Sevgilimin hayatında başka bir kız var

nikahınaa benii çağır sevgilim istersen şahidiiin olurum seniiinnn:24::24::14::14:

anladın sen onu :34::34:

sevgilimle ayrılalı 2 sene oldu .şu an onun başka bir sevgilisi var .geçen sene özledım görüşelimdedi,sayanamadım gittim bende .madembeni özlüyorsun o kızın yanındasın hala dedim .onunla birlikte oldum ve bırakamıyorum onu sevsem senin yanında olurmuydum dedi.ayda 1 defa falan görüşüyoruz amahayatında o kız varken kendimi aşşalanmış gibi hıssedıyorum 2.plana atılmışgıbıyım.onları beraber yemek yerken alıverıs yaparken flan göruyorum bidaha asla yzumu goremez dıorum ama sonrasında yıne affedıyorum.buluştuğumuzda da hep onun evinde görüşüyoruz bakıre oldugum için bi paylaşımımız yok ama yüzeysel bişeyler yaşıyoruz ve artık benim buna katlanıcak gücüm kalmadı.beni gerçekten sevse ondan çoktan ayrılırmıydı yada ben napıyım lütfen bişey söyleyın.o arayınca sesını duyunca bi tuhaf oluyorum çok sevıyorum onu...

canım eski sevgilinin seni kullandığı gün gibi ortada nasıl anlamazsın
onu sevmiyorsa neden birlikte yaşasın ki
sevmeyen erkek gider canım durmaz duranlar da sorumluluk hissediyorsa
mecburiyetten durur ona zaafın olduğunu çokiyi biliyor ve kullanıyor
bence ayrıl ona bu değişiklik ve gönül eğlendirme fırsatını verme
madem seviyormuş ondan ayrılıp sana geri dönecek mi
kaldı ki dönse bile nasıl güvenilip tekrar başlanıır o ayrı mevzuu
telefonlarına bile çıkmamalısın
senin için yapmadığı hiçbirşeyi o kız için yapıyorsa ya onu seviyordur
yada ondan hevesini alamamıştır
hoş olmayan kelimeler kullandım bazen ama daha iyi anlayabilmen içindi canım kusura bakma

yazılanlar üzerine değerlendirmeye alıyoruz vaktimiz harcayıp doğru yolu göstermeye çalışıyoruz..
ahkam kestiğim biri olamaz,çünkü tanımıyorum bile bu kişiyi..
elbette herkesin hayatı kendine ama bu arkadaş bizden eleştiri istemiş..
eleştiri iyi veya kötü eleştireler olabilr..
evet ben hemcinsim olarak bu arkadaşın gözünün bu kadar kör olmasına anlam veremıyorum..
basit olmasa öncelikle o kişiyle tamamen ayrılmasını söyler,ilişkisini sağlam temel üzerine atar...
azcık gurur olsa 3.kişi olmazer ,kabullenmez...
hesini geçtiim bu şahsın diğer kızlada yattığını bile bile onunla yuzeysel bişeyler yaşmaz!
basitlik değilde nedir bu...!

Son düzenleme:
Hala daha "onunla sadece cinselliği yaşıyorum, çünkü sen bakiresin" yalanına inanan gençlerimizin olduğunu bilmek üzüntü verici. Ve bir kadının daha bile isteye başka bir kadını üzecek böyle bir harekette bulunması daha vahim. Sizi seviyormuş, peh. Ben hiçbirşeyden haberi olmayan diğer kız için üzüldüm esas, aldatıldığını bilmeden günleri geçiyor.

ne sevgisi yahu. düpedüz seni kullanıyor. nasıl izin veriyorsun boyle iğrençliğe. adamın sevgilisi var ama seninlede gununu gun ediyor. inanamıyorum ya boyle hemcinslerimden utanıyorum

niyet belli.konu sahıbıde bılıyor işin nereye gıdecegını dur dıyemıyor kendıne sevdıgını zannedıyor.bakıreyım dıyorsun 1 ay sonra bır konu daha acarsın konumu hatırlarsınız kızlar bakıreydım artık degılım dıye.kendıne yazık etme o cocuk alacagını alır senden dıcına tekmeyı basar.ınsan bu hatayı hayatında bır defa yapıyor yapıcaksın maden senı yurekten seven bır adamla yasa evlenecegın adamla yasa gercek mutlulugu gör.

herşeyi bile bile göre göre hala onunla birlikte olmana inanamıyorum.boş yere bekleme o kızdan ayrılsa bile gene başkasını bulur senlede değişiklik olsun diye takılıyodur.gururlu bir şekilde davran ve bir an önce kurtul o adamdan.aşkmış böyle aşk olmaz olsun hayatta ne acılar gelip geçiyor o da geçer elbet.ama kendine olan saygını,onurunu kaybetme bari...

İlişkilerine bir heyecan, bir meze oluyorsun sadece. Kullanılıyorsun. Farkında mısın?
Kendine bu haksızlığı yapmaya devam etme canım.. :50:

Aynı fikirdeyim. Resmen kullanılıyorsun. Ne seni ne de onu seviyor ayrıca. Bir an önce görüşmeyi kesmelisin.

sevgilimle ayrılalı 2 sene oldu .şu an onun başka bir sevgilisi var .geçen sene özledım görüşelimdedi,sayanamadım gittim bende .madembeni özlüyorsun o kızın yanındasın hala dedim .onunla birlikte oldum ve bırakamıyorum onu sevsem senin yanında olurmuydum dedi.ayda 1 defa falan görüşüyoruz amahayatında o kız varken kendimi aşşalanmış gibi hıssedıyorum 2.plana atılmışgıbıyım.onları beraber yemek yerken alıverıs yaparken flan göruyorum bidaha asla yzumu goremez dıorum ama sonrasında yıne affedıyorum.buluştuğumuzda da hep onun evinde görüşüyoruz bakıre oldugum için bi paylaşımımız yok ama yüzeysel bişeyler yaşıyoruz ve artık benim buna katlanıcak gücüm kalmadı.beni gerçekten sevse ondan çoktan ayrılırmıydı yada ben napıyım lütfen bişey söyleyın.o arayınca sesını duyunca bi tuhaf oluyorum çok sevıyorum onu...

