- Konu Sahibi cilveli_fistik
-
Bütün mesajları sonuna kadar okudum...
cilveli_fistik seni çok ama çok iyi anlıyorum çünkü aynı duruma bir arkadaşım düştü...
O da zamanında tecavüze uğrar gibi bir cinsel ilişkisi olmuş.
Onun da bu olaydan sonra aynı senin tanıştığın gibi internetten bir sevgilisi oldu.
2,5 sene sürdü tam a.s
Aralarında cinsellik de vardı bu tanıdığımın...
Hatta adam açıkça onunla yatmak istediği zaman daha çok arıyordu bu arkadaşıma o derece rezillikti durum...
O süre boyunca adam ona senin ayrıldığın bu sevgilin gibi neler yapmadı ki... a.s
Hediyeler, göz boyamalar, aramalar vs...
Kavga edince kapının önüne gelip böğürmeler...
İnan o arkadaşımı sevgili budalasından ayırana kadar neler çektim...
Emin ol senin peşinden koşması illa ki seni sevdiğine işaret değil, başka şeyler peşindedir o...
Hiç umursama bundan sonrası için bir çizgi çek hayatına ve devam et...
Geçmişe bakarak yürümeye çalışırsan düşersin a.s
yapacağın tek şey ona en basından anlatmak
hiç biirnizde suç yok eski sevgilini Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın !
bir insana kendini zorla sevdiremezsin
bana güven diyemezsin !
eğer içindeki yangını hissetmiyorsa ona tek bir söz söyleyeceksin sen bilirsin !
kızlar aylar sonra geliyor.çünkü bende süper seks var desem ki yok yani.ayrıca seks için buluyordu birilerini biliyorum.
Birine sarılası gelmesi insanın ne hatasını görürse görsün yüceltiyor... Bir erkeğin kadına cinselliği için yaklaşması onu çok arzuladığı, onsuz olamayacağı anlamına gelmez. "Birilerini bulurdu, bana geldiğine göre demek ki bir şeyler var." diye düşünmek çok iyimser bir yaklaşım... Erkekler için bu mevzularda "fazla mal göz çıkarmaz"...
Yolunda gitmeyen ilişkide sizin kadar iletişim kopukluğu olup üstüne "seninle ciddi düşünmüyorum" diyen bir adam elbette ki başkalarını da bulur, sizinle de devam etmeye çalışır birlikteliğine zaten fırsat buldukça sokulmuş, öpmüş ki bunları yaparken sadece cinsel çekim olduğunu ifade etmiş yazdıklarınızda... Cinsellik tabu değildir ama düzgün bir beraberliğe götürmediği kadınların felaketidir çünkü ne kadar özgür olursanız olun kendi kendinize kaldığınızda kullanılmış hissedersiniz...Amacını açıkça söylemiş adam, belki çirkin ama doğruyu söylemiş, tutamayacağı sözler vermeye devam etmemiş. Sizin gibi "madde madde" açıklama yaparak kendini ifade etme gayretinde olan bir kadın böyle yaparak ona açık açık "Senden vazgeçemiyorum, seni takıntı yaptım" demiş oluyor... Her ne kadar aradığını, açmadığınızı vs. söyleseniz de öyle tavizler vermiş, ona o kadar kendinizi muhtaç göstermişsiniz ki istediği an kafanızı karıştıracağının farkında... Hangi "cinsellik düşünüyorum, ciddi niyetim yok" diyen adam hayır der ki kendine zaafı olan kadına? Onu takip etmek, bir şekilde iletişimde bulunmakla şimdiye kadar hiç de iyi gitmeyen talihinizi daha karanlık yollara sevk ediyorsunuz... "Zaten geride kaldı" demeyin, kambur gibi taşımaya, kendinizce anlamlar çıkarıp yorumlamaya devam ediyorsunuz, o kadar etkilenmişsiniz ki belki farkında bile değilsiniz böyle yaptığınızın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?