Sizin gibi "madde madde" açıklama yaparak kendini ifade etme gayretinde olan bir kadın böyle yaparak ona açık açık "Senden vazgeçemiyorum, seni takıntı yaptım" demiş oluyor... Her ne kadar aradığını, açmadığınızı vs. söyleseniz de öyle tavizler vermiş, ona o kadar kendinizi muhtaç göstermişsiniz ki istediği an kafanızı karıştıracağının farkında... Hangi "cinsellik düşünüyorum, ciddi niyetim yok" diyen adam hayır der ki kendine zaafı olan kadına? Onu takip etmek, bir şekilde iletişimde bulunmakla şimdiye kadar hiç de iyi gitmeyen talihinizi daha karanlık yollara sevk ediyorsunuz... "Zaten geride kaldı" demeyin, kambur gibi taşımaya, kendinizce anlamlar çıkarıp yorumlamaya devam ediyorsunuz, o kadar etkilenmişsiniz ki belki farkında bile değilsiniz böyle yaptığınızın...

kendimi sevgisine muhtaç olduğumu hissettirmeyi bırakın, bunu direkt söyledim.yazdığım meillerden bahsediyorum.onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor.bunu bilirkende benle ciddi değilse bu sevgi beni öldürsede onla olmayacağımıda çok iyi biliyor.en son işte o meilleri yazdım.üzerinden de2,5 ay geçti.defalarca kez aradı , mesaj çekti,msnden ekle konuşalım meil attı.ama artık o laflardan sonra yazamıyorum.

söyledikleriniz doğru ama ilişkimizle ilgili tam olarak doğru değil.herşeyde önce beni her istediğinde sıkıştıramadı,ona durmadan tavizlerde vermedim.her istediğinde buuşmadık.buluşmaların neredeyse hepsinde de beni beklemek zorunda kaldı.
yaşadığım bazı olaylardan bahsederken resmen kilitleniyorum.onla yaşadığım olaylar değil bunlar.kendini ve olayları gayet güzel ifade edebilen biriim.yaşadıklarımın acısı kalbimde o kadar büyük bir ağırlık yapıyorki o konular açıldığında bariz tıkanıyorum.bu yüzden ona yalan söylediğimi düşündüğünden bundan böyle bmyle hissediyorum dedi ve zaten sonrasında da ayrıldık.öncesinde benle evlenme fikri olan bir adamdı.direkt söylemedi ama şaka yolla takılıyordu.tama bunuda kendime pay çıkarmış olabilirim.ama birkaç ay aramalarına , msjlarına cevap vermedikten sonra zaafım olmadığını sevsem dahi ayaklarımın üstünde durduğumu7 anlamamış mıdır?

Benim için önemli olan senle sohbet ettikçe senden aldığım samimiyet hissiydi.hayatımın hiç bir evresinde erkek arkadaş bulma gayretine girmedim.bu özenmedim anlamanına gelmiyor ilişkilere. Akrabalarımdan olsun arkadaşalrımdan olsun %99 olumlu ve gayet güzel giden ilişkileri olan kişiler.ama gerçek aşıkın peşinde olan biriyim.bir şekilde bir şey hissedemediğim biriyle olmaz.kimseye bir şey hissedemezsem hiç olmaz biri hayatımda.ama o kişiye karşı kanımın kaynamasıda yeterli değil.birçok kriter gerekiyor.pirinç handa oturulken ayaklarını koyuş şekline bile baktım.efendi davranışalr,güler yüz,çevresine saygılı davranışlar,okumuşluk, kursa gitmen,iş bulma konusunda gayret göstermen,her konuda konuşabilmen beni etkiliyordu.

Kes kopyala yapıştır yaptım.bu 3ay önce gönderdiğim meillerin özü seviyorum dedim evet ama sınırımıda çizdim.

