Sevgilimin hayatında başka bir kız var

iyide güzelim aşkı hemen hepimiz yaşadık biliyoruzda burada herşeyden evvel kendine acıyacak kendini düşünecek olan sensin.... neden dersen ne o kız nede kendi zevkleri dışında bişeyleri düşünmeyen o adam seni düşünmez... yani dışarıdan bakıldığında, neresinden bakarsan bak; bu ilişki içinde dışarıdan tekrar dahil olan ve o zavallıların mutluluğuna göz dikmiş konumda yorumlar alırsın... aslında başından püskürtmen gerkeirdi o adamı.. neden dersen zaten senin olsa sende olurdu..... ama adamın arayışlarının devam ettiği ve o kızlada bişiylere devam etmeyeceği sana tekrar yazılmasından belli....

çok teşekkür ederim canım çok haklısın ..aynen dediğin gibi yapıcam boşverip hayatıma devam edicem Allahından bulsun

Kıza neden böyle hakaret ediyorsun !!!
Gerçekten anlamıyorum sizleri , ne bilsin güveniyor demek ki damgaya bak safmışşşş !
İnanamıyorum bu yorumlara şuan.
Aldatılan kız o kız farkında mısınızzz siz ?

evet saf diyorum Allah kimseye göstermesin ama öyle bu kizin bir sey yaptigi yok ki öteki salak cocuk kendini bir cok kizla tatmin etmeye calisiyor e bu arkadasimiz ne yapsinn ..

Kusura bakmayın ama ''sevgilimin hayatında başka bir kız var '' cümlesinde ki ''başka bir kız'' siz oluyosunuz.bence hemen şuan bulunduğunuz psikolojiden çıkın ve bu işe bi son verin.resmen çocuk sevgilisini sizinle aldatıyo siz sevgili bile değilsiniz.üniversiteye gidiyosunuz ve üniversite ortamları kalabalıktır sizi gerçekten sevecek ve sadece sizin olacak biri mutlaka vardır böyle yaparak o şansınızıda kaybediyosunuz.

evet saf diyorum Allah kimseye göstermesin ama öyle bu kizin bir sey yaptigi yok ki öteki salak cocuk kendini bir cok kizla tatmin etmeye calisiyor e bu arkadasimiz ne yapsinn ..

Ne demek ne yapsın .
İzin vermesin arkadaşım.
Evli insanlarda da bahaneler hep hazır boşanacaktı , mutlu değildi.
Bana sorarsan çocuğun bahanede aynı böyle .
Ha evli adam ha sevgilisi olan adam.
Sonuçta ortada bir birliktelik söz konusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne demek ne yapsın .
İzin vermesin arkadaşım.
Evli insanlarda da bahaneler hep hazır boşanacaktı , mutlu değildi.
Bana sorarsan çocuğun bahanede aynı böyle .
Ha evli adam ha sevgilisi olan adam.
Sonuçta ortada bir birliktelik söz konusu.

bu konuda haklisin ona bir sey demem ama kizlar kendini ezdirmeyinceye dek bu böyle gidecek ..kendimizi duygusalliga cok kaptiriyoruz 2 güzel laf söyledi diye inaniyoruz bunlari yapmasak böyle olmaz..!

bu konuda haklisin ona bir sey demem ama kizlar kendini ezdirmeyinceye dek bu böyle gidecek ..kendimizi duygusalliga cok kaptiriyoruz 2 güzel laf söyledi diye inaniyoruz bunlari yapmasak böyle olmaz..!

O kızın yerinde hangimiz olmak ister ki ?
Öğrenirse kim bilir nasıl yıkılcak.

ben durumu bile bile yanındayımda çokmu mutluyum bu durumdan..içim acıyor anlıyomusun hiç aşık oldun mu .o kız kendini kullandırtmasaydı aynı evde falan yaşamazdı bunun neresine hak veriyorsun..ben kaşar değilim 2 senedir kimseyi sokamıyorum hayatıma neden tüm bunları kaldıramadığım için halaa bana o kızada yazık muabbeti yapmayın ..bana kimse acımadı

aslında şu an sana acıyoruz.:19:

O kızın yerinde hangimiz olmak ister ki ?
Öğrenirse kim bilir nasıl yıkılcak.

yani yikilacak ama bence cocuk belli eder yani kiz kendini kandiriyor yada cocuktan cikarlari olabilir bunu bilemeyiz
bu arkadasimiz bazi seyleri aciga cikarirsa belki kiz inanmayabilir yani ben bu durumu saflik diye tabir etmistim ah erkekler yani pataklanmaktan hoslaniyorlar yapacak bir sey yok

ha birde diyellim arkadasimiz gitti kiza söyledi kizda buna inandi gitti sevgilisine söyledi sevgilisinin arkadasimiza bir sey yapmayacagi ne malum belki okulda rezil edecek olmadik seyleri olmus göstericek falan filan bunun bedelini kim ödeyecek ?

yani yikilacak ama bence cocuk belli eder yani kiz kendini kandiriyor yada cocuktan cikarlari olabilir bunu bilemeyiz
bu arkadasimiz bazi seyleri aciga cikarirsa belki kiz inanmayabilir yani ben bu durumu saflik diye tabir etmistim ah erkekler yani pataklanmaktan hoslaniyorlar yapacak bir sey yok

ha birde diyellim arkadasimiz gitti kiza söyledi kizda buna inandi gitti sevgilisine söyledi sevgilisinin arkadasimiza bir sey yapmayacagi ne malum belki okulda rezil edecek olmadik seyleri olmus göstericek falan filan bunun bedelini kim ödeyecek ?