İyi de sizin yanınızda değilmiş ki zaten,sevgilisiyle yaşıyor,onunla gezip tozuyor.Size söyleyeceğim tek şey kendinizi kimseye kullandırtmayın lütfen.
Vee evet sizi gerçekten sevse ondan ayrılırdı.Sevdiği değer verdiği siz değilsiniz maalesef.Sevgi bu değil arkadaşım,adamın biri benimle dalga geçecek ben onun sesini duyunca heyecanlanacağım.
Kendinizi bu kadar değersiz görmeyin,size değer vermeyenlere de yol verin gitsinler.

bu konu gerçek mi ya yoksa şaka mı biri bana şaka desinnnnn...:(
sakın kullandırtma kendini ayrıl gitsin o pis adammdan, ki zaten aranızda bi ilişki olduğunuda en azından o adam açısından bi gönül ilişkisi olduğunu düşünmüyorum kullanıyor seni çok acıı
ayrıl gitsin hiç değilse gururun seni terketmez

Bırakamıyormuş ya kızı, ne niyetle peki? Evlencekmiymiş onunla?

Bırakın Allah aşkına... Adam sizi düpedüz saf yerine koymuş kullanıyo. Nasıl içiniz alır başkasıyla düşüp kalkan bi adamı?

En kısa yoldan, bırakın gitsin... Siz değil, şeytan görsün öyle heriflerin yüzünü.

Eğer bu yazdıklarınız gerçekse ; SİZİN KENDİNİZE ZERRE SAYGINIZ KALMAMIŞ. Yoruma luzum yok.

sevgilisiyle aynı fakültedeyiz onu almaya geldiğini gördüm gözgöze geldik..benim için yapmadığı ne varsa onun için yapıyor. duyarsa beni aradığını görüştüğümüzü nolur..bırakır diye mi korkuyorsun diyorum.beni ararken bile gizliden arıyor.o kızla aynı evde yaşıyorllar tüm bu yaşadıklarım çok ağır geliyor bana

afedersin ama yuh yani o adama!
kullandırma kendini, ne yapıyorsun!!

nasıl kabullenebiliyorsun canım bunu..ben aklında başka birinin şüphesi olmasnı bile katlanamam..bu kötülüğü kendine neden yapıyorsun..onunla birlikte oldum o yüzden bırakamıyorum ne demek,öyle bir bırakır ki bırakmak istese..ikinizi de kandıyor..öteki kıza yazık bence saf saf bir şeyden haberi yok..

....onu sevsem senin yanında olurmuydum ....pekı senı sevse gercekten onunla bırlıkte olmaya nasıl devam edebılıyor?? hem boyle seylere goz yumuyor daha konusmaya gorusmeye bıseyler paylasmaya devam edılıyor sonrada denılıyorkı vay efendım bu erkekler kendılerını ne sanıyor hep uzulen taraf kızlar oluyor kızlar bu sekılde davranırsa kımse kusura bakmasında aldatılmalara ve uzulmelere tam gaz devam eder kızlarda...bıraz akkıllı dusunun ya nasıl daha goz yumup devam edebılıyorsunuz kendınıze saygınız olsun...sevseydı sızı su anda o kızla degıl sızınle olurdu adam degısık fantazıler arıyor ve sızde bunu cok guzel saglıyorsunuz ona...bu konuyu buraya hakaret duymak ıcınmı actınız şaşıyorum...

....onu sevsem senin yanında olurmuydum ....pekı senı sevse gercekten onunla bırlıkte olmaya nasıl devam edebılıyor?? hem boyle seylere goz yumuyor daha konusmaya gorusmeye bıseyler paylasmaya devam edılıyor sonrada denılıyorkı vay efendım bu erkekler kendılerını ne sanıyor hep uzulen taraf kızlar oluyor kızlar bu sekılde davranırsa kımse kusura bakmasında aldatılmalara ve uzulmelere tam gaz devam eder kızlarda...bıraz akkıllı dusunun ya nasıl daha goz yumup devam edebılıyorsunuz kendınıze saygınız olsun...sevseydı sızı su anda o kızla degıl sızınle olurdu adam degısık fantazıler arıyor ve sızde bunu cok guzel saglıyorsunuz ona...bu konuyu buraya hakaret duymak ıcınmı actınız şaşıyorum...

ben de böyle düşünüyorum,burdan ne duymayı bekliyor ki..

Allah tez zamanda gözünüzdeki perdeyi kaldırır inşallah.

Diğer kıza daha çok üzüldüm. Çocukla evlilik planları yapıyordur aldatıldığından habersiz.

Arkadaşı bu konuda tereddüt yaşaman bile normal değil adam tabiki sevse senin yanında olur lütfen gözünü aç diyorum Allah yardımcın olsun ama bir ilişkide sadakat yoksa başka ne bekliyorsunki sen bu ilişkiden farzetki devam ettin senin yanında oldu evlilik aşamasına kadar gittiniz sen bu adama inanıpta güvenipte evlenebilecekmisin bu insanla...

Back
X