- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 34
sevgilimle ayrılalı 2 sene oldu .şu an onun başka bir sevgilisi var .geçen sene özledım görüşelimdedi,sayanamadım gittim bende .madembeni özlüyorsun o kızın yanındasın hala dedim .onunla birlikte oldum ve bırakamıyorum onu sevsem senin yanında olurmuydum dedi.ayda 1 defa falan görüşüyoruz amahayatında o kız varken kendimi aşşalanmış gibi hıssedıyorum 2.plana atılmışgıbıyım.onları beraber yemek yerken alıverıs yaparken flan göruyorum bidaha asla yzumu goremez dıorum ama sonrasında yıne affedıyorum.buluştuğumuzda da hep onun evinde görüşüyoruz bakıre oldugum için bi paylaşımımız yok ama yüzeysel bişeyler yaşıyoruz ve artık benim buna katlanıcak gücüm kalmadı.beni gerçekten sevse ondan çoktan ayrılırmıydı yada ben napıyım lütfen bişey söyleyın.o arayınca sesını duyunca bi tuhaf oluyorum çok sevıyorum onu...
o kızla cınsellık yasıyorsa senınle neden bazı seyler yapma geregı duyuyor ıkınızde kullanıyor farkında degılmısın ?
bı erkek durtulerıne engel olamayıp ıkı kısının bırden hayatında olablıyorsa ondan ne bekleyeblırsın senın ıcın olse bıle ne anlamı var hayatında bı baskası varken kendıne bu kotulugu yapma sen bu kadar degersızmısın