Ne açıklayacak ki ne diyecek yani ?
Kimse 3. isme hak vermez ikili ilişkilerde.
Kız çünkü bile bile 3.kişi.

Tek yapacağın şey o çocuğu hayatından çıkarmak. Numaranı da değiştir kurtul hayatına bak :) Diğer kız her şeyi bilse ne olur o çocuk onu bir şekilde kandırır. Bence hiç karışma ne yaparlarsa yapsınlar sonunda kötü olan sen olursun. Zamanını bunlara ayırmak yerine derslerine çalış bak üniversite okuyormuşsun. Seni gerçekten sevecek birisi mutlaka karşına çıkar. Ben eleştirmeyeceğim çünkü geçmişi geri döndüremeyiz ama geleceğinin iyi olması senin elinde. O çocuktan kurtul canım çünkü bu şekilde bir sonu yok. İnan seni sevse seninle olmak isteseydi hayatındaki kişi sen olurdun

Son düzenleme:
ah canıımmm
o kız aynı evde yaşıyor adamla muhtemelen yatıyor diye kaşar
sen yatmadın hala bakiresin diye tertemizsin! adamın o hatunla yaşadığı evde "yüzeysel" şeyler yaşadın diye öyle mi?
bile bile 3. kişi olarak öyle mi?
ama aşıksın sen ya tabi pardon,yarın adam evlense o hatunla "ama ben aşığım" karısı da "kaşardı" mı diyeceksin?
hayata yanlış yerden bakıyorsun güzelim
tamam yanlış bir adama aşık olmuş olabilirsin kendine hakim olamamış olabilirsin 2 senedir unutamamış olabilirsin bu duyguları çok iyi biliyorum neredeyse ölüyordum bir adam için
ama "ben iyi kızım niye öbürünü seçti üstelik o kaşar" diye bir psikoloji hastalık farkında mısın?
her hastalığın bir çaresi vardır ilk çare de kabul etmek ve tedavi aramaktır.
adamın diğer hatunla ne yaptığı/yapmadığı seni ilgilendirmez sen ilgini keseceksin ve kendine yeni bir yol çizeceksin

ah canıımmm
o kız aynı evde yaşıyor adamla muhtemelen yatıyor diye kaşar
sen yatmadın hala bakiresin diye tertemizsin! adamın o hatunla yaşadığı evde "yüzeysel" şeyler yaşadın diye öyle mi?
bile bile 3. kişi olarak öyle mi?
ama aşıksın sen ya tabi pardon,yarın adam evlense o hatunla "ama ben aşığım" karısı da "kaşardı" mı diyeceksin?
hayata yanlış yerden bakıyorsun güzelim
tamam yanlış bir adama aşık olmuş olabilirsin kendine hakim olamamış olabilirsin 2 senedir unutamamış olabilirsin bu duyguları çok iyi biliyorum neredeyse ölüyordum bir adam için
ama "ben iyi kızım niye öbürünü seçti üstelik o kaşar" diye bir psikoloji hastalık farkında mısın?
her hastalığın bir çaresi vardır ilk çare de kabul etmek ve tedavi aramaktır.
adamın diğer hatunla ne yaptığı/yapmadığı seni ilgilendirmez sen ilgini keseceksin ve kendine yeni bir yol çizeceksin

ya ben o kıza ne zaman kaşar demişim ki bence yanlış okudun canım sen..ben görüşüyordum fakat yanlış anlaşılmasın kaşar falan değilim dedim..ayrıca evde ne yaşadıklarını falan yargılamıyorum sadece olayın boyutlarını aktarmak amacıyla aynı evde yaşıyorlar dedim ...ben neden onu seçti beni seçmedi pskolojisinde değilim..şu anki durumdan en hafif hasarla kurtulmak istiyorum.ben yaşadığım yerde üniversıte okuyorum ..cidden çok aklı başında bi kızım ama yaptıklarıma ben bile anlam veremıyorum...bunun adı her neyse aşk diyen var saplantı diyen var.ama ben bu durumdan memnun değilim.yanından her ayrılışımda ölüyorum yine onun yanında diye. bu şekilde olmaz eğer beni istiyorsan onunla ilişkını kesmelısın yada biz görüşmeyelım bidaha arama bbeni diye defalarca söyledim.bana dediği laf aynen şu ;hayatında başka biri olmasını istemıyorum dayanamıyorum senı başkasıyla düşününce.ama elim kolum bağlı napıcağımı şaşırdım dio.öldürdün sen beni diye yere oturup ağladıgımı bilirim.bu kadar kolay yargılamayın. en son o kızı almaya geldıgınde göz göze geldık ve o an söz verdim kendime bir daha asla görüşmeyeceğim diye.şu an bütünleme haftası biliyorum kı o kız memlleketıne donunce tekrar benı arayacak ama birdaha asla görüşmeyeceğim..tamam beni kandırıyor olabilir ama buradaki o kadar bayan yanılıyor olamaz kullanılıyor olmam hakkında..çok teşekkür ederim

Back
X