*kimse kimseyi sevmek zorunda değil.doğal olarak sende beni sevmek zorunda değilsin ama sevgime ,bana,benle ilgili herşeye saygı göstermelisin.sevgimden gocunduğum yok.sevgim gerçekten çok büyük.özlemimde öyle.bankta yanıma oturduğunda fondötenimi düzeltin ya.o anki yakınlıklık için bile aylardır sabırsızlanıyordum.hep derler ya içim gidiyor diye nasıl oluyormuş onu sende öğrendim.sonucu ne olursa olsun senle bir şekilde karşılaşmak kaderimde varmış.çünkü daha seni tanımadan kendimi sana çok yakın hissettim.hadi desem o anki boşluktan.öyle olsa herhangi biride olabilirdi ama sen oldun.piyango sana vurdu.(bu espiriyide pek sevmem.)kanım kaynadı sana.çok önceden seni tanıyor gibiydim.yaşadıklarımdan sonra sadece birkaç dostumla aileme akrabalrıma falan güvenim kalmıştı.dış dünyaya karşı kilitlenmiştim.tanıştığımız dönemde olayın üstünden 1sene geçmişti.daha yeni yeni çekildiğim kabuğumdan burnumu çıkarmaya başlamıştım.hayatta karşı iyice sindirilmiştim. Kanım kaynadı dedim ya .o his benim için öok önemliydi.birini sevebilmişken bunu bırakmak istemedim ama sindirilmişlik hissi sevgimi doyasıya yaşamamı engeledi çoğu yerde.bunu sanada anlattım.yanlış ifade ettim kendimi.kızdın bana:-dzaten bana çok kızdın.yanlış ifade etmemde çok doğaldı ki hala bu konularda yanlış ifade edebilirim kendimi.anımsatan bir olay olduğunda bile nefes alışlarım zorlaşıyor.seni ve sevgimi sindire sindire yaşamak istemedim ama korkttum.senin birşey yapmana gerek yoktu da o halime zaten.kilitlenmişim diye anlatabiliyorum halimi.her buluşmanın sonunda sana sıkı sarılıp öyle ayrılmak tekrar görüştüğümüzde de aynı şekilde davranmak istedim ama sırnaşık gibi algılamanıistemedim.sindirilmiş psikolojiyle öyle düşündüm.hatta bir keresinde tam biletin okutulan yerlerden geçiyordum.acaip bir şekilde dönüp sana sarılmak istedim.ayrıca sende hala oradaydın yapamadım. Hem iş yapıyor hemde kendi kendime konuşuyordum.''bundan sonra böyle saçmalıklar ve salaklıklar yapmıyacağım'' diye.içimden gelmese bile sarılıcam diyordum

zamanında da taviz vermediğimi anlatmak için bu meilide gönderdim.bu da ona yazdığım bir meil.vermiş olsam tamam diyeceğim.zaten böyleydi böyle oldu.ayrıca yaşadığım ve zamanında salaklık edip hayatıma soktuğum şu anda hapiste olan maluklardanda korkmuş olabileceğini düşünüyorum.

canım baştan sona tüm yazdıklarını okudum öncelikle Allah yardımcın olsun ayrıca sen tamamen o çocuğu aklından çıkar ve kendine yeni bir hayat kur sıfırdan başlıyormuş gibi hayata... çünkü senin isteklerinle bu sevdiğinin istekleri tamamen farklı sevdiğin diyorum çünkü siz sevgili değilsiniz bence sadece senin sevgini kullanan biri var... tamam kullanıo demek de istemem çünkü tanımıyorum ikinizi de ama hoş bir durum yok yani... siz bence bu sevgilinizle çok erken tanışmışsınız ve birlikte de çok erken olmuşsunuz... sen daha bir travmadan çıkmadan kendine ve yeni durumuna alışamadan yeni biriyle ilişkinin ağırlığını almışsın bence üzerine... sevdiğin çocuk şu anda seninle evlenmeyi düşünmüyor sadece farklı bir heyecansın bence nun için söylediklerinden bu anlaşılıyor... ayrıca hani diyorsun ya mutlaka birileriyle birlikte oluyor bana ihtiyaç duymaz falan diye o kısımı sen öyle düşünmek için öyle düşünüyorsun çünkü senden aldığı heyecan farklı demek ki ne farkedecek ki birde önceki mesajlarında okudum ben bakireyle olmatan korkarım falan demiş ya senin esnek bir zarın olduğunu öğrendiği için de seninle bu kadar rahat ilişkiye girmek istediğini düşündüm ben... birde facedeki kız arkadaşları normal falan ben hiç inanmadım bu işe çünkü önceki mesajlarında ne anlatmışsın bunlar esmeri kendine sarısını kuzenine ayarlayan bir çete gibiler:))) töbe yarabbim yaaa... ayrıca tamam insanlara saygı duyarım mutlaka ama senin tarif ettiğin gibi Allah korkusu olaan bir insan böyle alenen de cinsel yönden birlikte olmak istemez ki tamam hadi nefsine hakim olamaz hepimiz insanız sonuçta ama bu artık sadece seni istediği zamanlar bi ayara getirip beraber olmak istediği zamanlar arıyormuş gibi geldi bana canım sen evlenmek istiyorsun bir kere tecavüze uğradın diye (Rabbim kimselere göstermesin sana da yardım etsin) deneme tahtasına çevirme kendini seni anlayan ve kabul edecek birini bekle ve bence o kişiye herşeyi anlat ama birlikte olma bir daha cinsel yönden en azından ciddi bir şeyler olana kadar...

Melih merhaba,

*ilk başta bu istanbuldan döndükten sonraki ayrılmamızdan önceki ilişkimizle ilgili düşünce ve duygularımı anlatmak istiyorum.gerçi sonuçta geçen seneyle bu sene aynı duruma çıkacak da neyse.

*birde anlatacaklarım salt kendi düşüncelerim.gidişatımızı kendimin nasıl gördüğü.

* bugüne kadar pek konuşmadım.hatta hiç konuşmadım denilebilir.normalde ilişkilerde insanlar konuşur:-d insanlar msnde.facede ,telde,smste vs durmadan konuşuyorlar,sana karşı bende çok ilgisizdim.konuşsamda pek anlaşılır olmadğının farkındağım.şöyle bir düşüncem oldu:senle aramızda bir iletişim sorunu var.bir keresinde ben msndeyken girmişsinde seni görmemişim.bundan dolayı neden görmedin ki demen.(nasıl olsa yazacaksın diye düşündüm.belki çay falan alıyorsundur falan diye düşündüm.)neden aramıyorsun diye sorman.evinizin az ötesinde ptt var git oradan ara beni demen.bence bunların hepside seninde benle aynı düşüncede olduğunu gösteriyordu.msn olayında okuyorlar diye konuyu nasıl halledeceğimi benle araştırmadın mı?bende görüşmediğimiz esnalarda bu konuları hallettim.ilk başta bu okuyorlar gerginliğimi üzerimden attım.zaten bu meilleri yazmamdanda analşılıyor bu.msn,facebook açık sabah akşam.başında oturmasamda.annemin telini kullanıyorum arada.lokantada rahat bir yere gider konuşurdum.lokantada şimdilik telefon hattı yok.olduğunda internette bağlanacak.bu arada twitter a da başlıyacağım.sırf senle mesajlaşmak için aveanın mesaj tarifesini almıştım.msjlardaki üslübünden sonra kal geldi.işin komiği telefonda kayboldu.neyse sonra bulduk ama 2 hafta kadar telefon kayıptı ve evde kayboldu.kendimi seninle pek ilgilenmediğim konusunda hatalı buldum ve bunun ilişkiyi zedelediğine inandığım için bunları yolluna koymaya uğraştım.çünkü sana ve ilişkiye değer veriyordum.düşündümde böylelikle ilişki kurturur.evden eve ücretsizdende faydalanabilirdikbizim evdeki telefon telsiz.yaz sıcağında balkonda yere oturur konuşurum diye düşünüyordum.odam çok sıcak oluyorda.tabii gecenin bir vakti olmazda bu21e kadar falan olurdu.zaten 5000dk falan di mi?web kamerasıda alacam.zaten bütün arkadaşlarım diyor bir kamera almadın diye.-....... Bunu alıcam sanırım.

*senle yaşanılanlara takılma ya da öylesine gözle bakmadım.her anı benim için önemli.zaten o gözle baksam benim gibi bir kıza adam mı yokta birini bekliyeceğim.karnım çatladı,kendimi paraladım ya 2dk beni dinle diye.

*ablana bakışındaki samimiyetten etkilendiğimi söylemiştim.baktım az-çokta uyumluyuz.merak ettim seni.öyle tanışmak istedim.yakışıklı olup olmadığın beni o zamanda fazla etkilemedi.beğenmesem seni gelmezdim ama sırf yakışıklı ve gözüme hoş geliyor diye de bir adama takılmadım.öyle olsa yerin çoktan dolardı.

*** çalışıp çalışmadığınada* bakmadım.çaba gösterdiğini bilmiyormuydum.daha yazışırken başvuru yapıyorum diyordun.iş konusunda azizmli olduğun bir gerçek.bu yüzden zamanla iyi yerlere geleceksin buna eminim.

*tanışma evresinde en kötü ihtimal eğlenceli bir arkadaşım olur diye düşündüm.görüşmeye başladıktan sonrada aynı düşüncelerim devam etti.adam gibi adam olduğuna inandım.

-ailene saygılısın.
-sana servis yapan ,hizmet eden kişilere karşı saygılısın.
-her konuda konuşabiliyorsun.
-çalışkan ve azimlisin.(bir ara tembellim falan demiştin.böyle çalışkansın dedim diye gülmüştün.hatta bir arkadaşın da ''seni tanımıyor galiba ''yazmıştı.faceden meil listeme şu yaptığın yoruma cevap yazdı diye geliyordu.listemi temizlerken tekrardan gördüm.2009 nisan sonlarıymış.hatta bu ismini renkli yaz işlemi vardı.onu yapmışsın.m de miskin yazıyordu.ona yazdığım yoruma öyle demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…